Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Superbe pozele! Pe ale lui luny nu le pot vedea mari :(. ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
vin indata si pe fb, se lupta netul cu ele
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Sovi,brava...sateduci sateduci..va fi bine.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
olgule cand poti sa iei poze, solicita-ma, la fel ptr toata lumea
.. o sa i se umfle pipota iubului, sa ca nu-i transmit exact si ad literam ce ai spus, ci doar ashaaaaa, in linii mari![]()

stela, clau ia vedeti cum va calculati ptr a doua juma de septembrie la munte![]()
soviii am fost la Paltinu, soro!! si eu cu husby te pomeniram, cand culegea el catina, ca de la tine am invatat de ea

ravin ca ma inchide mozilla, la naiba cu el![]()
Iubirea mea,
luny spune:
am uitat, sovi, sa te gandesti si la mine cand balotezi din anume prajitura aia, ca m-ar cam tenta o data, de control
. Sanatate puilor, si al meu e stranutator,mucios si cica si buba la gat
nicoleta ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu gradi, osafiebine!
Iubirea mea,
Kya spune:
Nicoleta pai sa stii ca a fost foarte frumos. Na, ca mi-a adus aminte Olga de ciorba aia de pui facuta de Liviu, si imi ploua in gura... Cat de buna a putut sa fie! 
Pun pariu ca mult mai bun decat orice ar fi putut sa gateasca gazda!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Am vorbit cu zoze. A zis ca va pupa pe toate

Este bine, isi definitiva bagajul si asteapta sa vada cand o muta la Giuli. Ea spera ca dr-ita dupa ce vede exact cum se prezinta situatiunea, sa o lase sa plece acasa ca sa se poata odihni, caci in spital e mai greu cu odihna.
In rest, ea e bine, Maria e bine, nu a mai pierdut lichid amniotic si este foarte optimista.
VALENTINA C spune:
Am o limbaritaaaa, ca de, dorm copiii... Dar mi-e ca-l trezesc pe Luc cu tastele, asa ca ma bag la o lectura...
Revin ..
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Am vorbit cu zoze. A zis ca va pupa pe toate ![]() ![]() ![]() Este bine, isi definitiva bagajul si asteapta sa vada cand o muta la Giuli. Ea spera ca dr-ita dupa ce vede exact cum se prezinta situatiunea, sa o lase sa plece acasa ca sa se poata odihni, caci in spital e mai greu cu odihna. In rest, ea e bine, Maria e bine, nu a mai pierdut lichid amniotic si este foarte optimista. |
multam de vesti!Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Ma bucur ca este bine Zoze, am reusit sa vorbesc si eu ieri cu ea la telefon. Gudinde, multumim de vesti!
Si mie-mi doarme copilul, dar am o leneee... Asa de luni, sa ma tina toata saptamana. Azi este sedinta cu parintii la scoala, merge tati ca el stie germana, noi mergem la karate. Miercuri sedinta la gradi - tot tati, noi tot la karate :)...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!