Aspirante optimiste > 20 ani (580)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

cosmi ma bucur pt tine... sa dea dd si sa vina si bebita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

am dat cautare pe google si imi apar numai site-uri din italia in romania doar 3 rezultate
o sa imi intreb dr. mai ales ca eu vreau sa fac copii sa nu ma trezesc dupa hsg ca imi zice 3 luni pauza

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetle a auzit vreuna dintre voi de sonosalpingografie?
e similarul histerosalpingo grafiei doar ca in loc de radiografie se face ecografie si cica ar fi mai buna.
vineri imi intreb si eu dr.
mi-a zis de el tipa care mi-a facut azi eco, mi-a zis ca si ea si-a facut inainte de sarcina si ca nu are nici o contraindicatie cum e la histero,unde cica 3 luni dupa e bine sa nu faci bebe ca cica esti radiat.
nu mai inteleg nimic daca e mai bun sono de ce nu se recomanda?

aspiranta la bebik

bella eu am facut histero azi.Nu am simtit nimic.Nicio durere.
De ce ti-e frica de histero?
Eu oricum trebuie sa ajung in capitala pentru laparo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetle a auzit vreuna dintre voi de sonosalpingografie?
e similarul histerosalpingo grafiei doar ca in loc de radiografie se face ecografie si cica ar fi mai buna.
vineri imi intreb si eu dr.
mi-a zis de el tipa care mi-a facut azi eco, mi-a zis ca si ea si-a facut inainte de sarcina si ca nu are nici o contraindicatie cum e la histero,unde cica 3 luni dupa e bine sa nu faci bebe ca cica esti radiat.
nu mai inteleg nimic daca e mai bun sono de ce nu se recomanda?

aspiranta la bebik

bella eu am facut histero azi.Nu am simtit nimic.Nicio durere.
De ce ti-e frica de histero?

nu mi-e frica de durere pt ca din ce mi-a spus ecografista si la sonsalpingografie se baga aceeasi substanta de contrast, mi-e mi-e frica de radiatiile care sunt la hsg,ca doar e o radiografie nu?pe cand sono cica nu are nici o contraindicatie ca totul se monitorizeaza ecografic

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

racheel de cand incerci sa faci bebe?

Mergi la inceput

bella, Doamne fereste daca ai ceva la trompite?Mergi pe laparo si oricum o sa mai treaca ceva timp.

Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

uite aici un studiu comparativ interesant (despre sonosalpingografie). din nefericire, e pe engleza: http://medind.nic.in/jaq/t07/i2/jaqt07i2p158.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Fac capitol nou

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

bella, Doamne fereste daca ai ceva la trompite?Mergi pe laparo si oricum o sa mai treaca ceva timp.

Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav.

pai de ce sa ma duc laparo? eu nu am facut nici macar hsg-ul
dupa hsg sau sono ce o fi daca doamne fereste e ceva mai nasol ma duc laparo.da noi fi eu chiar asa ghinionista la 23 de ani sa ajung la operatie

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

racheel de cand incerci sa faci bebe?

de 9 luni.

Luna aceasta o sar pentru ca la histero mi-au iesit trompele infundate, sotul meu are chlamidia si este pe antibiotic, eu o am absenta(dar am avut-o si eu.)Ma hotarasem sa fac inseminare dar,trebuie sa fac laparo acum.

Mergi la inceput