Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Valen, noi il folosim cu brio inca, imi pare rau..
am vorbit cu Zoze, asteapta sa o sune doctorita ei sa o vada la Giulesti, pana atunci, sta in pat la hotel si asteapta cuminte..
am vazut pozele puse de kya si mi-am reamintit ce misto a putut sa fie, si mi s-a facut asa de doooor.. parca as mai fi stat cu voi niste zile bune... vreau si eu pozele diseara, can dpoti, ca-s sola a casa mia.. ma rog, cu tero

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Vai, kya, alergica la prospan?! eu la recomadarea pediatrei i-am mai pus si tinctura de propolit in ser-lamaie asta primavara, cand dadea in bronsiolita deja. si cu asta i-a trecut! nu ca la tine ar fi cazul, dar sa stii ca exista si altceva.

Baiii am vazut si eu pozicile de la munte cat dezmat pe voi! ceva nu mi se leaga... la Paltinul ati fost weekendul asta, nu? si zoze parea sa fie cu voi, nu? si ieri, luni, cand am intrat eu pe forum, zoze era in spital, nu?? ce-i facurati de s-a bagat de la Paltinu in spital?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

sa va zic una, tare rau de tot: cica vineri, o anume Ursulica, impreuna cu familionul, era in zona Campina, fusesera tot pe la munte!!! de ce nu ati facut act de prezenta, ma rog????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

O zi super la gradi. Am fost plecata O ORA! A plans puuutin la plecare, cand am iesit pe usa deja tacuse de ceva vreme! La venire nu plangea, intre timp nu a plans... Doamnele au zis ca a fost Ganz super!! :)) Erau foarte incantate! Siii mai vrea si maine! Maine voi sta probabil plecata 30 de minute, poate gasesc si deschis la magazine :D.

Am vorbit cu mama de blondanet, astepta sa se deschida spitalul!

LA MULTI ANI, Andreea! Sa fii sanatoasa si voioasa!

Sanatate copiilor tusitori si muciosi!

Revin.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da mai, Sovi... Pediatra mi-a spus ca nu se poate asa ceva, dar am testat de 2 ori! La o ora dupa sirop incepe sa se umfle, cand nu-i mai dau, se desumfla la loc. Deci sigur ceva din el trebuie sa fie. Nu stiu daca plantele, poate mai degraba niste excipienti.

Nico felicitari pentru ziua de gradi!

Ursulica, hmm... rusinica! De ce n-ai trecut pe la noi? Nu ne mai iubesti?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Sovi, pai Zoze se hotari sa vina dupa noi la munte, de sambata pana duminica.. si duminica dizdamorning, a simtit asaaa, un gen de picureala.. care s-a transformat intr-o picureala mai ingrijoratoare, asa ca a plecat la Bucuresti odata cu noi (restul gastii a mai ramas pana dupa pranz) si s-a dus sa vada care-i treaba.. acu, sper sa mai stea Maria Sa la caldurica macar o saptamana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mai sta, mai sta! Hai ca acum e oficial in saptamana 36, asa ca nu mai e nici prematur, o primeste si Medlife-ul cu hartii in regula, e ok.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Bravo, Nico! Sunteti tari!!! Mai tin pumnii stransi?

Discordia, bine ai venit! Scrie, scrie, nu sta !

Sovi, si Thea englezoaica a facut o reactie alergica nasoala la Prospan. Sanatate multa picilor si tie drum bun ( maine pleci? ). Mai, nu i-am facut nik lu' Zozelini, se pare ca Maria sa s-a intors din pozitia in fund in cea in cap, si ca miscarea asta, la varsta asta, i-ar fi provocat fisurarea membranelor. Pierdea lichid ( si nu si-a dat seama ) pana sa vina la noi. I-am propus sa o mosim noi acolo, pe buturugi, il aveam si pe Catalin, care a mai mosit ( e drept, doar barbati ) in spitalul de campanie de pe vapor, da' n-a vrut . Am vorbit si eu cu ea aseara, vroia saraca acasa, la Mihai, ii era dor de el crunt. Vedem daca o tine astazi acolo sau o lasa sa plece la Craiova.

Luny, Kya, sanatate picilor, sa se repare repede! Sanzianei taman asta ii lipsea, dupa toata supararea cu maselele

Fetelor, voi ma puneti pe ganduri cu reactiile fratilor mai mari la aparitia celui mic. Eu zic ca suntem pregatite, si eu si Sophie....

La munca, va !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Da mai, Sovi... Pediatra mi-a spus ca nu se poate asa ceva, dar am testat de 2 ori! La o ora dupa sirop incepe sa se umfle, cand nu-i mai dau, se desumfla la loc. Deci sigur ceva din el trebuie sa fie. Nu stiu daca plantele, poate mai degraba niste excipienti.

Mami si Sanziana

m-ai facut curioasa si m-am uitat la excipienti la prospane:

sirop:
excipien#355;i: sorbat de potasiu, acid citric anhidru, sorbitol solu#355;ie 70%, gum#259; xanthan, arom#259; de cire#351;e, ap#259; purificat#259;.

picaturile de aerosoli:
Ap#259; purificat#259;, zaharin#259; sodic#259;, etanol 96%, ulei volatil de chimen, ulei volatil de fenicul, ulei volatil de ment#259;

deci cu totul altii in cazul al 2-lea. poate daca incerci cu o picatura intai? sau la alergii nu conteaza cantitatea ca sa se declanseze?

Vai ce aventuri pe Zoze! oricum, ma bucur sa aud ca e in sapt 36! e mare Mariuca!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

olgutz nu-s doi copii la fel, fiecare reactioneaza diferit la aparitia bebelui mic!nu stii ce reactie vor avea pana nu vine puiul mic acasa, si mai ales dupa cateva saptamani, cand vad ei clar ca acolo ramane si nu mai pleaca, dar la cum o vad eu pe Soph, chiar nu cred sa fie probleme de adaptare la ea, si o sa-l iubeasca tare pe bebe!

Mergi la inceput