INSEMINARE 69

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

adriana fata si o astept cu vesti bune

36+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Sensibila cu toata admiratia pentru tine ca esti o mamica curajoasa, o femeie care a stiut ce vrea si a si reusit, iti spun ca nu stii multe lucruri despre Fiv. Si sincer nici nu trebuie sa stii, pentru ca nu ai nevoie si ar fi ideal ca niciuna dintre noi sa nu aiba habar.
Sunt asa multe diferente intre o IA si FIV , si bune si rele, dar una peste alta FIV are in mod clar mult mai multe sanse de reusita. Mai ales cand vorbim despre o spermograma proasta ( asa cum a zis si Alla exista optiunea ICSI care a ajutat cupluri cu doar 5-6 spermotozoizi sa reuseasca). Stiu cazuri cand desi ambii parteneri erau ok dpdv al fertilitatii, la fiv s-a vazut ca doar prin icsi s=au putut fertiliza ovocitele ( aveau membrana groasa si astfel in mod natural nu se puteau fertiliza in veci).
Asa ca din nefericire pt multe cupluri FIV-ul a devenit o necesitate. Si by the way ce lucru este garantat in viata asta?
Oanamares nu dr i-a cerut Petronelei toti acei bani, clinica unde a facut inseminarile duble (Anna a explicat f bine ce inseamna ) are aceste tarife afisate. O inseminare dubla costa la Medlife 1200 ron, asa ca diferenta pina la 100 mil probabil a fost in mare parte tratamentul de stimulare ( un cartus de Puregon de 300 de unitati costa in jur de 12 mil - eu am facut si 150-225 de unitati pe zi- la vreo 8-10 zile de stimulare ajungi la o suma enorma). Stiu ca monitorizarile sunt si ele scumpe, la fel si analizele, si uite asa ajungi la sume exorbitante.....
Din pacate lupta cu infertilitatea este f costisitoare pentru majoritatea dintre noi, presupune sacrificii de orice fel , financiar, emotional, fizic... eu stiu cel mai bine.
Dar cred din tot sufletul ca atunci cand ne vom tine puiutul la piept vom uita absolut tot, si orice va fi meritat. Asa ca dragelor curaj ,incredere, si incredere in Dzeu, intotdeauna se va gasi o cale sa devenim mamici

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Da,asa adunate se intelege suma. Si noi am cheltuit tot circa 100 mil la cele 2 IA.Drumuri,tratament,consultatii,monitorizari,etc.

cam pe acolo suntem si noi, si eu mereu am facut stimulari ieftine (clomifen si putin menopur). daca aveam nevoie si de stimulari mai serioase dublam in mod sigur suma.
degeaba e 400 lei procedura, ca monitorizarea o faceam in Oradea, inseminarea la cluj...
se aduna... daca stai sa te gandesti, nu a fost luna in astia 2 ani in care sa nu fi cheltuit macar 200-300 de lei pe medic (monitorizari, analize, repetare de analize) plus tratamentul a la long al meu si al sotului...plus lunile cu IA, cand aveam si drumul si procedura. din octombrie anul trecut nu am mai tinut socoteala, pana atunci ajunsesem la 8750 si de atunci am mai facut o inseminare care m-a costat 2250, am mai avut o tentativa care m-a dus pe la 1000 si pe care am intrerupt-o din cauza raspunsului slab la stimulare, si una intrerupta din cauza probei proaste. proba si istoricul nostru care au facut biologul de la cluj sa ne trimita la genetician - 1700 lei. si de atunci chiar nu a mai avut rost sa tin "evidenta".
deci pot sa spun ca 3 IA-uri cu analizele si tratamentele de rigoare ne-a dus bine catre un buget de FIV (chiar de 2...)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_99 spune:

"pe mine m-ai pierdut caum adica abia acum incepi proceduri de determinare a sterilitatii si analize pai la inseminari nu ti-au cerut analize????"

Oanamures-avem ditamai dosarul cu analize si proceduri si pana anul acesta se considera problema la sotul meu. Dupa operatia de varicocel, el si-a revenit, sau cel putin ultima spermograma asta ne-a relatat. De aici apare un semn mare de intrebare,unde este problema de nu raman insarcinata?
Dr.Cocei ne-a recomandat sa refacem spermograma si in functie de rezultat vedem unde continuam investigatiile la mine sau la el.

Oricum o luam de la capat, chiar daca asta ar insemna sa refac o serie de proceduri sau analize, important este sa avem o izbanda.

Marti am vesti cu analizele sotului si sper sa ne ajute D-zeu sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna dragele mele

Sunt ziua 11 de la IAD....mai e putin pana la clipa adevarului,va rog sa imi tineti pumnii sa fie

Pupici

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Buna dragele mele

Sunt ziua 11 de la IAD....mai e putin pana la clipa adevarului,va rog sa imi tineti pumnii sa fie

Pupici

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

doamne ajuta sa fie bine

36+ bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

buna cristal
iti tin pumnii
si eu sunt tot in ziua 11 de la inseminare
Cand faci testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

CRISTAL,suntem cu tot sufletul alaturi de tine!!!!!!! Am niste emotii!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

crisstal_18 - Hai cu 2 II !
Sa fie cu 2 sau 4 ochisori !

Ziua 11 cu tot cu ziua In care ai facut IAD ?

alexa78 - Hai cu 2 II !
Sa fie cu 2 sau 4 ochisori !

alexa78 - scrie repede inca 4-5 mesaje sa scapi de moderare ca sa iti apara in timp real mesajele scrise.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

buna cristal
iti tin pumnii
si eu sunt tot in ziua 11 de la inseminare
Cand faci testul?

Doamne ajuta sa fie bine

36+ bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

multumesc mult fetelor
Va urmaresc de mai mult timp, iar atunci cand imi pierdeam speranta numai reusitele voastre mi-au dat curaj sa meg mai departe.

Sensibila, am avut doar un folicul, asa ca nu are cum sa iasa cu 4 ochi desi mi-as dori enorm

Mergi la inceput