INSEMINARE 69
Raspunsuri - Pagina 14
anna_ivan spune:
adriana
fata si o astept cu vesti bune 
36+
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
alla76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Oanamares
Da,asa adunate se intelege suma. Si noi am cheltuit tot circa 100 mil la cele 2 IA.Drumuri,tratament,consultatii,monitorizari,etc. |
cam pe acolo suntem si noi, si eu mereu am facut stimulari ieftine (clomifen si putin menopur). daca aveam nevoie si de stimulari mai serioase dublam in mod sigur suma.
degeaba e 400 lei procedura, ca monitorizarea o faceam in Oradea, inseminarea la cluj...
se aduna... daca stai sa te gandesti, nu a fost luna in astia 2 ani in care sa nu fi cheltuit macar 200-300 de lei pe medic (monitorizari, analize, repetare de analize) plus tratamentul a la long al meu si al sotului...plus lunile cu IA, cand aveam si drumul si procedura. din octombrie anul trecut nu am mai tinut socoteala, pana atunci ajunsesem la 8750 si de atunci am mai facut o inseminare care m-a costat 2250, am mai avut o tentativa care m-a dus pe la 1000 si pe care am intrerupt-o din cauza raspunsului slab la stimulare, si una intrerupta din cauza probei proaste. proba si istoricul nostru care au facut biologul de la cluj sa ne trimita la genetician - 1700 lei. si de atunci chiar nu a mai avut rost sa tin "evidenta".
deci pot sa spun ca 3 IA-uri cu analizele si tratamentele de rigoare ne-a dus bine catre un buget de FIV (chiar de 2...)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
petronela_99 spune:
"pe mine m-ai pierdut caum adica abia acum incepi proceduri de determinare a sterilitatii si analize pai la inseminari nu ti-au cerut analize????"
Oanamures-avem ditamai dosarul cu analize si proceduri si pana anul acesta se considera problema la sotul meu. Dupa operatia de varicocel, el si-a revenit, sau cel putin ultima spermograma asta ne-a relatat. De aici apare un semn mare de intrebare,unde este problema de nu raman insarcinata?
Dr.Cocei ne-a recomandat sa refacem spermograma si in functie de rezultat vedem unde continuam investigatiile la mine sau la el.
Oricum o luam de la capat, chiar daca asta ar insemna sa refac o serie de proceduri sau analize, important este sa avem o izbanda.
Marti am vesti cu analizele sotului si sper sa ne ajute D-zeu sa fie bine.
crisstal_18 spune:
Buna dragele mele 
Sunt ziua 11 de la IAD....mai e putin pana la clipa adevarului
,va rog sa imi tineti pumnii
sa fie 

Pupici 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisstal_18 Buna dragele mele ![]() Sunt ziua 11 de la IAD....mai e putin pana la clipa adevarului ,va rog sa imi tineti pumnii sa fie ![]() ![]() ![]() Pupici ![]() Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica ![]() CRISSTAL |
doamne ajuta sa fie bine

36+
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

alexa78 spune:
buna cristal 
iti tin pumnii
si eu sunt tot in ziua 11 de la inseminare
Cand faci testul?
sensibila spune:

crisstal_18 - Hai cu 2 II !
Sa fie cu 2 sau 4 ochisori !

Ziua 11 cu tot cu ziua In care ai facut IAD ? 

alexa78 - Hai cu 2 II !
Sa fie cu 2 sau 4 ochisori !

alexa78 - scrie repede inca 4-5 mesaje sa scapi de moderare ca sa iti apara in timp real mesajele scrise.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa78 buna cristal ![]() iti tin pumnii si eu sunt tot in ziua 11 de la inseminare Cand faci testul? |

Doamne ajuta sa fie bine
36+
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

alexa78 spune:
multumesc mult fetelor
Va urmaresc de mai mult timp, iar atunci cand imi pierdeam speranta numai reusitele voastre mi-au dat curaj sa meg mai departe.
Sensibila, am avut doar un folicul, asa ca nu are cum sa iasa cu 4 ochi desi mi-as dori enorm