INSEMINARE 69
Raspunsuri - Pagina 17
crisstal_18 spune:
Oana_26,eu iti zic sa te duci cu inima deschisa la Dr Moisa,este o super doctorita...poate prima impresie o sa iti lase un gust amar,dar pe parcurs cand va veti cunoaste mai bine o sa vezi ca e ok. Eu merg la dansa din ianuarie si chiar daca uneori e in pase mai proaste,nu as schimba-o pentru alt medic. Asa cum a spus si Sensibila ,parerile despre dansa sunt impartite,dar nu este genul de om care sa te duca cu vorba,este extrem de directa ,asa ca fii pregatita
.Succes 
Alexa ,luna asta am fost dezamagite...nu pot sa ma mai exprim cum va fi luna viitoare..probabil ca va trebui sa ne revenim si sa mergem mai departe 
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si de data asta 

Pupici 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
alexa78 spune:
Inca nu a aparut nimic...rosu.
Astazi este ziua 14. Parca nici nu indraznesc sa mai sper.
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa78 Inca nu a aparut nimic...rosu. Astazi este ziua 14. Parca nici nu indraznesc sa mai sper. |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Crisstal,ai facut inseminariele cu stimulare sau pe natural?
sensibila spune:

alexa78 - poate mai faci un test. Sau o beta ti-ar spune clar cu certitudine de 100% daca o faci la un laborator care face zilnic beta, gen Babes, Giulesti. Daca a fost o nidare tarzie era normal sa nu se pozitiveze testul in z13.

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
offfffffffffffffff imi pare tare rauuuuuuuuuuu !
Bebe v-a veni curand capul sus si luptati pt el !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa78 Azi mi-a venit CM |

,capul sus,mai poti incerca,luna viitoare sigur va fii cu noroc