Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 2
Kya spune:
Vali eu asa stiu - fara lapte (sau cel putin fara lactoza) pentru ca fermenteaza si ii face rau.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Anca, tortul ala din poze e de la ziua mea, din august...
Am vazut pozele impreuna cu Matei, care le-a comentat la greu. Dar cum o chema pe mama lui...? Aici sunt taticii. Aici sunt mamicile.. si un baiat..Dar ce face...? de-astea. 
Olgutzika spune:
Vali, ia-i lapte HN. Ii mai poti da branza sarata pe painea aia prajita si cat de multa apa plata poate bea.
Mergem la munte in octombrie, poate fac si eu ca Zoze
. Ei, vedem, si astazi stam si asteptam vesti de la ea, dar oricum, pe seara era mai linistita. Unde si Mihai era aproape de casa...ea relativ ok, pentru ca inca avea contractii...Se pare ca Maria Sa s-a intors iar cu capul in jos, iar Neagu presupune ca de la asta i s-a tras fisura de membrane.Nu mai conteaza, importanta e orice ora care trece cu tanti Maria la purtator ![]()
Tuchi, Radu e acasa azi, daca vrei sa iti recuperezi nadragii si sosetele. Mi-a fost o mila de al tau ca taaare s-ar mai fi veselit si el la o bauta
Important e ca i-am deschis apetitul, nu
?
Eu visez la un concediu randunicesc la vara in Apusenii lu' Luny ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tonic spune:
Foarte frumos a fost la munte! Toata gashca arata super:
Anca ai slabit mult, parca esti pustoaica, iar MUfy tuns e asa dragut
nu-mi imaginam ca-i sta asa bine (ma gandeam la frumusetea de carlionti pe care i-ati dat jos)
Data viitoare daca nu ajung, macar o bucata de placinta sa-mi pastrati, da?
Valentina frumoasa ca intotdeauna, cu ciorapei colorati si cu niste baieti minunati!
Kya mi-a placut cum iti sta cu Luca in brate, sa fie cu noroc si sa se ia
! Si Sanzi am vazut ca are masinute si e in elementul ei intre baieti, cred ca va fi o sora super.
Tuchi frumoasa si slaba si radianta, se vede ca-ti prieste noua configuratie a familiei!
.Luki e frate cu Sebi, numai dezbracat ar sta si el.
Simona in largul ei, cum o stiu, ma bucur ca te-ai convins acum ca toti picii sunt nazdravani, fiecare cu ale lui.
Gravidoasele sunt tare frumusele, sper sa fie toate bine si cu Zoze si sa stea Mariuta pana la termen, sau cat mai aproape de el.
Mi-au placut toate pozele, daca am ratat pe cineva, sa-mi fie cu iertare, n-a fost cu intentie!
Si vreau si eu trening ca al lui Sophie!

Gata, fug la treaba (am scris munte prima data, sa vezi concentrare pe mine
) ca ma asteapta o multime de hartie.
O saptamana cat mai frumoasa!
PS Vreau sa schimb bona, daca auziti ceva sa va ganditi si la mine va rog.
cami33 spune:
Neata!
Am savurat toate pozicile din we-ul randunicesc
, toata lumea vesela, relaxata, suuuper!!!
vali, ii mai poti da branzica/cascaval/cas, mere coapte si neaparat scos laptele. 
mimo, ne vedem maine, daaa????
Te sun cand ajung in Bucuresti 
Olgutzika spune:
Cata, e treningul echipei Boston Celtics, de baschetbalista
, cum altfel
? I l-a luat Radu de prin preumblarile lui din februarie, de la Champion, trebuie sa fie si pe la noi, in magazinele astora. nasol cu bona
! Nu merge si pace, nu?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tonic spune:
Olgutza la noi nu are, ca eu bat toate magazinele de sport si un trening verde/cu verde mi-ar fi sarit imediat in ochi.
Si cu bona, nu, nu merge si e vina noastra ca am lungit-o atat de mult, tb sa fim mai hotarati si sa o schimbam cand am sesizat prima neregula. Dupa 10 luni nu exista nici o legatura intre ea si copil si multe altele, nu mai detaliez aici.
Ma gandesc serios si la o varianta de gradinita daca gasesc una unde nu se da desert/dulce dupa masa.
luny spune:
Olgule nici nu stii cat mi-ar placea mie sa mergem acolo in gasca, e absolut minunat!!
iar daca ii spun iubului, o sa sara in tavan, si o sa numere zilele
dar v-am spus cum e acolo, toata casa pe mana noastra, ne descurcam cu masa si toate cele, problema ar fi ca sunt doar 3 camere, desi 2 au 4 paturi si-s mari, 2 bai si e mai rustic decat la Paltinu. Oricum o fi, nu pot sa le compar .. macar 4 nopti trebuie stat acolo ca sa simti ceva![]()
Valen
deci era tortul tau! azi noapte cand ma uitam eu, am vazut ca scrie 'tati' pe el
, de rupta ce eram!
tonic
fataaaa, multam de aprecieri, uite cine vorbea!!! dupa cele 2 concedii, la bulgari si la munte, am reusit sa pun pe mine 3 kg lejer, asa ca tre sa o las mai moale cu oaresce bunataturi
ar fi super sa veniti si voi data viitoare, te trag de maneca!! bafta cu bona, as avea o idee, e o fata tanara care a lucrat la Vania Limban, kinetoterapeut la origine, isteata foc, citita bine. E prietena buna cu sor-mea si cu mine, care e pasionata de copii, a lucrat cu ei mult, pe la fundatii, etc, ii intelege si e rabdatoare, se pune la mintea lor cu jocurile, insa nu e bona calificata. Ar fi asa..un gen de prietena lor buna! si eu ma gandeam la ea ptr Muf daca n-as avea alternativa, insa merge asa deocamdata.Muf o place tare mult, de ex.. faza e o mai solicita o prietena de-a lor, sa vedem daca se leaga..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ralu ai prins niste cadre super cu copii gramada pe Liviu
super pozele, le astept si pe restul si cand ai timp, le vreau si eu pe mess, la fel si de la restul fetelor, aloooooo, se aude, nimeni altaaa????!!! pardon, frumoasa fiica a nimeni altei???!!
hai ma, Teo, sa vedem si noi ce poate sa faca jucaria ta cea noua!![]()

Iubirea mea,
luny spune:
o colega de birou a sora-mii are de vanzare 2 bilete la Guns'n Roses, daca stiti pe cineva interesat, do tell... ea nu mai poate ajunge la concert..
Iubirea mea,