INSEMINARE 69
Raspunsuri - Pagina 11
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel anna stii cumva daca domnul doctor face si laparoscopie? |
face de toate ca e specializat pe fertilizari.
daca te intereseaza este si un subiect deschis cu FIV dr Dragos Albu.

36+
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

Oanamares spune:
Claris,
si noi suntem intr-o situatie foarte apropiatade a voastra.Initial eu am vrut sa fac direct Fiv,dar dr.nu au fost deacord.Am facut o prima inseminare pe ciclu natural,la alegerea mea.Cand nu a iesit nimic am vrut iar Fiv,dar mi-a recomandat sa fac IA de data asta cu stimulare. Nici asta nu s-a prins.Acum nu stiu ce e de facut.Ne-am programat la consultatie in afara tarii si vom face ceea ce ne vor recomanda medicii de acolo.
Claris,deci si noi suntem intr-o situatie similara si suntem la fel de intrebatori ca si voi.
sensibila spune:
petronela_99 – ma bucur ca sunteti acum optimiste !
Ai scris correct ? 100 MILIOANE ? Pai pe mine 3 inseminari cu tot cu analize dictate de Bucur si am scris lista cu ceva pagini mai in spate, cu totul cred ca m-a costat la MAXIM 35-40 MILIOANE ! Asta reprezentand cam 15 milionae analizele + consult super encrinolog + cura de slabire + si apoi 200 lei taxa de IAD la Giulesti + 200-250 lei spaga la dr + ce am mai dat la asistente + pregnyl + stimulare + cate 50 lei la fiecare eco spaga la dr la Giulesti
Sau la cabinet 400 lei IAD care include sperma, eco din ziua respectiva si IAD
+ 60 lei din zilele anterioare !
Sincer daca ai scris correct este enorm !
La banii astia faceai FIV la Giulesti
La Nord Medical cat e IA ?
Acum s-a deschis Giulestiul sau se deschide zilele astea si daca Cocei nu mai face IA la Giulesti poti allege de acolo alt medic care face si pretul este 250 cu eco gratis si asa mai departe
Eu zic sa ai mare incredere ca veti reusi cu IA ! Sunt f multe cupluri care au reusit ! Si o sa reusiti si voi !
crisstal_18 – fii optimista si gandeste-te ca ai un bebe in burtica careia nu ii place o mama pesimista ! Hihihi ! Pupici !
claris – nu ma pricep f mult, dare u zic sa mai consulti s alti medici poate altul iti da sanse cu IA, si sa incercati macar de 2-3 ori.
Sunt destul de iestine IA, iar pan ala fiv e diferenta mare ! Avand in vere ca o IA este intre 250 si 600 lei la cele mai ieftine clinici de stat sau private cred ca va puteti permite mult mai repede ca FIV care e cel mai ieftin 1500 euro la Giulesti
racheel – avem cazuri cand prin IA s-au obtinut sarcini cu 1.500.000 spermatozoizi si pe natural s-a ramas cu 50.000 spermatozizi. Am scris bine 50.000, asa ca sanse exsiata oricand !
Bafta la interventie sa fie reusita de 100% !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
claris spune:
oanamares am vazut in dimineata asta ca am primit un raspuns de la doamna dr Laura Dracea,a zis ca ne incadram la fiv cu icsi

Si eu as fi interesata ca si tine sa fac ce trebuie dar inafara tarii,sant mult mai profesionisti si mai umani,am stat inafara cativa ani si e diferenta ......
Oanamares spune:
Claris,
cum a ajuns la cincluzia asta?Dupa ce ati repetat analizele,sau dupa primele analize?S-a inrautatit situatia intre timp?
claris spune:
I-am trimis acum aprox 2 luni fisa mea prin intermediul site-ului SOS Infertilitatea cu toate analizele si investigatiile facute de ambii,cu toate amanuntele si asta a fost parerea dumneaiei

sensibila spune:
claris - daca FIV e singura posibilitate, (si daca nu mai vrei sa ceri altaopinie), incearca sa faci fiv la giulesti unde e cel mai ieftin
Sau sa faci in afara la clinici private din Budapesta sau in alte tari e pretul ca la Giulesti de 1500 euro
La clinici private din romania deobicei sare de 2000-2500 euro
de Steluta Norocoasa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
claris spune:

