Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 9
anda15 spune:
Buna dimineata,
Eu zic sa schimbam titlul capitolului in Aspirante optimiste vrednice detinatoare de ferme pe Farmerama ca poate va fi mai atrasa barza de recoltele noastre![]()
![]()
![]()
Eu azi sunt tare ocupata: impachetez hainele si pantofii de vara ca le duc acasa si imi aduc garderoba de toamna-iarna. Maine dimineata ne asternem la drum si desi mi-e cam teama de abia astept![]()
Vineri dupamasa merg la eco sa vad daca este locatar in saculet. Oricum sunt aproape pregatita pentru orice varianta, chiar daca vestile ar fi proaste macar o sa stim ce e de facut pe viitor.
Cine se mai testeaza zilele astea?
Lorena, nu te speria, incearca sa faci analizele cat mai repede astfel incat o viitoare sarcina sa te prinda pregatita nu sa tremuri ca mine acuma![]()
Va pup si o zi faina tutror
bebelu86 spune:
cam liniste domne pe aici..nu mi place asa.
noi care inainte terminam si 2 cap p zi..acu..abia scriem cateva pag 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
anda15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alicky_24 Am si eu o intrebare. Credeti ca daca iau siofor, extract de mladite de zmeur si Donavital (vitex agnus + zmeur) este suficient pentru a ramane graviduta cu PCOS? Am sanse sa apara o ovulatie? Multumesc de raspuns. Luati-ma si pe mine intre aspirante. Incerc de 2 ani sa am un bebe... |
Alicky_24 bine ai venit!Trebuie sa scrii 10-12 mesaje ca sa te vedem in timp real.Eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare, am luat doar branca ursului, tinctura, si am ramas gravi de 3 ori pana acum intr-un an dar din cauza trombofiliei am pierdut primele 2 sarcini si acum ma chinui de cateva zile sa o pastrez pe a 3a.
Sa ai bafta sa vina bebe curand si te asteptam cu mai multe detalii!
didi32 spune:
Neata aspirante harnice, vorba lu' Ralu, m-ati omorat cu ferma voastra!
Alicky, sper c-am scris bine, scrie 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare, altfel fetele astea harnicute trec de postarea ta si n-o vad pt ca apare dupa ce ele trec pe paginile urmatoare. Bine-ai venit si sedere cat mai scurta la noi! Eu una nu stiu ce sa-ti zic de combinatia aia, dar mai sunt fete cu PCOS si poate intra ele. Medicul ce zice?
Lore, ma bucur ca stai cu noi ca ne esti tare draga

Anda, nu mai fi asa stresata c-o sa fie totul bine
in devenire
anna_i spune:
neata fetele!
Alicky, trebuie sa fii, in primul rand, optimista, si sa speram ca acea combinatie va da roade.Bafta!
eu voi trece printr-o testare pe la sfarsitul saptamanii si sa speram ca de data aceasta e cu 2 in loc de 1 ![]()
bebelu86 spune:
DIDI se pare ca numai noi 2 nu avem ferme de intretinut ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
25+ cu
Natalia Maria
didi32 spune:
Asa se pare
. Mai fetelor da' voi copchii cand mai faceti daca toata ziua sapati?
in devenire
bebelu86 spune:
pai fetele astea credk dc dai la sapa vine si copilu 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
25+ cu
Natalia Maria
PaulaFrida spune:
fetelor 

la mine sotiorul e la serviciu pana la 5-6
si nu putem sa facem bebe decat cand vine acasuka![]()
si pana ce vine eu am grija de ambele ferme

am ocupatie![]()
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alicky_24 Am si eu o intrebare. Credeti ca daca iau siofor, extract de mladite de zmeur si Donavital (vitex agnus + zmeur) este suficient pentru a ramane graviduta cu PCOS? Am sanse sa apara o ovulatie? Multumesc de raspuns. Luati-ma si pe mine intre aspirante. Incerc de 2 ani sa am un bebe... |
si eu am luat siofor pt ovare micro polichistice si am crezut ca mor de la el...greata,stricat la stomac ce sa zic distractie,am luat 3 luni si degeaba. de cateva luni am schimbat medicul care ma lamurit ca ovulatia nu are leg cu chisturile. momentan iau doar vitex, female hormonalr blend si fertility blend...astea dupa capu meu luate,da dr mi-a zis ca atata timp cat sunt naturale pot sa iau ce vreu.
eu am facut 10 zile tratament cu polidin si augumentin si aacum astept poate vrea doamne doamne sa am si eu luna asta 2 liniute :D
aspiranta la bebik