Dovlecei in sarbatoare *194*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

MAIA
AMOS
ALEXANDRU

sa va traiasca puii, mamici dragi

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk sa stii ca si eu il mai bag sub plapuma mea sau incerc sa-l mai culc in sac. da din picioare ca un manz si se descopera imediat. e foarte calduros, ca taica-su, ca eu sunt o racitura de fel.

acum nici nu stiu cum sa fac. dupa 3 ile inca are stare subfebrila 37.6 chiar si cu calpol. i-am dat niste nurofen in seara asta. nu mai am multe supoitoare si nu imi ajung pana plec acasa. mi-e mila de el ca tuseseste mult si se trezeste ca-l inneaca. dupa nurofen a transpirat o gramada. sper sa-si revina.

iuliko ti pup mami si pe inimioara ta scumpa.

anomis

lull am vazut si eu poe superbe din vacanta si pe frumosul vostru. tu arati super!

dana ce si-a ales Ana de la magainul cu ceasuri?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lullaby mami am ajuns si eu la poze.Påi se poate så pui asa rar poze de era så nu va recunosc.Nu stiam cine e frumusetea aia mica si cu mamica lui cea frumoaså.

Maria multå sånåtate lui Piski.Mami perioada asta cred ca toti copii sunt raciti mai mult sau mai putin.Si så stii ca recunosc tusea aceea innecåcioaså noaptea.Bruce a avut perioada cam lunguta de råceala din cauza la gradi dar nu la aceeasi intensitate ca in primele zile.Tusea a avut-o la un moment dat numai noaptea.Dar la el e diferit ca de la gradi s-a prelungit asa.

Eu så stiti ca am desfacut o bere fara alcool si beau in cinstea sårbatoritilor de azi.Daca mai doreste cineva så vina la masa mea sunt in coltul din dreapta.Må veti recunoaste dupå burticå.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.09) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

auzi, ma iuliko...ochiu'meu asta vigilent se tot intreaba de ce Brucu e nascut pe 14 septembrie la tine in semnatura...

eu vin cu un tropicana cu extra pulpa, daca nu te superi. no alcohol 2nite.

xggg cred ca toti copii au primul somn dupa 2-3 ore. asta cine mai are 2 somnuri. ca al meu nu mai baga decat unul pe la 11-12 vreo 2-3 si gata e.

cu tusea...saracul de el, scoate niste horcaieli si se trezeste din 15 in 15 minute de tuse. nu se anunta o noapte prea buna. macar de i-ar trece repede ca se chinuie.

culmea e ca afara e cald si bine...o vara din aia mai tarzie. ma consolez ca numai desteptii racesc vara.

apropo de ce zicea liliac al meu daca ii cer sa-mi arate masina, tot spre minge se duce. daca il intreb unde-i pisica...inevitabil, tot la minge trage. de vreo sp are un caine pufos pe care-l linge si-l strange la piept. ma indoiesc totusi ca stie ca-i catelul. si de vreo 2 sp e foarte insistent cu paginile de la carti. le tot rasfoieste la nesfarsit. imi arata cu degetul toate, dar cand il intreb unde-i rata, nici nu ma baga in seama.

am zis ca renunt sa-l mai intreb. poate nu vrea sa-mi spuna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

auzi, ma iuliko...ochiu'meu asta vigilent se tot intreaba de ce Brucu e nascut pe 14 septembrie la tine in semnatura...

Pe mine ma intrebi??!!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 16+

Mergi la inceput

X-ggg si Bruce are acelasi program de somn.chiar daca doarme f bine noaptea.De ex daca se trezeste la 6 el mai adoarme un somn de vreo ora , o ora jumate pana il duc la gradi la ora 9.Si acolo mai are unul mic de 45 de min.Si apoi de pe la 15, 15.30 mai doarme o ora.Si seara la 21-21.30 e in lumea viselor.

Danangie imi pare tare rau de faza cu hotii.Din påcate cam asta e peste tot.Singura chestie e ca te trec fiorii gandindu-te ca acei hoti au rascolit prin lucrurile tale, chiar daca pagubele nu au fost asa mari.Pup båieteii tai frumosi si burtica.Ai aflat ce e?EU pe 6 oct aflu.De abia astept.

manga cu tusea nu stiu ce så iti spun...a trecut de la sine.Dar in primele 2 zile a fost infundat rau si am dormit cu el in pat , el ridicat putin mai sus ca så nu se infunde si mai rau.A fost mai usor asa , dormeam si eu si el si nu avea 100 de treziri ci le-am redus la 50

sper så ii treaca repede repede.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Salutare

Sunt extrem de fericita,stiti ca va spusesem acu' ceva timp de o surpriza ...eiii, in sfarsit dorinta noastra prinde "viata" : ne luam masina
Pentru noi e ca un vis devenit realitate,de acum vom putea merge oricand si oriunde cu baietii .Plutesc de fericire

La multi ani Camy!

Mihaela,imi pare tare rau .Te imbratisez cu drag!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Ma bucur tare mult pentru voi.Sa aveti plimbari multe si frumoase in masinuta noua.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Si ca tot am vrut sa raspund la ce ne-a propus Bia,

Io am descoperit ca pot sa car 15 kile pe-un brat si alte 9 pe celalalt.Si fara sa cad jos,ba chiar sa urc si scari si eventual sa am si alte bagaje atarnate pe umeriCine ma vede imi spune ca merg la gym.Ca am brate tonifiate si lucrate.

Aaa si ca pot sa merg la wc cu amandoua dupa mine si ca pot sa ma misc in timp record,in fiecare zi depasesc alte si alte limite.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Multumesc tare mult tutror pentru cuvintele de incurajare.Ma simt deja mai bine,tratamentul cu antibiotic isi face efectul si nu mai am migrene!

Diamar mama ta n-a trecut pe aici sa vada dezordine.Jucarii imprastiate,haine...farfurii,cani...eheee.Ce n-as da sa am timp de curatenie...Insa in ziele libere prefer sa ma mai si relaxez si odihnesc.
Faza cu geanta pe jos n-am inteles-oCa io imi las geanta pe unde apuc.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Despre alaptat n-am ce sa zic...doar ca am fost tare trista ca n-am reusit mai mult cu Lisa.Asta e...inca un bb nu ma gandesc.Insa incurajez mamicile sa alapteze atata vreme cat se simt confortabil cu treaba asta,e un cadou minunat pentru bb.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput