Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Maine am nevoie de cativa... pumni :).

De care? Asa, ca intre surori? Aaaa, stai, am priceput! Pumni stransi pt apartament. Sa fie!!!
(nu bag majorete ca se va intelege altceva si inca nu e cazul...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

SALUT!!!
ptiuu ,da, cate poz(n)e imi vazura ochisorii ,care mai de care mai frumose ff misto intalneala voastra,despre bestionii mici ce sa mai zic..superbi iar familia valen e de pus in rama la cat sunt de frumosi

noi am avut o zi mai linistita,grea despartirea de dimineata dar apoi a fost ok,a mancat ,s-a simtit bine..eu am fost la munca ,zi plina ,m-a vizitat si Andru sa vada cu ochii lui ca si mami are servici...sper sa inteleaga,sunt sigura ca o sa inteleaga pana la urma..

am citit tot..zoze ma bucur ca esti tot 2 in 1 si ma rog ca Maria sa fie rabdatoare si sa mai stea la caldurica

am o dificultate f mare,cand vine dimineata si trebuie sa ma imbrac nu am cu ce imi este asa de greu sa renunt la blugi la tinuta lejera..in fine...

naty naspachiar ca numai nebuni dar ai grija la cati nebuni sunt prin Bucurestiul ala
discordia bun venit!!!
va ma duc la somn

nico pumnii stransi sa fie ce -ti doresti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ramo, f bine ca l-ai dus pe Andru sa vada ca are mami serviciu. Iulia nu vrea in ruptul capului sa mearga la serviciu a mami (daca o intreb de ce zice "nu a pistal, nu-ti pace doctou") Dar bona i-a zis odata ceva ca mami merge la serviciu ca sa aduca bani si sa-i ia ei cadouri si de atunci mereu zice si de mine si de tati daca suntem plecati: "a pecat sa aduca bani si fustite si iochite a Iuia" -na, nu jucarii, nu dulciuri, nu altfel de cadouri...ci fustite si rochite
Te nteleg la faza cu greul de iesit din blugi si incaltari comode. M-a tinut si pe mine scurt timp dupa intoarcerea la munca, dupa care din contra, am inceput sa ma elegantesc si sa-mi faca placere sa-mi scot tzoalele bune, de duamna, la purtat.
De ferit de nebuni...pai cum sa te mai feresti mai Ramo? Daca ala se da in halul asta la mine dupa ce ma vede cu barbat...pe care-l vezi de la o posta ca nu-i un papa-lapte...aude ca am bona, deci copil mic, vede ca-s la casa mea...Doamne, mult tupeu si nesimtire trebuie sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

http://community.webshots.com/album/578605703GeeWpc?start=24
de aici si restul de poze.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

repede repede vin si pregatesc un ceai caldut pentru o randunica tare draga mie, si-i pun alaturi si o imbratisare si-i zic...

"La multi ani Andreea!!! Cu multa sanatate, multe bucurii si sa fii rasplatita din plin pentru bunatatea si generozitatea sufletului tau!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Ramo, f bine ca l-ai dus pe Andru sa vada ca are mami serviciu. Iulia nu vrea in ruptul capului sa mearga la serviciu a mami (daca o intreb de ce zice "nu a pistal, nu-ti pace doctou") Dar bona i-a zis odata ceva ca mami merge la serviciu ca sa aduca bani si sa-i ia ei cadouri si de atunci mereu zice si de mine si de tati daca suntem plecati: "a pecat sa aduca bani si fustite si iochite a Iuia" -na, nu jucarii, nu dulciuri, nu altfel de cadouri...ci fustite si rochite
Te nteleg la faza cu greul de iesit din blugi si incaltari comode. M-a tinut si pe mine scurt timp dupa intoarcerea la munca, dupa care din contra, am inceput sa ma elegantesc si sa-mi faca placere sa-mi scot tzoalele bune, de duamna, la purtat.
De ferit de nebuni...pai cum sa te mai feresti mai Ramo? Daca ala se da in halul asta la mine dupa ce ma vede cu barbat...pe care-l vezi de la o posta ca nu-i un papa-lapte...aude ca am bona, deci copil mic, vede ca-s la casa mea...Doamne, mult tupeu si nesimtire trebuie sa ai!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Lasa sa vada randunoiul ca si cu el de mana tot esti in pericol. Daca afla admiratorul matale ca esti medic cardiolog, te pomennesti ca face omul tot posibilul sa faca vreun stop cardio-respirator ca sa ajunga la urgenta, sa-i dai prim ajutor si sa-l internezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA!!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

(esti nascuta in aceeasi zi cu doi oameni speciali pentru mine: tatal meu si Leonard Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Acum m-am trezit
Muuuulta cafeaaaaa
La multi ani Gudinde Andreea , sa fii sanatoasa si norocoasa!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!!
am avut o noapte naspa, Mufa e cobzaaa, a avut nas infundat nu putea sa respire bine, s-a foit de numa, mucii curg garla, OMG, iar!! asa ca Mimo, arunca incoa un espresso d-ala smecher

LA MULTI ANI, ANDREEA DRAGA!! SA FII FERICITA, SANATOASA SI IMPLINITA!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.Mai e nevoie?am eu in mana.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI,ANDREEA!

Naty,ce faza,mah...mare e gradina Domnului.
Mimo,ce facushi bre azi noapte,unde-i cafeaua de la 7.57?
Nico,tin pumnii.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput