INSEMINARE 69
Raspunsuri - Pagina 12
claris spune:
Sensibila cand ai facut inseminare ti-a zis doctorita cati spermatozoizi au mai ramas dupa spalare?
Oanamares spune:
Claris, mie,de exemplu , mi-a dat o fisa de analiza la sfarsit.Mi-a scris nr de spermatozoizi totali,mobilitate,forme atipice,etc,apoi la sfarsit cati au ramas si au fost inseminati.
pinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petronela_99 Buna, fetelor. Am revenit dupa 2 zile de pauza, timp in care am reusit sa ajung la consultatie la Dr Cocei Diana. Am plecat de la ea, plini de speranta si cu certitudinea ca intr-o zi vom fi si noi parinti. Sa o iau cu inceptul... Sensibila ne-a costat 100 mil 2 inseminari duble la Medlife(cu tratament+ecografi+analize,etc) si acesti bani nu i-am avut,asa ca, am facut imprumut. La Giulesti nu ne-au permis sa facem programare la Dr Cocei si astfel am ajuns sa o sunam si sa stabilim de comun acord unde sa ne intalnim si a ramas Nord Medica-cabinet particular. Viss sa stii ca ai dreptate in privinta D-rei Cocei si chiar mi-a placut! In rest, am stabilit o programare de spermograma a sotului sapt. viitoare la Giulesti care costa 25 lei si in functie de rezultat, vedem daca continuam investigatiile la el sau la mine. La mine, mi-a propus histero-salpinografie si laparoscopie care in Giulesti nu ne costa nimic. Ce sa zic, fata de cheltuielile enorme care le-am avut pana acum....suntem foarte optimisti, mai ales ca financiar sunt limitati. x Om vedea ce ne rezerva D-zeu si ce pasi trebuie sa strabatem. Va pup si va multmesc ptr raspunsuri. petro |
Cam aceleasi preturi le-am platit si eu la OminiClinic la Iasi.Costurile au fost:
300 consultatia+prima eco,
cca 1500 analizele mele si ale sotului,
cate 100 pentru fiecare eco de monitorizare(cca 3/CM),
600 fl Puregonx2fl/CM=1200,
150x2f Pregnyl=300 si la toate acestea se aduga
950 procedura in sine.
Un calcul simplu :4500 lei

. N-am calculat drumurile la Iasi cca 200 km dus-intors.Am reusit sa adun si eu banii de 2 IA, dar din pacate nu a reusit nici una

