Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 20
bellasamoyed spune:
am dat cautare pe google si imi apar numai site-uri din italia in romania doar 3 rezultate
o sa imi intreb dr. mai ales ca eu vreau sa fac copii sa nu ma trezesc dupa hsg ca imi zice 3 luni pauza

aspiranta la bebik
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed fetle a auzit vreuna dintre voi de sonosalpingografie? e similarul histerosalpingo grafiei doar ca in loc de radiografie se face ecografie si cica ar fi mai buna. vineri imi intreb si eu dr. mi-a zis de el tipa care mi-a facut azi eco, mi-a zis ca si ea si-a facut inainte de sarcina si ca nu are nici o contraindicatie cum e la histero,unde cica 3 luni dupa e bine sa nu faci bebe ca cica esti radiat. ![]() nu mai inteleg nimic daca e mai bun sono de ce nu se recomanda? aspiranta la bebik |
bella eu am facut histero azi.Nu am simtit nimic.Nicio durere.
De ce ti-e frica de histero?

Eu oricum trebuie sa ajung in capitala pentru laparo.
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
bella eu am facut histero azi.Nu am simtit nimic.Nicio durere. De ce ti-e frica de histero? ![]() |
nu mi-e frica de durere pt ca din ce mi-a spus ecografista si la sonsalpingografie se baga aceeasi substanta de contrast, mi-e mi-e frica de radiatiile care sunt la hsg,ca doar e o radiografie nu?pe cand sono cica nu are nici o contraindicatie ca totul se monitorizeaza ecografic
aspiranta la bebik
racheel spune:
bella, Doamne fereste daca ai ceva la trompite?Mergi pe laparo si oricum o sa mai treaca ceva timp.
Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav.
anna_i spune:
uite aici un studiu comparativ interesant (despre sonosalpingografie). din nefericire, e pe engleza: http://medind.nic.in/jaq/t07/i2/jaqt07i2p158.pdf
cos_minutza spune:
Fac capitol nou
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui racheel bella, Doamne fereste daca ai ceva la trompite?Mergi pe laparo si oricum o sa mai treaca ceva timp. Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav. ![]() |
pai de ce sa ma duc laparo? eu nu am facut nici macar hsg-ul
dupa hsg sau sono ce o fi daca doamne fereste e ceva mai nasol ma duc laparo.da noi fi eu chiar asa ghinionista la 23 de ani sa ajung la operatie

aspiranta la bebik
racheel spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 racheel de cand incerci sa faci bebe? |
de 9 luni.
Luna aceasta o sar pentru ca la histero mi-au iesit trompele infundate, sotul meu are chlamidia si este pe antibiotic, eu o am absenta(dar am avut-o si eu.)Ma hotarasem sa fac inseminare dar,trebuie sa fac laparo acum.