Dovlecei in sarbatoare *194*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani sarbatoritilor de zielele acestea

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Azi avem liber,vreau sa scot fetele la Zoo.Azi noapte a fost furtuna mare cu fulgere si traznete.Lisa dormea neintoarsa,Erika se lipise toata de mine.
Acum e bine,e racoare,vreo 26 grade.Tocmai bine de-o plimbare.

Va dorim o zi superba!

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

ahhh,inca unul si ma duc

Iulika draga ce moment unic.Inca putin si ajungi la jumatate de sarcina.Unde-s pozele cu tine?

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Lullaby am admirat pozele cu tine si alex. Vacanta voastra pare de vis, mi-au placut foarte mult peisajele.
Irina e bine ca poti sta la mama ta pana vine sotul. Ce revedere o sa fie dupa asa lunga perioada despartiti.
Alex ma bucur ca pitica a baut lapte bine. Sa o tineti tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Sa incepem ziua cum trebuie cu o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza,buna dimineatza[pupu] ,ce faceti fetelor? Nu am citit nimic din urma,recuperez diseara ca e sotz de noapte si am timp .
Va pup,revin si cu neste pozici amuzante,zic eu .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, mamici dragi!
In prima lui zi din cel de-al doilea an, Mosorelul meu mi-a daruit cateva ore linistite. A papat bine pentru prima data saptamana asta, s-a trezit vesel, s-a jucat frumos si acum doarme deja. Asta ca raspuns la programul de somn. Si nazdravanul meu doarme dimineata pe la 9 daca s-a trezit inainte de 7, asa cum a facut astazi. Si mai adoarme din nou pe la 3-4.

Fug si eu la treburi dar voiam sa mai raspund la unele restante.

Mely, sa stapaniti sanatosi masina si sa va bucurati de excursiile impreuna!

Maria, sper sa fie mai bine puiutul tau astazi.

Sabina, ma bucur ca esti mai bine cu durerea. Si zici ca le ridici pe amandoua? Esti voinica tare!

Am reusit sa vad si eu cateva fotografii de pe mail. Alba ca Zapada a fost ca de obicei, cea mai frumoasa din imparatia lui Selen. Iar Isabela nu poarta pe degeaba nume de regina.
Iar pe Lullaby o rog frumos sa nu mai puna poze sau, daca le pune, sa le aleaga pe cele care o pun intr-o lumina cat mai rea. Fie-ti mila de sufletul nostru cand ne uitam in oglinda ca prea esti frumoasa.
Anomis, fotografiile tale nu le-am putut vedea. Te induri si de mine?
Raluk, fotografiile tale imi inspira intotdeauna ideea de naturalete. Parca totul e atat de frumos asezat de la sine in familia ta. Sa stii ca primesc si pupici virtuali, dar in numar dublu ca nu valoreaza asa de mult.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Aaaa, si am vazut si fotografiile de la aniversarea lui Josh. Cum v-ati indurat oameni buni sa taiati mandrete de tort? In locul vostru eu il plastifiam si iti tineam de monument pentru generatiile urmatoare, ca prea ati muncit la el. Va dati seama ca pe principul progresiei geometrice a cadourilor si a efortului depus, in cativa ani va trebui sa-i construiti lui Josh casuta lui hansel si Gretel sau fabrica de ciocolata a lui Willy Wonka. Oricum, ati fost superbi, Mihaela!

_

Mergi la inceput

Gata, am fugit la lucru! Sa aveti o zi frumoasa si sa profitati de timpul pe care l-ati primit in dar ca sa-l petreceti cu dovleceii. Ca mai maine ajung adolescenti si se transforma in bostani de Haloween.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza ....

Va multumesc din suflet pentru gandurile bune dar din pacate planurile noastre s-au spulberat.Trebuia sa scoatem banii din banca,totul a fost acceptat (intr-un final ) dar au intervenit niste probleme urate pe ultima suta de metri si totul s-a dus pe apa Sambetei.
Asta e...traiesc insa cu speranta ca intr-o zi si-o zi vom putea si noi sa avem masinuta noastra

Cu intarziere si scuzele de rigoare,
La multi ani Maia si Amos ! O imbratisare calda mamicilor voastre pe care le admir si care-mi sunt tare dragi !

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput