Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)
Raspunsuri - Pagina 23
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Ada Stiu ca la tine timpul trece repede de nici nu-l simti, dar boboceii nostri implinesc 2 ani ma, NU UNU!!! o zapacita!!! |
of,of,of, vroiam sa se inteleaga ca implinesc INCA un an... ce sa facem si noi acu
_irina_ spune:
Buna dimineata!!!
Am facut
fierbinte, o las pe masa si fug repede din zona ca sunt plinaaaa de muci. Am intrat in colectivitate si eu, nu numai copilul ![]()
lala77 spune:
Neata!
Ankusa, imi parte rau de ce-ati patit. Mie mi se pare f normal ca un copil sa urle la dr. La noi Alice nu plange nici macar la injectie de la 1 an si jumatate pt ca i-am spus ca desi doare putin e pt binele nostru.Insa Anna nu accepta nici stetoscopul.Si stiu mai multi ca Anna decat ca Alice (de fapt cred ca n-am vazut nici un copil ca ea si pediatrul zice la fel).Cred ca nenea ala era dus cu pluta. Eu nu prea am curaj sa merg la medic in Anglia din cauza ca medicii lor f bine pregatiti pleaca din tara (multi sunt in Spania) si acolo profeseaza arabi, romani, etc.
Eu zic sa stai linistita si sa te concentrezi pe fimoza. Si daca e copilul alintat la 2 ani , nu inseamna ca-l da cuineva afara din scoala. Ca doar nu merge la scoala maine. Ce ma enerveaza astia batuti in cap asa.Daca nu alinti un copil acum,cand o s-o faci? Cand o fi mare si merge la gagici?Offff, iar m-am enervat.
Claudia,
Ai drteptate ca e cam greu sa lucrezi si sa ai si copii mici. In fiecare zi cand ma enervez si dau pe afara de atata munca, ma calmez spunandu-mi ca am un mare privilegiu sa-mi vad copiii crescand.
Macar sunt acasa cand vreau, cu mici exceptii; chit ca tot eu trebuie sa le fac pe toate, dar macar le fac atunci cand pot eu, nu de la 9 la 5.
Xor, eu nu te-as numi ciudatica pt atat.
Nocom, la multi ani cu intarziere!

F frumoase surprizele de la copilasi.
Lumi, imi pare rau si de tine.
Si de aventura cu bunicii.Poate ca ar trebui sa le acorzi mai mult timp sau sa te multumesti cu mai putin.Eventual tine-te tare cand e vorba de medicamente si mai fa-te ca nu vezi de-alea cu strampii la 30 grade. Oricum bunicii au tendinta sa infofoleasca orice copil.Zic si eu; ca macar iti iei de grija asta ca sunt ingrijiti.
Nocom, aproape mi-au dat lacrimile la mesajul tau.
F frumos!
Sa va traiasca! Sa fiti fericiti cu totii!

Cu grupul, nu cred ca e musai sa se rupa.E normal cumva sa nu se mai scrie mult cand merg mamicile la serviciu. Asa s-a intamplat si la gasca lui Alice si inca nu s-a rupt nimic.Unele mamici intra mai rar, despre unele mai aflam pe facebook, mess, etc. Fiecare cum poate.
Kllemi,
BabyBoy, imi pare rau ca sunteti bolnaviori!
Nu cred ca are legatura anemia cu sanul. Cred ca s-a intamplat si gata. Eu inca o alaptez pe Anna si am testat recent si e ok; oricum alimentatia ei nu se mai bazeaza pe lapte, ci mancare din toate grupele. Laptele e doar completare.Se mai intampla.
Despre intarcat, nu stiu sa te sfatuiesc; nmie mi-a spus pediatrul de niste pastilute, ceva de genul iei 4 zile si nu-i dai sa suga deloc apoi poti sa-i dcai ca intr-o sapt se termina lapticul.Dar n-am probat ca eu m-am hotarat s-o las pana se intarca singura.Daca se va intampla vreodata.
Nushulica, felicitari! Sa va traiasca!

