INSEMINARE 69
Raspunsuri - Pagina 19
danutza27 spune:
Buna fetelor- am o mica nelamurire- in Tm cand am facut IA mi s-au introdus spermatozoizii dupa 10 ore dupa ce mi-am facut injectia, acum la Budapesta aseara la 23:00 mi-am facut injectia si abia maine merg la inseminare la ora 12:00.
ma puteti ajuta cu vreo explicatie?
alinutahu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutza27 Buna fetelor- am o mica nelamurire- in Tm cand am facut IA mi s-au introdus spermatozoizii dupa 10 ore dupa ce mi-am facut injectia, acum la Budapesta aseara la 23:00 mi-am facut injectia si abia maine merg la inseminare la ora 12:00. ma puteti ajuta cu vreo explicatie? |
buna ...si eu am facut in budapesta IA de doua ori si intodeauna la 36 de ore dupa injectie mi sau introdus spermatozoizi asa ca stai linistita ca este totul in regula
succes

+16
alinutahu spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dankutza![]() ![]() ![]() Imi cer scuze ca dau buzna aici, dar am mare nevoie de ajutor! Pentru cele care nu ma cunosc, eu de aici am plecat. AM facut IA si am o fetita. Numai ca am probleme cu ea. LA 9 luni jumate nu sta in fundulet. Momentan facem kineto la un centru. Acum, ei fac un concurs, unde au ca premiu 5 sedinte de babygym. Am mare nevoie de premiul asta, pentru ca sedintele de kineto ma decaveaza. Este posibil sa trebuiasca sa ne ducem cateva luni la kineto, si cum sedintele sunt scumpe, un premiu ca asta, ar fii mai mult decat binevenit. Participarea la aceste concurs nu este un moft pentru noi.Va rog mult sa ne ajutati! Ce trebuie sa faceti? Intrati pe linkul de mai jos. Sus o sa gasiti STIRI DE BINE si langa el o manuta LIKE, pe care trebuie sa dati click ca va place pagina respectiva. Dupa ce dati LIKE la Stiri de bine, o sa gasiti dedesubt asta Stiri de bine + Others Just Stiri de bine Just Others Dati click pe Just others si prima poza care se vede acolo, este un bust al unei fetite care se uita direct in camera. Langa se vede poza mea, cu un nume nemtesc si am o floare la ureche. http://www.facebook.com/pages/Stiri-de-bine/170640432289?v=wall&ref=ts Va rog frumos sa ne ajutati. Va multumesc mult si scuze daca deranjez pe cineva cu mesajul meu. Dana, mama lu' Pinky |
sper sa adunati cat mai multe voturi .....

pt printesa ta si pt mami 

+16
crisstal_18 spune:
Buna, Carmen
Nu iti face asa multe griji....si eu AMH mic 7.62 si Dr Moisa a zis ca sunt sanse de sarcina,mai reduse dar nu imposibile (dovada ca am ramas la IAD 2 ).Asa ca bafta si gandeste pozitiv 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
carmen_ch_12 spune:
Multumesc mult Alexa si Crisstal,m-ati mai linistit putin.Am fost foarte deprimata luni cand am aflat rezultatele, ca nu am mai avut chef de nimic.Problema e ca la prima inseminare am descoperit ca si sotul meu avea putini spermatozoizi si imobili, asa ca vom vedea pana la urma ce mai facem.Poate in urma tratamentului s-a mai imbunatatit ceva si reusim totusi.
crisstal_18 spune:
Carmen ,sotul meu are oligoastenoteratospermie severa,adica sanse aproape zero de conceptie,iar eu AMH mic,adica fertilitate redusa si cu toate astea nu ne pierdem speranta ca intr-o zi soarta ne va zambi si noua .
.Chiar daca clipa poate e aproape sau poate e departe simt in sufletul meu ca bebe nu va intarzia sa apara...asa ca ai incredere 

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
cora79 spune:
Carmen,Crisstal,trebuie sa devenim mamici,nu disperati
,stiu ca sunt momente de deznadejde cand te simti atat de mic si neputincios in fata infertilitatii,dar important este sa te remontezi si sa crezi in sansa ta
,va asigur ca si eu am cazut in butoi dupa 2 inseminari si o fertilizare in vitro b nereusite,dar.....iata-ma aici din nou optimista si gata de noi incercari

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
carmen_ch_12 spune:
Va multumesc mult pt. sustinere, deja ma simt mai bine, dar mai cad in butoi cand simt ca imi vine iar cm,ca trebuie sa o iau de la capat.Ma mai consolez cu ideea ca si altele au reusit sa ramana insarcinate si sunt mai in varsta decat mine(sa nu zic batrane)
.
sensibila spune:
Mamaaaaaaaaaa ce se mai doarme pe aici !!!!!!
Haideti fetele .. sa vina bebeiiiiiiiiii
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

LA 9 luni jumate nu sta in fundulet. Momentan facem kineto la un centru. Acum, ei fac un concurs, unde au ca premiu 5 sedinte de babygym. Am mare nevoie de premiul asta, pentru ca sedintele de kineto ma decaveaza. Este posibil sa trebuiasca sa ne ducem cateva luni la kineto, si cum sedintele sunt scumpe, un premiu ca asta, ar fii mai mult decat binevenit. Participarea la aceste concurs nu este un moft pentru noi.