.
alla76 spune:
| citat din mesajul lui claris oanamares am vazut in dimineata asta ca am primit un raspuns de la doamna dr Laura Dracea,a zis ca ne incadram la fiv cu icsi ![]() ![]() ![]() Si eu as fi interesata ca si tine sa fac ce trebuie dar inafara tarii,sant mult mai profesionisti si mai umani,am stat inafara cativa ani si e diferenta ...... |
sincer... nou cand aveam 12 mil/ml motilitatea pe la 50%A+B ne-au explicat in ungaria ca din puntul lor de vedere sansele reale sunt la FIV. se pare ca au avut dreptate, IA-urile nu au avut sanse.
sar cum zicea si sensibila, s-a reusit natural si cu mult mult mai putin. trebuie doar sa analizezi daca se merita sa cheltui IA dupa IA, sau sa strangi de un FIV. la mine, nici o inseminare nu m-a costat mai putin de 10-12 mil... (in clinica de stat procedura si monitorizarile la cabinet - 60 ron per eco)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
citat din mesajul lui claris![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu mai stiu ce sa mai zic............ce sa mai cred........ce sa fac........... Am mai discutat cu sotul,el mai mult e deacord sa facem IAD ,bine intai sa incercam IUI. E de acord mai mult cu IAD pt ca daca cumva facem FIV si nu reuseste,f greu o sa ne mai putem permite alta procedura,o sa treaca timp,si noi nu vrem sa mai asteptam prea mult.Pe cand daca eu is ok trebuie sa o scoatem cumva la capat ori cu IUI ori cu IAD. Sensibila e departe cabinetul doamnei dr Moisa de gara de nord?Sunt hoteluri pe acolo prin zona?La Giulesti se pot face programari la un anumit doctor? |
pot sa te intreb cati ani ai?
daca iti permiti sa mai astepti ceva vreme, eu as alege un FIV. si daca cumva nu iese, doar atunci sa va ganditi la IAD. macar sa incercati sa faceti tot posibilul sa va dati o sansa. ca de un IAD dupa un FIV tot mai reusiti sa strangeti... zic si eu.
dar sincer, eu asta as alege.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sensibila spune:
claris – eu nu am zis ca v-a spune candva ca nu e copilul lui sau ca vor fi reprosuri la adresa ta.
Am zis doar ca fetele care fac IAD si au un sot sa fie pregatite si pt varianta asta. E normal sa pleci la drum cu idea ca totul v-a fi perfect si veti fi o familie super fericita !
Stiu caz in care sotul, desi copilul nu avea 1 an, la prima cearta a aruncat vorbe grele.
Eu nu sunt casatorita, nu am sot si am facut direct IAD pentru ca mi-am dorit un copil si asa am ales sa il fac.
Nu mi-a zis ce nr de spermatozoizi are donatorul si nici nu m-a interest. Oricum ca sa ajungi donator trebuie s aindeplinesti niste conditii la calitate nr si mobilitatea spermatozoizilor !
alla76 – din pacate multa lume vede fivul ca pe o salvare. Nu sunt sanse enorm de mari fata de IA. Adica din cate stiu eu daca la IA sunt sanse de 10-15%, la FIV sunt de 15-20-25 % maxim
Daca ar fi garantat fivul ar merita din plin banii.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
claris spune:
Pinuta cati bani ai dat pe inseminari la Ominilclinic mai punei un pic si faceai fiv la chisnau,cica sunt cei mai ieftini si au rezultate .Eu nu m-as duce la Ominiclinic pt nici o procedura ,sunt scumpi si nu au rezultate,eu am dat 250 ron pt 10 min de stat in cabinet,cred ca nici atata:i-am zis repede medicului istoricul meu si al sotului,mi-a facut repede un ecograf si mi-a pus un diagnostic exagerat ,ovare micropolichistice si a zis ca e necesar drillingul ovarian,eu hotarata sa rezolv odata cazul bebe a doua sapt m-am si dus la laparascopie.Dupa operatie a zis ca n-a mai fost cazul de drilling ovarian ,s-a vazut mai bine cica ,si nu a fost cazul sa le deranjeze(sau nu cumva m-a vindecat ecograful super performant de la ominiclinic

)Si era un medic cu renume in Iasi - Mihaila Catalin
carmen_ch_12 spune:
Sensibila, te rog sa ma lamuresti intr-o situatie.Dr. Moisa mi-a dat sa fac dozari hormonale in ziua 2-3 de cm, dar mi-a zis ca prefera ziua 2.Eu am crezut ca imi va veni azi, ca sa merg maine la Matei Basarab, sa le fac.In cazul in care va veni uratul in seara asta, pot merge maine sa le fac sau sa astept pana luni? Sa socotesc ziua de cm sau 24 de ore fiecare?( sa zicem daca e ora 20 socotesc ziua 1 pana maine la 20 si tot asa?)
In cazul asta nu am nici o sansa sa le fac in ziua 2, ci numai in ziua 3.
sensibila spune:
| citat din mesajul lui carmen_ch_12 Sensibila, te rog sa ma lamuresti intr-o situatie.Dr. Moisa mi-a dat sa fac dozari hormonale in ziua 2-3 de cm, dar mi-a zis ca prefera ziua 2.Eu am crezut ca imi va veni azi, ca sa merg maine la Matei Basarab, sa le fac.In cazul in care va veni uratul in seara asta, pot merge maine sa le fac sau sa astept pana luni? Sa socotesc ziua de cm sau 24 de ore fiecare?( sa zicem daca e ora 20 socotesc ziua 1 pana maine la 20 si tot asa?) In cazul asta nu am nici o sansa sa le fac in ziua 2, ci numai in ziua 3. |
Uffff vad ca esti din Galati !
Aspeapta sa iti vina c mai intai. Si daca iti vine maine poti sa le faci duminica pe toate si gata.
Cel mai simplu.
La Babes e deschis si duminica pana pe la pranz
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

felicitari pentru bebeii din burtica! A meritat tot efortul sunt convinsa!