Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 11
mstela spune:
Luny,sanatate Mufului..offf..
Hai ca-i tare Mimo,s-a trezit tarziu,dar primul lucru a fost sa urce pe crenguta,in loc sa tina directia baie!![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
Duc ieri Sanzianul la gradinita si incepe sa se pupe cu un copil tusitor. A cules tot ce avea ala, si acum de dimineata trage o tuse de vai mama ei. Tuse uscata, iritativa, fara nici un alt simptom, dar tuse...
Life is beautiful, nu-i asa?
V-au placut restul de poze?
Si nu in ultimul rand:
La Multi Ani Andreea draga! Sa fii sanatoasa, fericita, si implinita!!! 
Si sa ramai mereu asa senina si cu sufletul mare cum esti acum, pentru ca esti un OM frumos!

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Andreea! Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
VALENTINA C spune:
Neatza!
Matei n-a mai facut moale de ieri dimineata, asa ca maine purcedem spre gradi, sper!
Imi pare rau sa aud de Muf si Sanzi..
LA MULTI ANI, ANDREEA!!!!!!
VALENTINA C spune:
Ralu, super pozele!!!Le-am vazut cu Matei si am povestit impreuna
Sanzi e acasa azi sau ai dus-o?
In alta ordine de idei, aveti un scaun de masa de imprumutat? ( am uitat sa va intreb la munte)![]()
clauclau spune:
LA MULTI ANI ANDREEA, SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI SI NOROC.

.
Sanatate puiutilor bolnaviori.

sovietica spune:
La multi ani, Andreea! sa fii fericita, implinita, si singura criza pe care sa o mai ai, sa fie criza de butoaie!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
Kya, nasol cu tusea, te inteleg! dar exista virusache de raceala cu manifestari asa, instant oare?
ce am folosit acum la sasa si a fost foarte bun, e Baraka. sunt niste bilute minuscule de inghitit, facute special pentru copii. sasa n-a avut nici o problema sa le inghita, ii dadeam la inceput cu suc, sa il aburesc, acum ii dau cu apa. la el a debutat raceala la fel, cu tuse NON-STOP! ma ingrozisem.
uite din prospectul baraka:
http://www.magazin-naturist.ro/suplimente-alimentare-nutritive/baraka-100-mg,-24-capsule--610
* BARAKA este un supliment benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli sau viroze si persoanelor cu o sensibilitate pronuntata a aparatului respirator si care racesc frecvent...
desigur, asta alaturi de siropul de tuse si eternul aerosol cu ser-lamaie -solutie prospan. vijelios i-am dat in cap tusei. mai luptam cu ceva muci, dar nu e grav.
sanatate tuturor bolnaviorilor
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Kya spune:
Sovi habar n-am! Incurcate sunt caile virusilor de gradinite...
In orice caz urmatoarea achizitie va fi sigur un aparat pt aerosoli. Si voi testa cocktail-ul cu ser si lamaie. De Prospan nu stiam, dar Sanziana e alergica la ceva din Prospan, nu stiu la ce. I se umfla toata fata, buzele, pleoapele... horror!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!