INSEMINARE 69

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Dar in galati nu e nici un laborator deschis sambata si duminica ?
Sau luni sa le faci acolo ? Sau ti-a zis Moisa sa le faci undeva anume ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_ch_12

Sensibila, te rog sa ma lamuresti intr-o situatie.Dr. Moisa mi-a dat sa fac dozari hormonale in ziua 2-3 de cm, dar mi-a zis ca prefera ziua 2.Eu am crezut ca imi va veni azi, ca sa merg maine la Matei Basarab, sa le fac.In cazul in care va veni uratul in seara asta, pot merge maine sa le fac sau sa astept pana luni? Sa socotesc ziua de cm sau 24 de ore fiecare?( sa zicem daca e ora 20 socotesc ziua 1 pana maine la 20 si tot asa?)
In cazul asta nu am nici o sansa sa le fac in ziua 2, ci numai in ziua 3.

mie dr mi-a zis sa socotesc asa: daca vine dupa ora 16 consider prima zi maine daca vine pana in 16 aia e prima zi

36+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Multumesc pt. raspunsuri. Sensibila, dr. Moisa mi-a dat dat trimitere sa le fac la Matei Basarab. La Galati nu le fac, pt. ca nu sunt sigura de rezultate( si cred ca AMH si inhibina b le trimit tot la Bucuresti). O sa vad cand va veni cm, maine ar fi ziua 28, dar la mine vine de multe ori la 26-27 zile...m-am saturat sa merg la baie sa vad daca e sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_99 spune:

Buna, fetelor...scuze ca raspund dupa 3 zile, dar m-a lasat PC-ul.

Sensibila, Viss, am dat 100 mil pe 2 inseminari duble. Nu am nici un interes sa va mint, mai ales ca mai intai m-as minti pe mine.

Oricum, uitandu-ma acum in urma nici nu vreau sa stau sa ma mai gandesc ce as fi putut sa fac cu acei bani si unde. Mi-am luat angajamentul acelui imprumut pentru cele 2 incercari si cel putin vreau sa cred ca ce a depins de noi doi am facut. Am ajuns la concluzia ca trecutul e trecut , important sa am incredere ca in viitor intr-un fel sau altul facem ceva, ce tine de noi, ca sa avem 1 copil.
Sunt sigura ca o sa-l avem, intr-o zi cand o sa vrea D-zeu.

Oricum in saptamanile urmatoare, cand probabil vom incepe analizele si procedurile de baza pentru a determina cauza sterilitati, o sa am nevoie de sfaturile, indrumarile si incurajarile voastre.

Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Cum adica "inseminare dubla"?
Petronella,nu spune nimeni ca ai mintit.Doamne fereste!Doar ca e foarte mult si nu vedeam justificarea acestor bani pe care Dr.tau i-a cerut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Cum adica "inseminare dubla"?
Petronella,nu spune nimeni ca ai mintit.Doamne fereste!Doar ca e foarte mult si nu vedeam justificarea acestor bani pe care Dr.tau i-a cerut.

adica inseminare 2 zile consecutiv

36+ bebe mic
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petronela_99

Buna, fetelor...scuze ca raspund dupa 3 zile, dar m-a lasat PC-ul.

Sensibila, Viss, am dat 100 mil pe 2 inseminari duble. Nu am nici un interes sa va mint, mai ales ca mai intai m-as minti pe mine.

Oricum, uitandu-ma acum in urma nici nu vreau sa stau sa ma mai gandesc ce as fi putut sa fac cu acei bani si unde. Mi-am luat angajamentul acelui imprumut pentru cele 2 incercari si cel putin vreau sa cred ca ce a depins de noi doi am facut. Am ajuns la concluzia ca trecutul e trecut , important sa am incredere ca in viitor intr-un fel sau altul facem ceva, ce tine de noi, ca sa avem 1 copil.
Sunt sigura ca o sa-l avem, intr-o zi cand o sa vrea D-zeu.

Oricum in saptamanile urmatoare, cand probabil vom incepe analizele si procedurile de baza pentru a determina cauza sterilitati, o sa am nevoie de sfaturile, indrumarile si incurajarile voastre.

Va pup si noapte buna!

petro

pe mine m-ai pierdut caum adica abia acum incepi proceduri de determinare a sterilitatii si analize pai la inseminari nu ti-au cerut analize????

36+ bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

alla76 – din pacate multa lume vede fivul ca pe o salvare. Nu sunt sanse enorm de mari fata de IA. Adica din cate stiu eu daca la IA sunt sanse de 10-15%, la FIV sunt de 15-20-25 % maxim
Daca ar fi garantat fivul ar merita din plin banii.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

cand e spermograma asa de proasta, FIV-ul ofera sansa in plus de a se realiza fertilizarea la ICSI...
cu motilitatea proasta, putem pune cate milione vrem la un IA, o fi mai aproape de tinta decat la incercarile naturale, dar poate nu e de ajuns...
si cei din clinica, vorbeau statistic cand spuneau ca daca dupa preparare nu raman macar 10 mil, sansele nu sunt reale.
prin asta nu contestau si minunile... sarcini obtinute cu doar cateva mil. - drept dovada sarcina mea, obtinuta natural, fix cand ni se explica clar de catre 2 medici ca sansele reale ar fi doar la FIV.
ideea e ca nu poti face IA peste IA doar in speranta ca o sa se prinda. trebuie sa privesti si pragmatic: cateva IA-uri te duc la bugetul de FIV...

