Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 18
anda15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ si in caz ca nu-ti amintesti, le-as ruga pe recentele gravidute, roxy, anda sa ma lamureasca ![]() ![]() ....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand |
Andr@, eu sincer nu prea am observat mare lucru ca noi am incercat sa evitam perioada ovulatiei luna asta si de asta nu am fost pe faza(desigur ca nu ne-a reusit
Eu zic ca daca aveti intarziere minim 2 zile sa faceti test. Eu la toate sarcinile am avut simptome de ciclu intai si apoi de sarcina
gabyv spune:
va mai aduceti aminte si de mine?![]()
eu am ajuns azi acasa, acum incerc sa ma obisnuiesc ![]()
anna_i, laurici, alicky, roxybarbu - Bine ati venit!! si sedere scurta va doresc
pupici pe burtica bebelu
lorena, hai capul sus, o sa vezi ca o sa fie bine
Lia, dar ce temperaturi bune de ovulatie, sper sa fie luna buna pt voi
alina, sunt 15 serii de ER, dar eu nu am gasit nimic de la seria 8 pana la 13,daca vezi sa zici
sper ca nu mai trebuia sa zic nimic, eu inca sunt buimaca de somn 
pupici 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
racheel spune:
Fetelor tocmai am facut HSG si vin cu vesti proaste pentru mine.In primul rand am uterul contractat.Trompa dreapta 14-15 cm, se opacifiaza incomplet neomogen pana in segmentul ampulo-pavilionar.
Trompa stanga, se opacifiaza cu dificultate pana in segmentul ampular.
Maine ajung la medic.Dar, sunt ambele infundate din cate scrie aici.
Voi, ce parere aveti?
gogoshika10 spune:
Racheel, nu te lasa! Du-te cu speranta si incredere si o sa fie bine. iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine!
Mult noroc si mult curaj.
Nu am idee ce sa-ti spun referitor la rezultatele analizei pentru ca nu ma pricep, dar sunt cu sufletul langa tine si-ti doresc sa iasa totul bine.
Eu sunt o aspiranta noua si plina de rugamiti catre bunul Dumnezeu
sa-mi de-a o veste buna luna aceasta cu privire la
.
Va pup pe toate si Doamne-ajuta.
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!!
racheel imi pare rau pt tine...asteapta sa vezi ce-ti zice dr tau...
mai sunt sanse sa le repari..prin laparo...
walkirira...bine ai revenit pe la noi...ma gandeam ca vii deja cu vreo veste buna...dar nu-i timpul trecut...poate vine
luna asta

alina 

pt toate aspirantele noi
kitty-27 spune:
fetelor la mine luna asta n-a mai aparut niciun mucus...

e prima luna cand patesc asta de cand incerc bebe si-l urmaresc lunar 

...asta-mi mai lipsea...ca in rest...sunt varza
lorena_86 spune:
kity sunt si eu
acum am ajuns de la serviciu

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

...poate pui de-un pui..