Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sal'tare gagici! N-am citit din urma decat printre randuri, am avut o noapte alba-alba, Larisa era bine ieri, dar azi-noapte a tusit continuu si pe la 4 ardea, asa ca i-am dat panadol pe intuneric, dar pana la 7 nu a mai dormit deloc. La 7:15 s-a trezit sora-sa si am plecat cu treburi prin oras.
Larisei ii dau homeopate in continuare plus aerosoli, daca imi face si azi febra o sa incepem antibioticul, dar pana acum pare sa nu fie nevoie. Sabina este din ce in ce mai bine, inca ii dau niste granule si ii mai aspir nasul la culcare. Eu traiesc cu speranta ca o sa ma dreg candva. Va multumesc pentru gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vio voi ati ajuns doar cu un picior in secolui XXI? Dupa lupte seculare care durara 3 minute am dat de site-ul vostru si tzapa ca nu-i nimic legat de noile produse lansate.
Te scuz doar daca deschideti fabrica si in Dublin...nu-mi place nici o pita de-a lor. Momentan cochetam cu o brutarie italiana, scumpa dar buna.
LAur de Vio esti suuuuper.

X-ray v-am admirat de cum ai urcat pozele dupa cum ti-am scris in sms (nu stiu daca l-ai primit)
Eli sa te faci bine.

Carla va doresc sa treceti iute peste virusi si alte nebunele de genul asta.

tuturor bolnaviorilor sa se fac bine.

Mychy m-am inspirat din meniul tau de acum cateva zile si maine macelaresc niste dovlecei si le improvizez niste chiftelute la fetele mele, daca mi-s harnica poate chiar deseara le fac. Oare are ceva daca le coc in cuptor? (nu ma impac de loc cu brajitul in ulei).

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Am editat ca am pus gresit linkul.Carla eu I-am dat antibiotic,dupa 4 zile de febra si tuse mi-a scos sputa galbena din plamani....tin pumnii sa scapati repede.
Vio vreau si eu un pm cu numele painii mi-a scapat complet numele

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

totusi, luna de ce esti vesela?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Nu poci ca sa-ti zic inca, dar promit ca zic mai incolo.

Apropos de ce zice Andreea cu Raducu, Adelise are parerea ca pe ea o ducem la gradi si Cosmin sta acasa cu noi. Data trecuta m-au intrebat de la gradi "dar Cosmin face homeschooling?" zic "NU, merge la scoala!" La care nursa zice "aaaa, am intrebat-o pe Adelise si ea a zis ca el sta acasa cu mami!" Saracuta ce credea ea. I-am povestit pe urma ca el mere la scoala, dar noi plecam primii.

X-Ray superbe poze. Saraca Elisa, cam speriata ca a fugit mama cu....cum ii zice la aia.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,
elena,multumesc,foarteee bun somnul,m-am remontat.
vio,de mai bine de o saptamana ma uit dupa painea voastra la mega si nu o au decat pe cea clasica,apoi azi am fost sa iau paine si am zis sa ma uit dupa hapihap si am gasit-o dar doar atat,m-ar interesa cea extrasoft,o sa caut si prin alte parti sa vad ce gasesc.
x-ray,ce poze frumoase,mi-e dor de turcia,tare bine ne-am simtit acolo,noi nu ne-am bagat la parasuta insa am facut scufundari unde era sa-l strang de gat pe instructor,am facut atac de panica.sanatate elisei!!

fii-miu e rupt de oboseala,niciodata in trei ani nu mi-a cerut nani,somn,acu abia s-a trezit si i-am spus sa mergem in parc cu rolele si el mi-a spus nu,nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Carla ma bucur ca Larisa e mai bine, poate scaptai de antibiotic.

Ai vostri mai dorm la pranz? Ca am vazut ca scria Georgi de Mihnea. A mea nu. Daca doarme se culca tocmai pe la 10 si a doua zi la gradi e nasol, e maraita. Daca nu doarme la 8 e in pat, adica la 7,30 pana la 8 citim si ne dragalim, la 8 de obicei sforaie. Asa mai avem o ora de petrecut strict cu Cosmin, doar noi trei. Apoi singurei pana pe la 10,30 cand facem nani si noi astia mari.