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sensibila cu toata admiratia pentru tine ca esti o mamica curajoasa, o femeie care a stiut ce vrea si a si reusit, iti spun ca nu stii multe lucruri despre Fiv. Si sincer nici nu trebuie sa stii, pentru ca nu ai nevoie si ar fi ideal ca niciuna dintre noi sa nu aiba habar.
Sunt asa multe diferente intre o IA si FIV , si bune si rele, dar una peste alta FIV are in mod clar mult mai multe sanse de reusita. Mai ales cand vorbim despre o spermograma proasta ( asa cum a zis si Alla exista optiunea ICSI care a ajutat cupluri cu doar 5-6 spermotozoizi sa reuseasca). Stiu cazuri cand desi ambii parteneri erau ok dpdv al fertilitatii, la fiv s-a vazut ca doar prin icsi s=au putut fertiliza ovocitele ( aveau membrana groasa si astfel in mod natural nu se puteau fertiliza in veci).
Asa ca din nefericire pt multe cupluri FIV-ul a devenit o necesitate. Si by the way ce lucru este garantat in viata asta?
Oanamares nu dr i-a cerut Petronelei toti acei bani, clinica unde a facut inseminarile duble (Anna a explicat f bine ce inseamna ) are aceste tarife afisate. O inseminare dubla costa la Medlife 1200 ron, asa ca diferenta pina la 100 mil probabil a fost in mare parte tratamentul de stimulare ( un cartus de Puregon de 300 de unitati costa in jur de 12 mil - eu am facut si 150-225 de unitati pe zi- la vreo 8-10 zile de stimulare ajungi la o suma enorma). Stiu ca monitorizarile sunt si ele scumpe, la fel si analizele, si uite asa ajungi la sume exorbitante.....
Din pacate lupta cu infertilitatea este f costisitoare pentru majoritatea dintre noi, presupune sacrificii de orice fel , financiar, emotional, fizic... eu stiu cel mai bine.
Dar cred din tot sufletul ca atunci cand ne vom tine puiutul la piept vom uita absolut tot, si orice va fi meritat. Asa ca dragelor curaj ,incredere, si incredere in Dzeu, intotdeauna se va gasi o cale sa devenim mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Sensibila cu toata admiratia pentru tine ca esti o mamica curajoasa, o femeie care a stiut ce vrea si a si reusit, iti spun ca nu stii multe lucruri despre Fiv. Si sincer nici nu trebuie sa stii, pentru ca nu ai nevoie si ar fi ideal ca niciuna dintre noi sa nu aiba habar.
Sunt asa multe diferente intre o IA si FIV , si bune si rele, dar una peste alta FIV are in mod clar mult mai multe sanse de reusita. Mai ales cand vorbim despre o spermograma proasta ( asa cum a zis si Alla exista optiunea ICSI care a ajutat cupluri cu doar 5-6 spermotozoizi sa reuseasca). Stiu cazuri cand desi ambii parteneri erau ok dpdv al fertilitatii, la fiv s-a vazut ca doar prin icsi s=au putut fertiliza ovocitele ( aveau membrana groasa si astfel in mod natural nu se puteau fertiliza in veci).
Asa ca din nefericire pt multe cupluri FIV-ul a devenit o necesitate. Si by the way ce lucru este garantat in viata asta?
Oanamares nu dr i-a cerut Petronelei toti acei bani, clinica unde a facut inseminarile duble (Anna a explicat f bine ce inseamna ) are aceste tarife afisate. O inseminare dubla costa la Medlife 1200 ron, asa ca diferenta pina la 100 mil probabil a fost in mare parte tratamentul de stimulare ( un cartus de Puregon de 300 de unitati costa in jur de 12 mil - eu am facut si 150-225 de unitati pe zi- la vreo 8-10 zile de stimulare ajungi la o suma enorma). Stiu ca monitorizarile sunt si ele scumpe, la fel si analizele, si uite asa ajungi la sume exorbitante.....
Din pacate lupta cu infertilitatea este f costisitoare pentru majoritatea dintre noi, presupune sacrificii de orice fel , financiar, emotional, fizic... eu stiu cel mai bine.
Dar cred din tot sufletul ca atunci cand ne vom tine puiutul la piept vom uita absolut tot, si orice va fi meritat. Asa ca dragelor curaj ,incredere, si incredere in Dzeu, intotdeauna se va gasi o cale sa devenim mamici

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Da,asa adunate se intelege suma. Si noi am cheltuit tot circa 100 mil la cele 2 IA.Drumuri,tratament,consultatii,monitorizari,etc.

Mergi la inceput