cum ne crestem un copil crestin?
Raspunsuri - Pagina 15
columbiana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
E vorba de o reclama, apar la fel si alte cuviinte in postarile altor useri, daca te uiti pe forum. Daca tii mouse-ul deasupra cuvantului, o sa iti apara o imagine cu o reclama. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
e vorba de reclama cu asigurarile, este insuportabila, blocheaza pagini, umple ecranul, etc; apare de ex la cuvintul gradinita, pui cursorul pe cuvint si hop, poza cu copilul si reclama;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
michelle-usa spune:
Revin dupa o saptamana de lupta cu febra baietelului meu.
Am avut mai ales o seara in care el probabil din cauza febrei avea cumva halucinatii...nu stiu ca nu mi-a spus ce vedea dar avea o privire fixa, speriata...imi raspundea la intrebari dar scurt.
Asta a fost really scary! Atunci i-am spus, "vrei sa ne rugam?", la care imediat mi-a spus;'DA"...dar a fost un raspuns,am vazut un gest pe fatza lui ca in disperare...de parca ar fi fost singura solutie. Ne-am rugat si s-a culcat linistit.
Eu cand am zis ca trebuie sa le vorbim de credinta si de aplicare ei in viata de zi cu zi la asta m-am referit. Ca la greu sa stie unde sa ceara ajutorul si sa stie ca nu e singur.
Cand face ceva rau...in general e un baiat f. cuminte...dar e copil...isi cere iertare si noua dar si luiDumenzeu. Nu ca ceva foarte complicat...sau in genul 'vai ce greseala mare'...dar sa stie ca actiiunile lui sunt nu numai impotriva parintilor...prietenilor dar si fata de Dumnezeu. Si ca pe Dumnezeu il doare cand il vede neascultator sau cu intentii rele.
Nu stiu daca m-am putu face inteleasa bine.
Ideea e valabila si pentru noi...pacatele noastre sunt, cum a zis parca David "am pacatuit fata de Tine , Doamne!'
michelle
michelle-usa spune:
" Învatal pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, si când va îmbatrâni,nu se va abate de la ea."
"Toata Scriptura este însuflata de Dumnezeu si de folos ca sa învete, sa mustre, sa îndrepte, sa dea întelepciune în neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa; fie desavârsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna" (2 Timotei 3:16, 17).
michelle
karla32 spune:
Dumnezeiescul Parinte Ioan Gura de Aur zice: ,,Cuvantul de multe ori tare strigand pe multi i-a suparat, iar fapta buna cea lucratoare si tacand pe toti ii foloseste…de aceea, fratii mei, daca ne-ar ajuta mila lui Dumnezeu, macar cu varful degetului sa ne atingem de cele ce invatam pe altii prin cuvant. Insa daca vorbim altora din lucrare, atunci cuvintele noastre au putere, ridica pe multi din pacate prin pocainta, si-i fac fii ai lui Dumnezeu dupa har. De aceea sunt atatea drame si copii rai, neascultatori in familiile noastre, pentru ca cei dintai care smintesc pe copii sunt chiar parintii. Sau daca ii invata cu cuvantul, ii ucid cu viata lor rea, mai ales cu betia, desfraul, necredinta, cearta, lipsa de la biserica si hulirea lui Dumnezeu. Copiii si fiii nostri sufletesti trebuie sa ne vada intotdeauna blanzi la cuvant, smeriti in comportare, milostivi la inima, nelipsiti de la biserica, legati mai mult de Dumnezeu decat de cele pamantesti si infranati de la toate cele rele. Dar mai presus de toate sa ne vada ca traim cu totii in dragoste, care este cununa tuturor faptelor bune. Cine iubeste din inima pe oameni, acela are pe Hristos in inima. Iar cuvantul care iese din inima, patrunde in inimile tuturor. De vom face asa, vom fi ca o lumina in sfesnic si vom fi binecuvantati de Dumnezeu cu multi si buni fii sufletesti pe pamant, iar in cer cu viata vesnica”.
Domnul fie cu voi cu toti!