Gaia, si voi robotei!
Claudinna, Anna pedaleaza dar rar ca sufera de lene.
Despre noi: in continuare la gradi. Merge mai bine si pare sa nu mai fie la fel de obosita.Cred ca se adapteaza. A fost f mandra zilele astea ca a facut prima ei fisa.
Atata a plimbat-o pana a rupt-o, apoi normal ca a plans dupa ea.
Intr-o dimineata a vrut sa mearga sus, o educatoare i-a spus sa mearga jos si a luat-o de pe scara asa ca a incep[ut sa planga. Si s-a enervat asa de tare ca nu mai tacea. Si toata lumea credea ca plange ca nu vrea la gradi. Asa ca a stat mami cu ea la masa, educatoarea mi-a facut o cafea, bla,bla.
A doua zi ajungem, o schimb si iar incepe sa miaune.Si imi spunea "aide mama, us, cahea".
Se invatase d-ra.
Merg sa fac papica si revin.Azi noapte am auzit eu ca tuna si m-am gandit ca poate ploua
si o sa am un week-end perfect: nu recoltam,nu mergem la birou, tati acasa...Din pacate n-a plouat, asa ca si azi la munca. Pe jumatate...
angelynna82 spune:
Neatza,
Irina multam de cafea
, sanatate
Nocom vrem poze
, Crina nu prea pedaleaza
sarbatoritilor de azi 
Lala spor la munci 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
300 spune:
Salutare fetelor, mi-a fost dor de voi dar sunt tare imprastiata si n-am mai citit deloc (dar recuperez pentru ca vreau sa stiu ce-ati mai facut).
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Ce parere aveti? ca nu stiu ce sa-i dau..nu ne-am mai confruntat cu asa ceva ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
Intru si eu aici si dau de vesti "excelente". Eu (dar stii ca eu sunt mai ciudatica in aspecte de-astea) as lasa deocamdata lucrurile asa cum sunt. Diareea nu apapre fara motiv, daca e vorba de enterocolita, are ca scop curatarea organismului de crocobauri. Asa ca,daca tine o zi sau doua, eu l-as lasa asa. Nu i-as da sa manance nimic in afara de laptele de san - va trebuie sa alaptezi des, iar producctia se va regla singura, in cateva ore, petru ca organismul tau deja asculta foarte repede de cerere si oferta. Laptele ii tine si de foame (chiar bine, dar stiu ca tu nu esti de acod :D) si evita si deshidratarea. In plus contine probiotice si enzime care-i vor regla tranzitul.
In caz ca se arata interesat, ceai de salcam, stejar, menta si sunatoare ajuta in diaree. Mancare de regim: pilaf, supa de radacinoase (nu cartofi ca fermenteaza), excluzi carnea din alimentatie, paine prajita, iaurt (pentru probiotice). Eu personal tolerez branza de vaci proaspata. E posibil insa sa-i fie si rau si daca-i e rau nu mananca nimic o perioada, dar sa nu te ingrijorezi pentru ca v rade cand incepe sa se vindece.
Sanatate!
Imi pare rau dar restul n-am apucat sa mai citesc si trebuie sa fuuuug. Pupici tuturor!
preety spune:
Aparem si noi la apel.
ptr toti boboceii si mamicile pe care nu am apucat sa-i urez in ultima saptaman!!! Sanatate multa tuturor!
Noi... raceala mare... am stat acasa toata saptamana trecuta si tot nu i-a trecut... behaie intr-una si ii tot curge nasul... nu stiu ce sa-i mai dau si cu ce s-o mai tratez...
In rest... nimic deosebit.
toata bobocimea!
Blog de incepator
Poze!
Ticker Sorina Gabriela
kllemi spune:
buna, fetili
lala
spor la treaba, si lasa fata-n pace

preety imi pare rau sa aud astfel de vesti proaste, sanatate muuulta sper sa-i treaca cat mai repede 
ramo uuuaaaauuuu ce surpriza placuta sa te revedem
...ne-am dori totusi mai des, daca se poate

Ptr. ca tot ma laudam mai zilele trecute ca imi spune ca vrea la wc. si si face in acelasi timp, acu mam demoralizat total sapt. asta nu mia mai spus deloc ca face kk ba din contra, trecea pe linga mine si simteam miros de primavara
si o intreb " ai facut kk??" si ea "NU"...deci ma mai si minte....am crezut si eu ca am inceput sa scapam de pampers-i 
...dar ce sa vezi ca nu e chiar asa 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
Ce se intampla cu babytza, a plecat?? stie cine va ceva?
angy sti tu ceva?? 
fericita de
kllemi spune:

ANA DE TEOMARIA 

EVA DE RAIN-LOVER 

Sa creste-ti mari si sanatoase,sa va ascultati parintii si tot binele din lume vi-l doresc
fericita de

, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)