Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ar fi bestial sa mergem in Apuseni la vara!!!! Ne alaturam gastii!!!

Si cu intalnirea in octombrie, facem o traditie: cine trebuie sa nasca vine la munte si apoi la spital, sa fie relaxata la nastere. Zoze acum, Olga poate in octombrie... Dar primim doar gravide in ultimele saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Anca ti le dau pe mess, dar diseara, ca le am in celalalt laptop.

Si Teo are niste poze foarte frumoase, dar m-a avertizat ca pana le descarca, trece anu'!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bai gagici, ati fost bestiale! V-am vazut pozele de cel putin 3 ori, deh, e luni nu prea am spor ! V-am admirat pe fiecare in parte , ce sa mai zic de copilasi, tare i-ar fi stat bine si Rebeccai printre ei.

Amina, multumesc . Sanatosi sa fim ca in rest le-om duce si le-m face pe toate. Tu ce mai faci?

Olgutz, mamaaa, ce burtica mare si frumoasa am vazut!

Si Zozeliciu, frumoasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Superbe pozele! Pe ale lui luny nu le pot vedea mari :(.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare.V-am admirat si eu..distractie mare,mai ales intre copilasi...dulci foc..
Tare mi-ar fi placut si mie,dar daca nu a fost sa fie,probabil va fi in apuseni,sau in oct. de-om fi sanatosi.
Tin pumnii Marioarei sa mai stea la caldurik.
Va imbratisez cu drag.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca, Anca, Vali vreau si eu pozeleeeee, diseara pe mess? Sau la un moment dat? Nici nu m-am uitat la ale mele, dar sunt putine sigur.

Clau, am ditamai burta. Gogonata rau in fata, la Sof a fost mai turtita si mai umflata in lateral. Si mai si bag in mine! Zoze draguta e atenta cu ce si cat mananca, eu...ca un purcel. Si beau cafea si am baut ness cu cola la munte...si slaninuta afumata adusa de Toni ( daca ati stii de cate ori mi-a venit sa ii spun Mimu ..)...nasc eu si poate mi-oi baga mintile in cap! Da, tare bine le-ar fi stat picilor tai acolo! Lasa ca mai mergem.

Si ca tot mi-e foame de mor...stiti cum e Liviu? N-ati vazut asa ceva!!! Harnic, vesel ( si ii era si rau, saracutul ), priceput...ce ciorba a putut sa ne faca!!! De placinta aia nu mai zic, din faina, apa, praf de copt, mere, scortisoara, zahar si ulei. Ceva...de vis! Toti randunoii au fost harnicuti, ba la gratar, ba la spalat punti si vase, ba la curatat cartofi ( asta fu Mimu, daaaa ? )

Gata, byeeee, mai viu!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Intre timp eu astept manualul cu instructiuni de la Sovi "Cum sa supravietuiesti doua saptamani fara barbat si cu doua bestii pe cap" sau baremi o varianta scurta: "10 lucruri ce trebuie sa le stiti..."

Nu pot decat sa iti doresc succes! Nervi de otel si sa planga copiii pe rand.

Eu intre timp n-am deschis compul, si n-am citit din urma, am dat doar search prin discutii sa vaz unde s-a pomenit numele meu, daca m-o fi strigat careva.

Am vazut ca zicea Mimo ca m-a pomenit in cateva randuri, dar nu stiu de ce :))

ieri a plecat tata de la mine, care venise ca ii era dor de nepoti, dar care nu e in stare sa faca nimic, sau n-are chef... deci o gura in plus de hranit si de curatat dupa el. De azi am casa santier, si am convocat-o pe mama sa strabata cei 450 de km incoa, caci oricat as vrea, nu puteam sa cooperez si cu mesterii si sa am grija de Ana.

Copiii amandoi sunt raciti cobza, deci o munca mare in plus.
Ce m-a tinut pana acum cu creierii acasa, e gandul ca miercuri las totu balta si ma duc! M-a poftit sorela sa ma duc cu ea la Bruxelles pentru o saptamana, si i-am zis sotului ca daca nu ma lasa, ma transform . nu va spun in ce. Cu putin noroc ajung si la Amsterdam sa gust o anume prajitura .
So. tre sa o initez pe mama intr-ale Anei. toata lumea are emotii despre aceste combinatii inedite, dar eu oricum ma duc.

Va salut si va ador

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Cu cat povestiti mai mult, cu atat pare mai frumos week-end-ul randunicesc!

Mergi la inceput

Sovi, ce tare esti! As face si eu asa cu soacra (mama lucreaza si oricum nu vine, bunicul meu de 91 de ani sta la ea), insa nu se poate descurca prin Viena... Macar daca am sta mai aproape de scoala... Uf, mai vedem noi... dar ne bate un gand. Poate prin vara... Sa te duci si sa mananci si pentru mine o praji buna!

Mergi la inceput

sa va spun de gradi... Vesel tare dimineata ca mergem la gradi, acolo ajunsi a inceput sa planga incetisor, sa vrea sa mergem acasa, dar nu era agitat, s-a linistit repede, mai mult se tanguia, asa... Am stat cu el cam 30 de minute, a hranit pestii cu o dra de acolo... ne-am uitat pe carti... apoi am plecat. I-am spus ca plec si el, din bratele drei, a inceput sa planga, dar nu tare, mai mult a... disconfort. M-a impins usurel sa plec si a zis pa. Am plecat, mi-a facut cu mana de la geam, plangand. L-am gasit la pesti, cu aceeasi dra, nu plangea, era ok, dar nu vesel, plansese, dar nu mult. Am stat 25 de minute plecata. De maine va creste perioada de timp, peste 2 saptamani sa poata sta 4-5 ore acolo fara mine. Mi s-a spus ca a fost mai bine decat vineri, ca incepea sa planga doar cand isi aducea aminte, dar ca este bine! Ma bucur, desi mi se frange inima de greu ce-mi e... Va fi bine, deja incepe sa spuna multe cuvinte in romana, dar si cateva in germana... tot ce vreau este sa se simta bine acolo. Premisele exista, mai trebuie putina rabdare sa invete el cuvintele uzuale... sa le inteleaga si sa le spuna, pentru a putea comunica mai usor. Uf, greu sa fii mama de gradinar...

Mergi la inceput