Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 16
andr@ spune:
bebeluu daca nu te superi, de mult vreau sa te intreb ceva, bine asta si in ce masura iti mai amintesti........cam la cat timp dupa ovulatie, ai avut mucusul acela de care se zice ca ar fi primul semn ca esti graviduta, lasand deopar
te lipsa menstrei;
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
andr@ spune:
si in caz ca nu-ti amintesti, le-as ruga pe recentele gravidute, roxy, anda sa ma lamureasca 

....
curand
bebelu86 spune:
Andra eu aveam dinainte o secretie mai abundenta...care era normala..
nu am tinunt cont de candd a inceput sa curga mai mult decat inainte.
eu nu stiam nici cand ovulez
k nu gaseam niciodata mucusu ala...
deci ..nu prea am cum sa te ajut. scuze 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
andr@ spune:
nu-i nici o problema b.
tu cum esti, cand mai mergi la control? pana la urma sexul e sigur fetita?
....
curand
bebelu86 spune:
sunt bine
vinerea viitoare mergem iar la eco
eu asa sper sa nu se modifice nimic ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
cixinica spune:
Buna fetele! Multi 
la toata lumea! Felicitari 
noilor gravidute si bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta
.
andr@ spune:
ai emotii,nu? cu cumparaturile cum stai? carut, patut? 

....
curand
cixinica spune:
Sper sa ma mai tineti minte. am fost in concediu si nu am mai reusit sa intru pe aici. incerc sa citesc din urma, dar ati scris foarte mult si imi i-a ceva timp.

walkiria spune:
Salutare fetele mele dragi!!!!
....sper sa nu ma fi uitat de tot, cu toate ca nu am mai intrat de ceva vreme.
Am reusit sa citesc cate ceva pe sarite si am aflat ca au fost 3 gravidute in ultimul timp..FELICITARI din tot sufletul!!!!!BEBEI sanatosi va doresc!!!
Salut si noile aspirante care s-au inmultit in ultimul timp...sincer, sper sa ramaneti cat mai putin timp aici si sa ne intalnim toate la odisee 
.
Bebelu
am vazut poze cu burticuta....esti superbaaaaaaa, a crescut burtica mult de tot in ultimul timp si e super ca tu ai ramas la fel de slabuta. Abia astept sa vad poze cu Natalia Maria!!!
Didi
iti doresc sa ai mult mult noroc luna asta, sa scapi de FIV, cu toate ca panala urma important e sa iasa bebita-sunt sigura ca induri orice pt bebe.
Cosminutza
...hai cu ovulatiaaaa

si cu bebita...poate poate luna asta ne dai vestea cea buna...m-as bucura enorm pt tine!!
Draguta
tu cum mai esti scumpa?nu am reusit sa ctesc nimic despre tine.
Kity
, la tine vreo veste ceva?
Hai mai eliberati terenul pe-aici si mai mutati-va si la odisee ca ne-am cam inmultit![]()
Eu mi-am facut cont pe fertility si mi-am monitorizat Tb-ul, se pare ca am ovulat in ziua 16, deci sunt ziua 12DPO....nush daca s-a prins ceva sau nu...dar eu sper din tot sufletul.
Nush daca va mai amintiti dar mie mi se dereglase CM rau de tot in ultimele 2 luni,imi venea la 42 de zile si ovulam prin Z25,26.
Acum am inceput sa iau un tratament cu miere, laptisor de matca, propolis si ser fiziologic si vad ca m-a ajutat sa-mi revin cu ovulatia. inainte eu ovulam tot timpul in Z15,16,17.
Sper din tot sufletul sa ma ajute DD sa vina bebe!
Sper sa ma ajute si acest tratament, ca sufar ingrozitor ca nu raman.
Gata cu melancolia ca butoiul stiu ca e bine pazit.
fetele o sa incerc sa mai intru, cu toate ca noi nu ne-am mutat inca si nu am net unde stam acum.
Va pupic dulce si abia stept sa mai vad liniute pe-aici.

andr@ spune:
cixinica si eu sunt relativ noua pe aici, bine ai venit din concediu, cum ai petrecut?
....
curand