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karla32 Dumnezeiescul Parinte Ioan Gura de Aur zice: ,,Cuvantul de multe ori tare strigand pe multi i-a suparat, iar fapta buna cea lucratoare si tacand pe toti ii foloseste…de aceea, fratii mei, daca ne-ar ajuta mila lui Dumnezeu, macar cu varful degetului sa ne atingem de cele ce invatam pe altii prin cuvant. Insa daca vorbim altora din lucrare, atunci cuvintele noastre au putere, ridica pe multi din pacate prin pocainta, si-i fac fii ai lui Dumnezeu dupa har. De aceea sunt atatea drame si copii rai, neascultatori in familiile noastre, pentru ca cei dintai care smintesc pe copii sunt chiar parintii. Sau daca ii invata cu cuvantul, ii ucid cu viata lor rea, mai ales cu betia, desfraul, necredinta, cearta, lipsa de la biserica si hulirea lui Dumnezeu. Copiii si fiii nostri sufletesti trebuie sa ne vada intotdeauna blanzi la cuvant, smeriti in comportare, milostivi la inima, nelipsiti de la biserica, legati mai mult de Dumnezeu decat de cele pamantesti si infranati de la toate cele rele. Dar mai presus de toate sa ne vada ca traim cu totii in dragoste, care este cununa tuturor faptelor bune. Cine iubeste din inima pe oameni, acela are pe Hristos in inima. Iar cuvantul care iese din inima, patrunde in inimile tuturor. De vom face asa, vom fi ca o lumina in sfesnic si vom fi binecuvantati de Dumnezeu cu multi si buni fii sufletesti pe pamant, iar in cer cu viata vesnica”. Domnul fie cu voi cu toti! Raluca si Luca (8 aprilie 2007) |
e clar ca parinti atei, necredinciosi (betivi, desfrinati...) nu au cum sa creasca un copil crestin.
michelle
patou spune:
ma gandesc sa va impartasesc si voua solutia pe care am gasit-o vis a vis de filmele/cartile oculte.
aveti aici cateva perspective care ne formeaza gandirea:
perspectiva biblica , perspectiva bantuita, ce vezi este ceea ce este, UOS, lupte intre yoda, si designer si aici: analiza perspectivei
in ce ma priveste vizionarea filmelor respetive se va transforma intr-o analiza "cu creionul in mana" a perspectivei avand ca scop evidentierea singurei perspective adevarate, cea biblica.
va doresc succes!
d0lLi3 spune:
Buna Ioana,am vazut un subiect deschis mai demult de tine legat de transportul copiilor tai neisotiti de o persoana fizica cunoscuta ci de cei de la ''TAROM'' in cazul tau...Sunt in aceiasi situatie...
Ai un id de messenger, un e-mail sau ceva de genul unde te pot gasii pentru ati cere mici detalii foarte importante...Multumesc anticipat
Id Messenger : -- > elsik0@yahoo.com
Id MSN : -- > dariusik69@hotmail.it
E-Mail : -- > dariusik_soul_master@yahoo.com
Id Skype : -- > elsiko-team
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui d0lLi3 Buna Ioana,am vazut un subiect deschis mai demult de tine legat de transportul copiilor tai neisotiti de o persoana fizica cunoscuta ci de cei de la ''TAROM'' in cazul tau...Sunt in aceiasi situatie... Ai un id de messenger, un e-mail sau ceva de genul unde te pot gasii pentru ati cere mici detalii foarte importante...Multumesc anticipat Id Messenger : -- > elsik0@yahoo.com Id MSN : -- > dariusik69@hotmail.it E-Mail : -- > dariusik_soul_master@yahoo.com Id Skype : -- > elsiko-team |
iti pot raspunde eu despre asta.
platesti o taxa aditional la bilete si stewardezele sunt obligate sa stea cu copilul si in aeroport si in avion.
Stewardezele ii ia in impromire si ii preda la cei care ii asteapta in aeroport.
intrebi pe cei de unde platesti bileltele daca poti lua aceasta optiune.
michelle
d0lLi3 spune:
Eheh..asta e problema mea..Notariatul imi spune o chestie,ambasada romaniei din italia alta chestie...iar Firma De Avion alta chestie...
Pana la urma cred ca , copilululi ii voi face procura pe persoana fizica la o firma de tranport cu masina..sau ceva de genul..
Voi incerca si partea cu avionul,pentru ca as iesii si mai ieftin si mai bine..dar...nu stiu ce sa spun..pare asa de complicat..
Din informatiile adunate pana acum am aflat ca :
Trebuie sa sun la firma aeriana si sa cer detalii concrete acolo..avand in vedere ca este weekend trebuie sa astept pana luni.Din cate mai stiu bebelusii sunt transportati asa..deci sigur este o posibilitate
J G spune:
e clar ca parinti atei, necredinciosi (betivi, desfrinati...) nu au cum sa creasca un copil crestin. michelle |
Cu ce ai scris in paranteza ai vrut sa exemplifici cum sunt parintii atei, necredinciosi? Eu sper ca nu, dar asa se intelege din constructia frazei.
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden