Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 15
neliaCris spune:
Buna!
Ce mai fac aspirantele noastre?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
Vad ca la ora asta cand intru eu nu e nimeni![]()
Noi suntem bine,sanatosi,desi sotul spunea ca isi doreste sa incepem iarasi frumoasa lupta pentru bebe din ianuarie,totusi nu a putut sa se abtina nici luna asta
.cine sa ii mai inteleaga pa barbati?
Va pup,ma duc sa pun copilul la nanica,si merg in garaj sa sortez haine de toamna-iarna....
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
andr@ spune:
buna ziua fetele; am terminat si eu cu bucatareala pe azi; bebeluu incep cu tine, ptr ca esti o mamica scumpica, ai fost o nasa superba; am o curiozitate, sotul tau e preot?
rachel si eu am facut hcg, si desi nu am avut trompele cu prob m-a durut de am facut pe mine
; acum nu stiu dc, poate am stat eu incordata, nu stiu, dar am crezut ca mor; bafta
roxibarbu bine ai venit printre noi
didi se anunta o seara romantica?
soro hai ca mai e putin : 8 zile
cosmi, cami, angi, anda, va
pe toate
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
andr@ spune:
offff nelia, nu cred ca ii intelege cineva, sau hai s-o spunem pe aia corecta, nu cred ca vrea cineva sa-i inteleaga 

....
curand
bebelu86 spune:
Nelia 

poate apare bb mai repede decat va planuiti voi ![]()
Andra multumim mult de tot..
si da..sotu e preot ![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
andr@ spune:
bebeluu m-am uitat la pozele voastre cu o melancolie de nedescris, se vede cat de mult va iubiti 
....
curand
andr@ spune:
cam slabuta atmosfera pe aici; iar sunteti la sapa? 
....
curand
bebelu86 spune:
ai grija de ferma fetele 
multumim mult andra 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Nelia ![]() ![]() ![]() ![]() poate apare bb mai repede decat va planuiti voi Andra multumim mult de tot.. si da..sotu e preot ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria |
Pai nu stiu in ce masura ne poate da DD un bebe cand ne dorim o luna da,una ba....noi inca nu ne hotaram exact poate DDse hotaraste pentru noi
.Si oricum a fost o sg data in ziua12.cRED CA OVULATIA A CAM TRECUT
...
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ offff nelia, nu cred ca ii intelege cineva, sau hai s-o spunem pe aia corecta, nu cred ca vrea cineva sa-i inteleaga ![]() ![]() ....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand |
Pai cred ca nici ei nu se inteleg pe ei insasi
.Gata ies.pup
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08