INSEMINARE 69

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Mi-am facut testul si rezultatul este negativ.
Sunt dezamagita, dar raman in continuare optimista. Sunt convinsa ca pana la urma voi reusi. Mie mi-e mai usor sa fac inseminarile in luni consecutive. Atunci cand fac pauza am impresia ca doar pierd timpul. Acum, ce sa zic, fiecare face cum simte.

Cristal, imi pare rau. Numai daca nu renuntam vom reusi intr-o zi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

oana_26 – eu o stiu pe Moisa ca ii place sa vb, te intreaba, iti spune . Oricum ce e cel mai important iti spune verde in fat ace are de spus. Si daca crede ca nu se poate iti zice si daca iti zice sa se poate sa ai incredere. Bafta multa !
Unii o plac si altii nu. Sincer ce e cel mai important e nu cat de renumit e dr sau de bun ci sa fii pe aceeasi lungime de unda cu el. Sa gasesti dr care sa iti placa sis a va intelegeti. Pt mine dr ala a fost Moisa.

alinutahu – sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si e mai putin imp ce este. Unii dintre bebelusi se arata deabia dupa 20 de saptamani.

crisstal_18 – imi pare sincer rau. Dar o sa gasesti forta sa o faci din nou luna viitoare si atunci sigur o sa fie cu ochisori !

alexa78 – imi pare tare rau, dar poate mai e timp sa se pozitiveze ! Panu nu vezi rosu nu e totul pierdut ! Capul sus si datorita optimismului tau sunt convinsa ca o sa ai un bebel in curand.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

sensibila-multumesc pentru raspuns
sincer nu stiu dc o sa o plac pe doctora sau nu, eu stiu doar ca vreau copil

Mergi la inceput

oana_26 - pt mine a fost foarte important sa o plac si sa ma placa (cred) sau sa se prefaca bine. Dupa o alta experienta cu o dr bechir care m-a tratat zeflemist de parca ea ma platea pe mine nu eu pe ea si asta la cabinet parcilar. Si de alt dr care m-a plimbat din iulie pana in ianurie cand am plecat si prima IAD am facut-o cuMoisa la o zi dupa ce am ajuns la ea.
Adica bechir imi zisese ca fol e prea batran si ca sa vin luna viitoare iar eu vroia sa fac odata IAD chiar daca era fara stimulare sau altceva, asa cum hotarase Bucur. Ca sa nu mai zic ca la cabinetele unde sunt mai multi medici te plaseaza de la unu la altu si nu stie unul ce face celalat si la fiecare trebuie sa stai sa le explici.
La Moisa la cabinet e numai ea si asistenta. Ea iti face eco, ea iti face IA, ea prepara sperma, ea tot, ceea ce mie mi-a convenit f mult.
Fata de Dacia Medical center, cabinetul dr Moisa este mai simplu, dar eu il prefer si il ador pt ca acolo a fost conceputa Gia.

Deci conteaza , cel putin pt mine a contat.
Iar pe holurile Giulestiului erau tipe carora le era frica de Moisa ca tipa, la mine nu a tipat odata si nici nu a ridicat tonul.

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

dar monitorizarile unde le faceai?la giulesti?
de la ce ora este dr dimineata la spital si cand isi incepe consultatiile?monitorizarile ti le face doctora?

Mergi la inceput

Tu unde ti-ai facut programarea ?
Eu te sfatuiesc sa mergi la cabinet, e mai frumos, mai relaxant, alte conditii.
La spital trebuie sa fii pe la 8. La eco are program de la 9 sau 10 nu mai stiu. Daca ajungi mai devreme te duci degeaba. Plus ca e foarte multa lume, se intra in ordinea venirii si e buluc acolo, plus ca mai sunt si altel pentru alti medici care intra pe langa sau astepta ora la care emedicul lor si tot asa.
Deaia la cabinet e singura acolo pe un ecograf, pe tot ce ii trebuie

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

am programare la cabinet, dar mi s-a zis ca are program doar martea de la 11 la 19 si uneori si sambata,ceea ce mi se pare un program prea larg ca sa pot face monitorizarile numai la cabinet.Eu la celelalte IA faceam monitorizari din 2 in 2 zile din ziua 7 pana in momentul inseminarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor
Alexa,Crisstal,nu am cuvinte,imi pare rau

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Oana,eu am fost joi la cabinet, are program si joia pana la ora 14,eu am fost programata la 13.45

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Doar martea si uneori sambata are program pt pacientele noi care vin si pentru gravidute sau cele care vin la control regulat.
Pentru monitorizari este zilnic acolo. Si te cheama cand e nevoie si cand considera ea ca e cazul.
Pe mine nu m-a chemat niciodata de mai mult de 2 ori pt ca stie exact ce si cum se intampla.
IAuri, monitorizari si spermograme se fac zilnic la cabinetul dansei.

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput