Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 17
andr@ spune:
walkiria ca bine zici, ne-am cam inmultit......se pare ca s-a ratacit barzoiul ala 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
andr@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cixinica andr@ am avut program administrativ cu curatenie, muraturi si toate cele ale casei |
offf nasol asa concediu, cu curatenie? sper sa fie ultima luna cand mai faci asa efort, intelegi tu.....ca de luna viitoare o sa fii mamica

....
curand
andr@ spune:
ce am fetelor azi, sufar de logoree?? 

....
curand
cixinica spune:
eu luna trecuta am facut stimulare cu closibellgyt dar fara rezultatul asteptat. Luna asta am hotarat sa nu am mai fac niciun tratament inainte sa imi fac HSG si sotul spermograma. Fetele care au facut sau urmeaza sa faca HSG - racheel
ati facut ceva analize inainte gen papanicolau sau altceva? Eu nu stiu unde sa merg sa fac HSG, inclin catre Victor babes, dar nu stiu, poate ma ajutati voi.

walkiria spune:
Andr@ , asa este din pacate...dar si cand o veni bebeeeee....atunci sa vezi ce fericire pe noi :)
Cixinica
...harnicuta fata mai esti:)...cred ca sotul tau e super rasfatat:)
andr@ spune:
cixinica analize inainte de hcg nu am facut; papa n. facusem cu ceva timp in urma de hsg; cred ca stii, abstinenta 3-5 zile in urma; si sa nu uiti (desi logic trebuie sa te intrebe asistenta) sa-i zici daca esti alergica la ceva 
....
curand
cixinica spune:
andr@ eu am citit pe diverse site-uri ca se face papanicolau si examen de secretie vaginala in caz ca ai vreo infectie sa nu se duca impreuna cu subst. de contrast sus catre ovare. O sa vb cu doctora.