Nu mai stiu ce sa mai zic............ce sa mai cred........ce sa fac...........
Am mai discutat cu sotul,el mai mult e deacord sa facem IAD ,bine intai sa incercam IUI. E de acord mai mult cu IAD pt ca daca cumva facem FIV si nu reuseste,f greu o sa ne mai putem permite alta procedura,o sa treaca timp,si noi nu vrem sa mai asteptam prea mult.Pe cand daca eu is ok trebuie sa o scoatem cumva la capat ori cu IUI ori cu IAD.
Sensibila e departe cabinetul doamnei dr Moisa de gara de nord?Sunt hoteluri pe acolo prin zona?La Giulesti se pot face programari la un anumit doctor?
sensibila spune:
claris – eu stiu ca multi soti sunt de accord sa faceti IAD si sunt de apreciat si de scos palaria in fata lor. Dar e de asteptat ca la o cearta sau ceva sa zica ca nu e copilul lui. Adica sa aveti in vedere si posibilitatea asta !
Eu dupa mine as trimite pe toata lumea la Moisa sa mai ceara o parere, dar unii o plac , unii nu.
Cabinetul de gara nu e departe. E aproximativ la aceesi distant ca Giulestiul numai ca in alta parte. daca un taxi pana la Giulesti iti ia cam pana in 10 lei , pana la cabinet iti ia putin peste 10 lei.
La giulesti poti sa suni la 021.316.12.77 si faci programare. Eu asa am ajuns la Moisa , am sunat mi-a facut programare sim-am dus am intrebat pe hol cine e Moisa mi-a aratat-o o tipa si am intrat in vorba cu ea. Dar sincer mai bine te duci la cabinet
Nu e cabinet de lux dar e mai bine ca la Giulesti si mai curat si in plus mai ieftin
La Giulesti dupa cunostiinta mea IAD e 450 lei si se maid a si spaga medicului iar la cabinet 400 lei care ii intra ei direct in buzunar.
Eu am facut IAD si la spital si la cabinet
La spital iti face intr-un birou unde se perinda multi medici si nu numai, sau mai ai sansa ca alt medic sa stea la discutii cu alte paciente cand tie iti face IAD sau IA si tot ce v-a desparte e o perdea.
La cabinet are mai mult timp e altfel si nu intra nimeni . E doar cabinetul ei nu are alti medici care lucreaza. E doar ea si asistenta ei.
A si la Giulesti daca mergi pt IAD sfatul meu sa mergi tot la Moisa pt ca daca faci cualtcineva tot ajungi si la Moisa ca ea are pe mana banca de sperma si trebuie sa dai spaga la 2 medici.
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
claris spune:
Multumesc mult pt raspunsuri sensibila,acum stiu mai bine cum stau lucrurile.
Cat despre certurile de mai tarziu,nu stiu ce sa zic,am incredere ca totul va fi bine si ca daca cumva voi ramane insarcinata pe parcurs si cu al meu sot nu va vedea copilasii cu ochi diferiti.
Pt el mai important e sa avem un copilas si daca cu IAD sunt mai multe sanse e deacord,deja au trecut 5 ani aproape de cand vrem un bebe(bine am si asteptat atata pt ca initial nu se gasise nici o problema ,spermogramele iesisera ok, erau facute mai sumare,poate si de asta),la noi e diferenta de varsta de 11 ani,sotul meu are 38 ani si probabil ca va vedea lucrurile pe viitor mai altfel.Important e acum sa avem bebele !