Aspirante optimiste > 20 ani (580)
Raspunsuri - Pagina 11
AlinaBu spune:
fetelor urmareste cineva serialul ER ( Emergency room ) ?!
Eu abea acum ma uit la Sezonul 1, stie cineva cate sezoane sunt ?
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
sa te ajute dd anna
am inteles ca la sf de saptamana de testezi nu ?
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
cos_minutza spune:
Intreba cineva de Siofor,eu am luat vreo 3 luni fara nici un rezultat Metformin(acelasi lucru cu Sioforul),acum iau pe langa el si Vitex si sper sa fie de folos!!!Bine ai venit si sa de DD sa te ajute tratamentul!Scuze dar nu am retinut numele![]()
Bebelu,Didi nici eu nu am ferma
Bine ziceti ca ne-au capiat fetele cu fermele lor
![]()
Va
pe toate fara exceptii!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman la hsg nu iti spune daca ai ovulat sau nu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
la hsg vede daca ai trompele infundate sau nu
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Intreba cineva de Siofor,eu am luat vreo 3 luni fara nici un rezultat Metformin(acelasi lucru cu Sioforul),acum iau pe langa el si Vitex si sper sa fie de folos!!!Bine ai venit si sa de DD sa te ajute tratamentul!Scuze dar nu am retinut numele Bebelu,Didi nici eu nu am ferma ![]() Va pe toate fara exceptii!!!!Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
nici la mine nu a avut rezultat si nu am mai luat
aspiranta la bebik
PaulaFrida spune:
Alina uite aici

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
la hsg vede daca ai trompele infundate sau nu aspiranta la bebik |
da dar poti ovula si cu trompele infundate ,cel putin eu asa stiu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
da dar poti ovula si cu trompele infundate ,cel putin eu asa stiu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
normal ca poti doar ca nu se prinde :(
aspiranta la bebik