INSEMINARE 69
Raspunsuri - Pagina 18
alla76 spune:
crisstal, alexa78 imi pare rau!
stiu cat de frustrant poate sa fie, dar trebuie sa va mobilizati! 

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
crisstal_18 spune:
Buna dragutelor,
Cora,ultimele doua IA au fost fara stimulare,la celelalte am facut Gonal 75 din ziua 2 a CM.Pentru urmatoarea Dr Moisa mi-a pregatit o schema cu Gonal 75 din nou si Closty(la inceputul lunii noiembrie o sa fac din nou IA
,iar luna aceasta am decis sa imi acord o pauza de revenire )
Pupici
si ......P.S m-am mobilizat ptr urmatoarea sansa
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
alexa78 spune:
alla76, am si eu o intrebare daca se poate.
Ai consultat si un hematolog pt problemele de trombofilie?
Te intreb pt ca eu abia am descoperit mutatia heterozigota a MTHFR A1298C si nu stiu ce trebuie facut in continuare. La medicul ginecolog ajung abia luna viitoare cand voi face o noua inseminare.
Multumesc tuturor fetelor pt incurajari!
sensibila spune:
Buna fetele ! 

Ce e tristetea asta pe aici ?
Nu mai face nimeni IA ?
Haideti sa vina bebeiiiiiiiiiiii ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
danutza27 spune:
Buna feteler- am intrat si eu din nou in lupta pt bebe
Spun din nou pt ca am facut 3IA nereusite in Timisoara- si dupa o pauza decateva luni ca sa imi revina un mic organismul atat fizic cat si psihic iata-ma din nou pregatita de lupta.
De data asta fac IA la Budapesta la la Dr. kovacs.
Am facut stimulare cu clostylbegit din ziua 3 in ziua 7 o pastila pe zi si azi in z 19 am u folicul pe ovarul stang de 21 mm si endometrul 8.7 mm
Asta-seara trebuie sa fac o injectie ovittrel si miercuri dimineata merg la budapesta pt IA.
A mai facut cineva inseminare la Budapesta la Dr.Kovacs?
va pupik si sa ploua cu bebelusi 
crisstal_18 spune:
Succes Danutza
...si bine ai revenit printre noi aspirantele la bebe .Sper sa vina o data ziua in care sa fim
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
dankutza spune:

Imi cer scuze ca dau buzna aici, dar am mare nevoie de ajutor! Pentru cele care nu ma cunosc, eu de aici am plecat. AM facut IA si am o fetita.
Numai ca am probleme cu ea.
LA 9 luni jumate nu sta in fundulet. Momentan facem kineto la un centru. Acum, ei fac un concurs, unde au ca premiu 5 sedinte de babygym. Am mare nevoie de premiul asta, pentru ca sedintele de kineto ma decaveaza. Este posibil sa trebuiasca sa ne ducem cateva luni la kineto, si cum sedintele sunt scumpe, un premiu ca asta, ar fii mai mult decat binevenit. Participarea la aceste concurs nu este un moft pentru noi.
Va rog mult sa ne ajutati!
Ce trebuie sa faceti?
Intrati pe linkul de mai jos. Sus o sa gasiti STIRI DE BINE si langa el o manuta LIKE, pe care trebuie sa dati click ca va place pagina respectiva. Dupa ce dati LIKE la Stiri de bine, o sa gasiti dedesubt asta
Stiri de bine + Others Just Stiri de bine Just Others
Dati click pe Just others si prima poza care se vede acolo, este un bust al unei fetite care se uita direct in camera. Langa se vede poza mea, cu un nume nemtesc si am o floare la ureche.
http://www.facebook.com/pages/Stiri-de-bine/170640432289?v=wall&ref=ts
Va rog frumos sa ne ajutati. Va multumesc mult si scuze daca deranjez pe cineva cu mesajul meu.
Dana, mama lu' Pinky
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa78 alla76, am si eu o intrebare daca se poate. Ai consultat si un hematolog pt problemele de trombofilie? Te intreb pt ca eu abia am descoperit mutatia heterozigota a MTHFR A1298C si nu stiu ce trebuie facut in continuare. La medicul ginecolog ajung abia luna viitoare cand voi face o noua inseminare. Multumesc tuturor fetelor pt incurajari! |
sigur,
am fost la uscatescu la fundeni si in caz de sarcina sau in timpul stimularilor o sa tinem legatura. sunt pe tratament a la long cu aspenter, iau acid folic (acifol de 5mg si femibion) cu sfintenie, omega. si povestesc cu fetele pe DC topicul cu trombofilia
dankutza - rezolvat
crisstal_18 felicitari pentru mobilizare
danutza27 bafta si te astept cu impresii despre IA cu PK
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
carmen_ch_12 spune:
Crisstal ma bucur ca te mobilizezi si mergi mai departe.Sper ca data viitoare sa fie cu succes.
Eu sunt suparata si deprimata(si de la vreme).Am luat rezultatul analizelor si e rau: 4.79(AMH-14.57pmol/l( fertilitate scazuta:2.2-15.7) si inhibina b-23.7pg/ml(ziua 3:40-290).
Celelalte au iest in limite:
-estradiol-50.50pg/ml(faza foliculara:18-147)
-FSH-7.31 mlU/ml(faza fol. primara:3.9-12)
-LH-4.79mlU/ML(faza fol.primara:1.5-8)
-TSH-1.79uUl/ml-eutiroidie:0.25-5
-ATPO-10 Ul/ml- 0-35.
Am sunat pt. programare la dr. Moisa, dar e liber abia pe 19.10.
Pana ajung la dr, ma poate lamuri cineva daca am vreo sansa sa raman insarcinata cu asa rezultate la AMH si inhibina b?
alexa78 spune:
carmen ch 12
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi
Si eu am amh-ul mic (11 si ceva), tot fertilitate scazuta.
Doctora a spus ca asta indica o rezerva ovariana mai redusa si nu reduce sansele de reusita ale inseminarii.
Amh-ul ii ajuta pe medici sa stie cat de mult sa ne stimuleze inainte de inseminare.