Mergi la inceput

Luna Soph daca e acasa doarme. La cresa nu-i mai pun la nani de cand sunt la grupa mare si rezista si asa iar seara la 7,30 sunt amandoua in pat, cel tarziu la 7,45 terminam cu tabieturile de seara inclusiv povestea si dragalitul.
Dupa cum le vad pe ale mele cred ca Saya va renunta mult mai devreme la somnul de pranz.

Edit sa te bazai: zi de ce esti vesela ca ma roade curiozitatea de nu mai pot.

Si mai dau un edit sa imi exprim revolta fata de biblioteca din cartier care nu are "Moab is my washpot" a lui Stephen Fry

Mergi la inceput

si daca tot sunt pusa pe off topic va zic ca la 1 minut dupa postul precedent m-au sunat de la biblioteca sa-mi zica ca mi-au comandat cartea de la o alta biblioteca si mi-o tin o saptamana wow ce coincidenta ciudata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Opa si noi, am deschis Dc-ul sa va scriu, am apucat sa incep mesajul la odisee care a durat vreo ora juma. Mi-a tot sunat telefonul.
Dau un copy la o parte din mesaj si provim ca revin curand.

"Noi,desi am nascut prin cezariana luni, miercuri eram acasa, adica ieri .
Despre cezariana ce sa zic? mult mai ok decat prima data cand mi-au clantanit dintii toata operatia, facusem nu stiu ce frison. Acum, am vorbit toata operatia, despre ce? despre....cazuri din Anatomia lui Gray si Dr House . Cel mai tare a fost ca desi aveam paravan facut din cearceafuri in fata sa nu-mi vad burta ravasita pe masa era un dulap cu geamuri lucioase in lateral in care am vazut tot . Nu am fost f sadica si m-am uitat atenta doar cand l-a scos pe bebe si i-a taiat cordonul ombilical. Am numarat secundele pana cand a plans si i-am zis dr. A facut niste ochi. Abia atunci i-am zis ca am vazut tot in geam si l-a bufnit rasul. Mi-a zis ca dulapul ala fusese mutat cu o zi inainte si ca dupa confesiunea mea o sa-l mute la loc dar ce mai conta, momentele alea nu o sa le uit toata viata..
Inca doua ore dupa operatie am fost ok, cat a durat anestezia, apoi a inceput calvarul. Pentru cele programate la cezariana si vor sa stie ce le asteapta, as minti dc as spune ca e totul roz. Doare al naibii dupa, vreo 5-7 ore sunt insuportabile. Toate calmantele din lume iti spui ca nu-ti mai trebuie alt bebe never. Cu toate astea, incredibil, a doua zi deja uiti, e fantastic cum isi revine organismul. La ora 8 dimineata m-au mutat in salon iar la 10 eram la bebe cu el la tata si dupa inca o zi, la 12 ne externau.
Mai doare inca dar rezisti, bucuria de al avea pe bebe e mult mai tare acum decat durerea.
Din pacate laptele intarzie si de data asta. Zici ca sunt nebuna. Beau cate 2-3 litri de ceai de chimen si anason, iau galactogil, niste homeopate, ma mulg, il pun si pe bebe de fiecare data, trebuie sa reusesc. mama lor de tate, ca nu-i dupa ele La Daria am reusit sa mulg primul laptic mai mult de 20 ml in biberon dupa 2 saptamani, acum sper la mai mult si parca sunt si semne in acest sens. Vad ca bebe se linisteste la tata, deci e ceva acolo. Il astept sa-i treaca icterul, sa prinda putere, ca asa e tare somnoros si poate rezolva el problema. "

Am citit doar ultimele doua mesaje si adaug si eu ca nici eu nu stiu despre ce paine e vorba, asa ca Vio spune-mi si mie ca prea mult ai amanat momentul. Deja curiozitatea e prea groasa.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR aceasta noapte

Mergi la inceput

Dana eu era sa lesin cand s-a taiat Saya la degetel.....daca vedeam cum ma taie dr ramanea copilul fara mama.

Uite cica fenugreel si www.ehow.com/how_4518365_increase-lactation-breast-milk.html" target="_blank">fennel tea stimuleaza lactacia.

Bafta sa vina lapticul repede.

Mergi la inceput