Sezatoarea canadiana (191)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, astia au invadat pamantul! am un paki peste gradina si unu in coasta. Chiar nu ma mai impresioneaza, is satula ca de mere acre, is ceva ce n-ai vazut! (asta din coasta nu si-a ingrijit peticutul din fata casei de 2 ani deloc, asa ca anul asta am scos iarba, am pus rumegus si 2 tufe acolo amarate!, n-are decat sa il manance si mama buruienilor!)
jessie, nu vreau Milton, Andrei va merge in 3 ani la colegiu/universitate si am vrea sa fie in Toronto (eh, vise taica, ar fi frumos ca pldu s-o ia spre u of waterloo). Plus ca si acolo is casele la fel de scumpe ca in M, si atunci ce rost are.
cum prima casa am luat-o cu ochii inchisi, si am nimerit la o scoala buna din pura intamplare, acum nu mai vreau. Sa mor daca imi trebuie cine stie ce confort (ce-i drept ca nu renunt la AC), ci sa fiu mai aproape si sa aiba pruncu o sansa la educatie buna.
Liceul unde e acum e unul bun, suntem extrem de multumiti, si ne-ar are enorm de rau sa il mutam oriunde. Daca nu gasesc sa imi permit, atunci ramanem inca 2-3 ani aici, si apoi ne-om muta.
of...

Citat:
citat din mesajul lui jessie

Go Maru!

Missisauga e mare, cam un milion de locuitori, eu cred ca paki or fi mai aproape de Brampton. Khristin te poate ajuta cel mai bine cu sfaturi!
V-ati gandit si la Milton? E o zona noua, cu case noi si faine, plina de tineri, plus ca ai Go Train pana in downtown. Neaparat sa cauti proximitatea fata de Go Station, pentru ca metroul, la asemenea distanta, iti va consuma mult prea multi nervi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

kristin multumim de link
am vrut sa caut si alte documente dar nu am access. iti inchipui ce usor ne-ar fi fost sa avem acces la documente din astea cand sa ne hotaram de casa, asa a trebuit sa luam datele din fiecare pdf cu eqao scoala cu scoala si facut de la clasele primare ca avem copiii imprastiati
eh, am baiatul la scoala buna
maru sterge punctul ala de la sfarsit din link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Khristin, sarut mana de informatie. Pretioasa!
Acu zi si matalutza cum interpretez datele: ma uit la liceele care au cel mai mare numar de copii la academic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

La multi ani Laura!
La multi ani Delia!

Nelia, nostalgie sau apreciere?

Carmen, nu stiu ce sa faci cu experienta din tara noastra romana aici...cercetare in gramatica limbii romane nu se prea face aici Sunt convinsa ca o sa gasesti ceva pasionant de facut

Anka pentru incaltaminte, am vazut reduceri de 50% deja la Rubino.
Si daca te uiti, pe site-ul lor apar majoritatea marcilor rezistente iarna.
http://www.rubinoshoes.com/fr/marques.html

O sa-ti zic ce am eu pentru frigul tare al iernii, fara sa vreau sa defilez, doar ca sa-ti faci o idee:
-Columbia, bocanci, luati de frica frigului imediat dupa ajungerea in Canada, nu am gasit in reducere, dar nu conta, ne era frica de frig , acum ii incalt ocazional la plimbare la munte pentru ca sunt greoi in picioare
-Santana, impermeabile, tratate, tin f cald, de piele intoarsa, le-as purta numai pe astea de fapt, au fost dragoste la prima vedere
-Kamik, impermeabile de oras, de vreme urata, usoare, nu m-am udat niciodata, nu mi-a fost frig niciodata.

Dragaica, cum va merge?

Laura B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Saluti fetele

In primul rand LA MULTI ANI!!! printesuca de Laura, sa cresti mare si frumoasa

Va multumim mult pt urari, m-au uns la suflet , sunteti extrem de dragute. Noi am taiat motul duminica, a fost foarte frumos si plina casa de copii, rasete si joaca, minunat . Soimita se anunta o mare carierista, conform traditiei cu alesul de pe tava ea a ales: cartea, mobilul si cheile de la masina . Partea mai putin placuta e ca Soimita a fost si este bolnavioara, cu febra mare, si nu a putut sa se distreze la capacitate maxima. Conform pediatrului are rosu in gat, viral si trebuie urmarita in zilele urmatoare. Nici bine n-am inceput munca, ca mi-am luat o zi libera si seful a fost foarte fericit evident .

Va pupa fata, scuze n-am prea citit din urma, revin eu la sfarsit de sapt daca ma lasa fata.

Ah, si ca sa fie tabloul complet, buni s-a zbatut si a reusit sa-si ia bilet sambata . Imi vine sa urlu!

Si pt ca stiu ca nu voi avea timp maine, un calduros LA MULTI ANI!!! printesei Simonnei, sa fie sanatoasa si norocoasa si frumoasa si sa va aduca numai bucurii!

