INSEMINARE 69

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna
Alexa,eu deocamdata nu fac testul...o sa il fac doar daca imi intarzie CM .
Sensibila,este ziua 11 socotita fara cea in care s-a facut IA

Nu vreau sa va dezamagesc si sa ma "certati "iar ca ma grabesc sa trag concluzii,dar simt ca imi vine CM
Maine o sa va spun probabil ceva mai sigur

Alexa multa bafta si vesti bune

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Eu maine fac testul.
Nu prea mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Crisstal, avem vesti de la tine????!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

alexa78 – e prea devreme pentru test de Pi. Poti sa faci un beta dar la un laborator mai calumea care face beta frecvent, cum ar fi Babes sau Giulesti, poate si Basarab.
Pot iesi gemeni si dintr-un singur folicul, se poate divide si iesi gemeni identici.

crisstal_18 –si daca este sarcina poti avea aceleasi simtome ca la cm. Mai era cineva care zicea c anu e gravi ca are aceleasi simtome si ca astepta cm sic and colo i-au iesit II.

Capul sus si optimism fetele !
Hai cu II !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

sensibila, maine voi fi in ziua a 13-a de la inseminare. Asa a facut mereu testul (nu am avut rabdare sa astept mai mult) si cand a fost sarcina a iesit clar pozitiv. Ca s-a terminat cu avort menstrual, este altceva.

Cristal, simptomele sunt aceleasi si inainte de ciclu si in caz de sarcina. Cel putin in cazul meu asa a fost. Asa ca nu inceta sa speri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

sensibila te rog sa ma ajuti cu cateva informatii
mi-am facut programare la dr moisa la cabinet si vreau sa stiu cum este,ii place sa vb,pt ca eu am ce sa ii povestesc dupa experienta de 6 IA facute in alta parte sau se uita singura pe analize si trage singura concluzii;este vorbareata ,iti spune tot adevarul sau te ia pe ocolite
te rog ajuta-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna fetelor
cristal,alexa....Doame ajuta si sa veniti cu doua liniute ....eu am facut test de pipi in z 15 dupa IA si a iesit si a doua liniuta dar se vedea foarte vag de acea nici nu am dat mare importanta testului in schimb a 16 zi dupa IA sa pozitivat testul si amandoua liniutele erau ca intensitate de aceasi culoare ....
ieri am fost si eu la medic si avem 16 sapt,13 cm si 80 de grame si nu a vrut sa ne arate ce are intre picioruse sapt ce vine din nou la eco

pup pt toate fetele,mamicile ,burticile si pt cele in asteptare

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna dragele mele

Vin cu vesti,dar neplacute...mi-a venit CM ,nici nu stiu ce sa mai spun . Lacrimi,dezamagire,neputinta ,cam asta simt acum .Si cate sperante imi facusem .....A mai trecut o luna din viata mea fara ca ceva frumos sa se intample
Nu mai pot sa sper si sa mai spun "poate data viitoare " pentru ca nu mai cred ca raza de speranta imi va zambi intr-o zi

Pupici si bafta Alexa

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

crisstal -trebuie sa te linistesti ,sa iti iei o pauza doar daca simti nevoia si apoi sa o iei de la capat.Asa suntem noi cele care suferim de infertilitate,suntem mai speciale si trebuie sa luptam un pic mai mult pentru bucatica de om care sa ne umple viata.
Eu mi-am luat aproape 3 luni pauza dupa ultima IA si acum m-am hotarat sa o iau de la capat,pentru ca numai asa o sa reusim sa ne tinem in brate comoara.
Capul sus,lumea nu se termina aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Cristall, nu mai de mult de 2 sapt am trecut prin ce treci tu! Dezamagire,revolta,invingere!!!!
La naiba cu nedreptatea asta!
In cateva zile iti vei reveni si vei avea,din nou,puterea sa speri.
Suntem alaturi de tine!!! Capul sus!!!

Mergi la inceput