Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 10
bellasamoyed spune:
fetelor nu nu mai am rabdare pana la sf lunii sa vad daca imi vine sau sa prins
![]()
vineri ma duc iarrr la consult sa vad cum sta treaba dupa polidin.
cred ca m-am pricopsit si cu un fel de candida dupa augumentin,mi-am luat ieri canesten crema ca nu suport ovulele :(
sa imi tineti pumnii ca poate poate....of rau e cu asteptatul asta

aspiranta la bebik
bebelu86 spune:
in ce zi esti bella?
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
bellasamoyed spune:
fetele eu niciodata nu imi calculez ziua,nu iau temperatura si nici nu fac teste de ovulatie :D cred ca ar fi prea stresant :))
normal ar trb sa imi vina cu aproximatie pe 30. mi sa dereglat rau in august cand am racit.trb sa imi vina pe 13 si mi-a venit pe 30 asa ca ar trb sa vina pe la inceputul lui oct...da eu sper sa nu mai vina :))))))))))
aspiranta la bebik
bebelu86 spune:
ai e prea dvrm..si dc mergi la medic..nu iti va zice nimic..k nu se vede nimic acu
asa k,..mai ai putina rabdare.. k nu prea are medicu ce sa0ti zica
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
25+ cu
Natalia Maria
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 ai e prea dvrm..si dc mergi la medic..nu iti va zice nimic..k nu se vede nimic acu asa k,..mai ai putina rabdare.. k nu prea are medicu ce sa0ti zica Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria |
e pai nu merg sa imi zica daca e sau nu bebe...asa am stabilit dupa ce termin tratamentul sa ma duc la el sa vada daca mai e imflamat etc...eventual alta eco sa vada daca am ovulat etc...ne distram :))
plus ca merg sa vad ce imi mai zice de hsg daca o facem sau nu luna care vine( nu prea cred ca pleaca in concediu) etc.
doar nu credeai ca sunt asa dusa sa ma duc ca vad daca sunt gravida
aspiranta la bebik
ancadragoman spune:
hello![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AlinaBu spune:
neatza!! Mai este cafeluta si pentru mine 
Am citit ce ati scris dar n-am retiunut mai nimic

A 2a zi fara dulphaston 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
hello anca 

mai e c afeluta pt toata lumea ![]()
bella eu ti-am zis..sa nu te astepti sa iti zica ceva,.k nu are cum 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
25+ cu
Natalia Maria
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 hello anca ![]() ![]() ![]() mai e c afeluta pt toata lumea bella eu ti-am zis..sa nu te astepti sa iti zica ceva,.k nu are cum ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria |
pai nu are ce sa imi zica...decat ca nu mai am ovarul imflamat si eventual sa ma programeze pt hsg daca imi vine normal, a si poate s aimi zica ca am ovulat. atat
aspiranta la bebik
ancadragoman spune:
la hsg nu iti spune daca ai ovulat sau nu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!