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Maru, uite-l din nou rectificat aici: http://www.peelschools.org/schools/documents/PDSB09_10Alphareport-Gr9Sept2010.pdf Banuiesc ca te intereseaza clar academic si nu applied, asa ca simplificand lucrurile trebuie sa te uiti doar la Level 3,4 procentual cat performeaza fiecare liceu. Unul bun de care apartinem si noi si de care am auzit doar cuvinte de lauda din partea parintilor este John Frayser. Culmea e ca uitandu-te la demographics, liceul asta e plin de chinese super ultra-ambitiosi si performanti. Eu nu am o problema in sensul asta, chiar nu ma deranjeaza rasa as putea spune, dar e un criteriu poate de luat in considerare pt. multi totusi. A propos tot de demographics, la scoala mea observam cu uimire intr-o zi ca aveam un singur student alb intr-o clasa , si vreau sa spun ca nu e singura clasa cu mixajul asta . Uitandu-ma peste scorurile EQAO am vazut insa ca nu sta rau deloc nici Gordon Graydon Memorial cu 97%. Parere personala e ca scorurile astea EQAO sint doar o mica particica din ceea ce reprezinta o 'scoala buna' pe aici. Chiar azi ziceau la TV ca testele EQAO nu pun decat o presiune suplimentara pe profesori si aduc de la sine neglijarea altor materii, afirmatie cu care sint pe deplin de acord. Dar cum schimbarea unui astfel de sistem necesita ceva parghii miscate, va lua ceva timp. Intorcandu-ma la oras, Mississauga parca ar fi al 6lea oras ca marime din Canada, daca nu gresesc, si e scumpaaaaaa de te rupe. Uite de exemplu un aspect care nu-mi place la orasul asta . Dar avand in vedere ca noi am stat in Kitchener ceva timp, sa stii ca nu regretam nici o clipa mutarea . Succes in luarea deciziei cele mai avantajoase pentru voi.

Mamaana, in ce clasa e baiatul tau? Ca tot uit sa te intreb Daca ai nevoie de ceva info, shout out.

Carmen, citind acum din urma, poti sa-ti spun ca nici nu conteaza ce materie ai predat in tara ta, conteaza doar experienta in invatamant, bineinteles urmand sa-ti alegi aici ce te intereseaza ulterior. Romana, da va cadea , dar mai sint si alte variante.

Simona, ii urez si eu in avans LA MULTI ANI printesei tale si tie sanatate sa-i cresti pe amandoi .

PS: Chris se pare ca s-a acomodat deja la daycare le vrajeste pe educatoare in fiecare dimineata . De ieri o are si pe verisoara lui cu el, sint in aceeasi grupa si cica se duce la ea sa o tina de mana si sa o pupe sa-i faca si ei tranzitia mai usoara . Partea mai putin placuta e ca este deja un caz confirmat de pink eye . Speram sa ne ocoleasca.

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Buna Seara,
Apropos de scoli, eu de cand suntem in Ca tot caut scoli pe linkul Fraser Report (pe google)http://www.compareschoolrankings.org/Index.aspx

ai acolo toate amanuntele despre scoli, ce EQEO?! acolo dau pana si income-ul parintilor!!!

Si despre chinezi eu cred ca ei sunt tare ambitiosi, unde sunt ei multi, nivelul scolilor creste colosal unde e proportia mare de asiatici, uitati-va chiar si la scolile mai din Toronto, unde-s preturile mai mari la case si scoli mai bune si mai multi asiatici!

Si vroiam sa le cer si eu parerea fetelor cu copii de liceu, ce parere aveti despre programul IB(international baccalureat?!)

Multumesc mult, O seara Buna
Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Cge, ma invrednicesc sa pun si eu plicul azi la posta ca nu am deschis compu pana azi.

MonaB, succes in primul an de teaching!

Ana, daca traiesti in Ontario, e plin de Asian people in general, cu predominanta Shanghai. Eu traiesc in Mississauga de 8 ani, si chiar nu m-as muta din orasul asta sincer, dupa mine este infloritor. Are bulevarde largi si bine intretinute spre deosebire de Montreal unde situatia strazilor really suck no offense acum , parcuri verzi cu spatii bine amenajate, condus de o femeie primar in ultimii 20 ani. Dar daca esti rasist, asta e alta poveste, si sint alte criterii de luat in considerare cand te bagi la mare cheltuiala...

Maru, having said that , si ca sa nu fiu biased pana la capat, iti atasez un link al scorurilor EQAO la secundara din public: http://www.peelschools.org/schools/documents/PDSB09_10Alphareport-Gr9Sept2010.pdf. Ar mai fi de investigat sistemul catolic si cel privat daca vrei.

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Khristin, sincer, nu stiu daca-i vorba de rasism, eu i-as zice mai mult nepotrivire culturala; ce stiu sigur e ca nu s-au mutat din cauza ca-i scump orasul in nici un caz;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

fetelor dragi,
am revenit si eu din vacanta. va povestesc mai jos!

mai intai:

la multi ani sarbatoritelor... parca am vazut doar nume la feminin! si sarbatoritilor, just in case!

CGE,
sper ca e mai bine cumnata ta!

DELPHIN, DOLORESS, ANKA,
merci de intrebare si raspunsuri in privinta-mi, e intotdeauna placut !
eu as veni sa cumpar de la tine pachete personalizate Delphin ! :P

MONA_B
Credeam ca sunt singura timisoareanca la sezatoare ! Mai e cineva ?

ANKALAURA,
Mai este VENTE si LIQUIDATION la incaltaminte Timberland, Clarks si multe altele?

NELIA,
Faine poze in oras !

ROXANA,
Of, ce rau imi pare ca nu pot veni, e expozitia ceva vreme, ori doar in ziua precisa? Chiar caut un tablou, te sun ! Ce ma BUCUR pt tine !

DANA,
Pt spate iti recomand acupunctura ! Sper ca esti mai bine!

Ma bucur sa va regasesc pe TOATE la fel de frumoase online (=ganduri frumoase si intelepte) !!!

Mergi la inceput