Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ma simt ca si cand as mege pe cotrasens...tot scriu de una singura dar ce sa fac daca atept dupa altii sa-mi pot termina treaba.
Intre timp m-am hotarat ce frigider vreau, ce masina de spalat vase, ce plita, ce mixer fix...mai bani de casa de de toate celelelate imi trebe...

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

hei, fetitzele!
Timi, hahahaha, ai dreptate, dar stai sa vezi dupa 18 oct super site (nu ala, ala cu numele painii). E chiar deosebit. Cat despre ala corporate vom lucra si la el, in mod cert, pt ca e super comunist Deci daca n-o sa-ti placa al nou vin pan' la tine sa ne socotim!

Luna, laur doarme la pranz cate 2-3 ore. In ultima vreme au fost doar 2 sau 3 dati cand nu a dormit deloc, din varii motive: ori ca s-a trezit tarziu dimineata, ori ca aveam musafiri sau ceva interesant de facut. Mai, tu schimbi ceva la semnatura?
Danuto, multa bafta cu lapticul!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

hei, fetitzele!
Timi, hahahaha, ai dreptate, dar stai sa vezi dupa 18 oct super site (nu ala, ala cu numele painii). E chiar deosebit. Cat despre ala corporate vom lucra si la el, in mod cert, pt ca e super comunist Deci daca n-o sa-ti placa al nou vin pan' la tine sa ne socotim!

Luna, laur doarme la pranz cate 2-3 ore. In ultima vreme au fost doar 2 sau 3 dati cand nu a dormit deloc, din varii motive: ori ca s-a trezit tarziu dimineata, ori ca aveam musafiri sau ceva interesant de facut. Mai, tu schimbi ceva la semnatura?
Danuto, multa bafta cu lapticul!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

sigur n-o sa-mi placa!
Revin sa adaug: deci poti sa-i iei bilete de pe acum

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, ce repede ti'au dat drumul.....spor la alaptat. Poze?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana bine ai revenit. Cand il vedem pe bebe Eric?

Timi nu poci pentru ca sa-ti zic, pot doar sa-i zic lui Vio ca nu imi schimb semnatura, ptiu ptiu sa fie la ea acolo.

Dar cand va fi timpul si daca va fi de aflat promit ca strig in gura mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dana bine ati revenit acasa! Daria ce face, cum si-a intampinat fratiorul?
Carla, sper sa scapati de antibiotic. Dar aveti grija si de voi, astia mari, mergeti la medicul de familie, prea sunteti in pioneze de tot... parca vad ca scapa Larisa de antibiotic, dar trebuie sa luati voi... Sanatate multa!
violeta, ce tot coci la painicile alea? ia dezleaga misterul, ca devine prea misterios!
Luna, fetele mai dorm dupamasa, Andreea in jur de 2 h sau pana in 2h, iar Ana Maria cam 2h - 2h jumatate. Insa seara nu se culca asa devreme ca Adelise, ci cam pe la 21.15-21.30 si se scoala dimineata in jur de 7.30, deci nr de ore e cam acelasi...
Timi, cum ziceai tu centrezi tu dai cu capul. Pupici la fete!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

sunflower1979 Noi o sa stam in Romania 6 saptamani, suficient timp ca Ingrid sa prinda si ea putin romana daca o dau la gradi (zice o mama cam nerealista). Nu cred ca barbatul ar aprecia daca m-am muta in Romania.
Karli Da, m-ai inteles bine. va citim blogul zilnic
Felicitari Dana! Sanatate si noroc micutului.
X-ray frumoasa esti! Se pare ca v-ati simtit bine la turci. Pupici Elisei.
Carla sanatate multa Larisei.
Noi am fost la gradinita ieri si azi. Ieri a fost bine, Ingrid a cerut sa o dau si azi. Cand am venit sa iau azi, plangea de mama focului, nu era nici o educatoare sa o consoleze, cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma enervez mai tare.
Am un nepotel cuminte si bun. Sa ii dea Domnul sanatate si noroc.
Sambata trecuta am primit o veste care m-a deprimat destul de tare. Fosta mea colega de banca din liceu s-a sinucis vineri noaptea. Draga de ea, s-a luptat de la 18 ani cu demonii ei, iar acum din pacate au invins-o… Cine ar fi crezut asta in liceu, ea fiind elevul ideal. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata.
Razvan al meu a avut o revenire a virozei, tot nu stie cum sa elimine secretiile si aseara pe 22.30 a vomat de doua ori. Apoi a mai tusit vreo 15 minute si s-a linistit si a dormit bine. Ma ocup eu mai bine de el de dupa amiaza incepand si tot week endul. As vrea sa mearga iar la gradi de luni, ca ii place acolo.

Am facut miercuri seara un alt test la care a iesit imediat a doua linie la fel de groasa si de intensa ca linia de control. Am fost ieri la dr ginecolog care mi-a facut ecografie. Mi-a zis in 3 secunde ca e sarcina, dar sa ma duc sa beau niste lichide si sa revin intr-o jumatate de ora, ca sa vada mai bine si embrionul. Va dati seama ce greu au trecut acele 30 de minute...Am revenit si mi-a aratat embrionul si mi-a zis ca are varsta de 5 saptamani si 5 zile si ca DPN va fi 1 iunie 2011. Deci nu a calculat dupa prima zi a ultimei menstruatii, 1 august, cand ar fi iesit un DPN 8 mai. Dar na, il cred pe cuvant.
M-a intrebat daca e sarcina dorita, de parca se confrunta des cu femei care la avorturi...Si i-am zis pe nerasuflate ca sigur ca e dorita.
Cand am iesit de acolo umblam asa mandra spre autobuz...Cine mai era ca mine? Acum ma amuz cand ma gandesc.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

o cafeluta pentru toata lumea ... si un ceai pentru Elena , felicitari pentru samburel

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uau, xerxe, o veste buna de dimineata, sa mearga bine la cafelutza! atunci, in mod oficial, iti doresc sarcina usoara!. deci dana a scapat de-o grija, are cui lasa stacheta!

luna, iti faci implanturi, iti schimbi masina, pleci la paris, iti iei telefon nou.....am nimerit vreouna????dupa cum vezi ma mananca tare de tot.....

carla, sanatate fetelor!
cristina, tu esti in anglia, nu? si ai dat-o la gradi? cat mai stai acolo?

despre dormitul la pranz, andrei inca mai trage pe dreapta 2-3 ore dar seara se culca pe la 10 asa ca programul meu nocturn e varza, ca nu adoarme decat cu mine....

vio, astept painicile. la Mega la mine n-am vazut decat franzela clasica!

eu am un "of".....de cateva zile andrei imi zice ca vrea la soacramea! adevarul e ca stau destul de putin cu el, pt ca seara cand vin de la servici am de spalat, calcat, facut mancare...stiti voi, si cred ca ma sanctioneaza pt ca petrec destul de putin timp cu el. in mod normal nu m-ar afecta prea mult, dar suprapus peste "depresia" tomnatica care ma face sa imi doresc sa ma duc in lume....capata alta dimensiune
nu ma bagati in seama, ca-mi trece...........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput