Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

nusha, felicitari!! fai poze,fai poze sa-l vedem si noi...sa fie sanatos, si papacios

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetelor Radu deja face kaka numai apa..i-am dat doar o data sanzyme si o data sumetrolim..dar asta seara deja mi-e frica sa-i dau siropelele astea plus debridat cand el are diaree...n-a mancat mai nimic..a poftit la niste muschiulet ..dar putin...doar lapte. I-as da o smecta..ca siropelele alea nu cred ca-l dreg la stomacel

Ce parere aveti? ca nu stiu ce sa-i dau..nu ne-am mai confruntat cu asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina daca accepta smecta atunci dai, mai poti sa ii dai covrigei, sticksuri plus banana, ceaiul de menta e si el bun. Atata timp cat are indigestie nu se da carne, poti da supa de legume, orez, branzica dulce de vaci, mere copate la cuptor.

Bineinteles ca trebuie sa il hidratezi fff bine

si sanatate

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Cristina, multa sanatate lui Raducu! Eu ii faceam lui Radu smecta un pic mai concentrat decat scrie pe cutie si ii dadeam din 10 in 10 minute cate 1-2-3 ml, cat suporta. Are efect, din cate-mi aduc aminte.

Nusha, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si tu sa te refaci repede si usor te imbratisez cu drag!

Am ratat urale la greu...
Deci, cu intarziere, si din partea mea la multi ani cu sanatate frumosilor bobocei care au implinit un an saptamana asta:
Izabela, Maia, Eva, Vladut, Vladimir, Vlad
si pentru azi:
Dariuta Nocom
David Nusha ce aranjament ti-ai tras, amandoi flacaii in aceeasi zi!
Ioana
Eliza

Dupa cum se vede si din prezenta mea foarte activa.... nu mai am timp nici sa respir. Ajungem acasa tot pe la 8... mai fugarim copiii prin casa si ne culcam cat de repede reusim ca sa ne putem trezi la 6.30 dimineata pentru plecarea la gradinita.
Diminetile mele sunt haos, pana imbrac baietii, ii pun in masina, si ii debarc la gradi, Radu se dezbraca de vreo 2 ori pana iesim din casa, apoi inca o data in masina...... dar si serenitate cand conduc inapoi pana acasa ascultand radio guerilla si bucurandu-ma de soare.
Dupa care fuga la metrou, si haos pana scap de la munca si ajung de unde am inceput povestea.
Raciti am mai fost o tura de cand n-am mai povestit, dar fara febra, si de doua saptamani mergem continuu la gradi, sa vedem ce ne mai rezerva viitorul.
Pentru Teo au programat excursie la salina artificiala din cotroceni, 10 zile, sper sa reusesc sa-l trimit si pe Radu, ca grupa mica nu planificau sa o trimita, probabil sunt mai greu de controlat.
Sambata trecuta am fost in "team building" cu toti parintii din grupa lui Teo, la o ferma cu cai si alte animale. Am calarit, ne-am jucat, Teo s-a plimbat cu un atv... a fost super.

Nu mai stiu ce sa va mai povestesc. Sper ca sunteti bine, si va pup cu drag pe toate. Inteleg ca Lumi e cea mai proaspata salariata (din nou in campul muncii, adica... prospatura!).
Ii urez succes!

Serviciul meu imi cere si diverse delegatii, si in luna ce urmeaza.. am trei... vai de noi. Cate trei zile lipsa de acasa la fiecare... TL e usor disperat de perspectiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Fetelor Radu deja face kaka numai apa..i-am dat doar o data sanzyme si o data sumetrolim..dar asta seara deja mi-e frica sa-i dau siropelele astea plus debridat cand el are diaree...n-a mancat mai nimic..a poftit la niste muschiulet ..dar putin...doar lapte. I-as da o smecta..ca siropelele alea nu cred ca-l dreg la stomacel

Ce parere aveti? ca nu stiu ce sa-i dau..nu ne-am mai confruntat cu asa ceva

Gruia saptamana trecuta a avut 2 zile jumate cu scaune din ora in ora in medie .. dupa a 3-a doza de sumetrolin deja se rarisera foarte mult, in a 4-a zi a ramas la 3 scaune. In perioada aceea nu a mancat mai deloc, dar asta oricum nu e mirare la el. Nu am reusit sa ii dau smecta, l-a vomat instant, doar hydrasec in seringa, fortat si biotics in apa.
Multa sanatate!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 3 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc mult Angelynna, Ada, Claudinna, Florina

Am reusit sa-i bag niste mucilagiu de orez in 50 ml de lapte si apoi i-am bagat si o smecta. Sa vedem maine.
Florina deci Sumetrolimul e bun..o sa incerc maine sa-i dau..ca dr. mi-a zis doar dimi si seara.

Multumesc mult de raspunsuri si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Multumesc din suflet pentru urari si pentru cuvintele frumoase: lumi, delphinas, Alina, Kllemi, baby_boy, andy.p, MonycaC, Didididi, angelyna , Ada Va imbratisez pe fiecare in parte si va doresc tot binele din lume!!!

NUSHULICA, FELICITARI!!!! SA-TI RAIASCA BAIATUL SI SA FIE UN CUMINTEL SI UN MANCACIOS!!! Sper ca azi ai facut party la spital!!!

LA MULTI ANI CU MULT DRAG PENTRU TOTI BOBOCEI CARE ASTAZI IMPLINESC 2 ANI!
DAVID, IOANA, ELIZA, RUXANDRA, ANNA!!

baby_boy imi pare tare rau ca Raducu e bolnavior, deja ti-au zis fetele cam ce e de stiut....Sper sa scapati repede, va pup

Ada Stiu ca la tine timpul trece repede de nici nu-l simti, dar boboceii nostri implinesc 2 ani ma, NU UNU!!! o zapacita!!!

PS: Astazi i-am luat Dariei bicicleta cu 2 roti si roti ajutatoare. Oameni buni, baga fata asta o vitezaaaaaaa , de am scos limba de un cot in 2 ore cat am stat afara!!! Este inebunita dupa ea, cred ca este cea mai buna investitie facuta de cand s-a nascut! Daca ar fi putut ar fi luat-o in pat cu ea!!! Poimaine va pun si poze si filmulete cu ea ca e mortala!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Multumesc mult Angelynna, Ada, Claudinna, Florina

Am reusit sa-i bag niste mucilagiu de orez in 50 ml de lapte si apoi i-am bagat si o smecta. Sa vedem maine.
Florina deci Sumetrolimul e bun..o sa incerc maine sa-i dau..ca dr. mi-a zis doar dimi si seara.

Multumesc mult de raspunsuri si va doresc o noapte linistita

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

8ml/12h, sper sa ajute!

AMR 3 saptamani !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

PS: Astazi i-am luat Dariei bicicleta cu 2 roti si roti ajutatoare. Oameni buni, baga fata asta o vitezaaaaaaa , de am scos limba de un cot in 2 ore cat am stat afara!!! Este inebunita dupa ea, cred ca este cea mai buna investitie facuta de cand s-a nascut! Daca ar fi putut ar fi luat-o in pat cu ea!!! Poimaine va pun si poze si filmulete cu ea ca e mortala!!!!

Abia astept s-o vad pe Dariuta biciclind!
La multi ani si multa energie si voiosie in continuare!

AMR 3 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
va asteapta calda

Nocomule, sanatate multa si La multi ani!! ti-am urat pe FB, aci n-am mai putut sa intru
te imbratisez cu drag si ma bucur mult sa aud de asa o familie fericita!
Daria sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

a primit si R bici cu 2 roti si 2 ajutatoare, dar nu stie sa pedaleze, plus ca nu ajunge inca bine la pedale
sunt ff curioasa sa o vad pe a Dariei

chiar, sunt bobocei care pedaleaza??
R nu poate pedala nici la tricicleta, o actioneaza cu picioarele

Nushu, FELICITARI!!!!! abia astept sa vedem pozici cu frumosul cel mic!
David (frumosul cel mare) sa fie sanatos si fericit!

si sa urez si eu La multi ani si numai bucurii, boboceilor pe care i-am ratat, cu mii de scuze:
Izabella super patrecere ati avut! mi-a placut mult!
Vladut
Vladimir
Daria
Erik
Eva
Alissa
Maia
Vlad (Codruta, tu mai esti prin Craiova?
Ioana (Julax, voi nu mai ziceti nimic??)
Ruxandra
Anna
Eliza (lavida, ce mai faceti???)

abia astept sa vad boboceii la 2 anisori, in fata tortului! mamici, nu fiti zgarcite cu pozele!

Mergi la inceput