Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

uuuaaaaauuuu ce liniste pe aici

baby-boy ce face-ti?? cum mai sunte-ti??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Klemmi din pacate nu stiu nimic de Babytza , ultima oara am vorbit cu ea saptamana trecuta si imacheta de zor...din cate stiu acum ar fi in drum spre Suedia. Sper ca sunt bine

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Anna urla rau in curte ca Alice a plecat cu tati cu combina si pe ea n-a luat-o. A venit Alice in casa si zice "fa repede o cafea ca o beau si plec cu tati cu combina" Acum trebuie sa o duc pe Anna cu masina acolo ca altfel e grav...Si am 6 camioane in curte la incarcat. Dar, cate fete are mama?

Intra tati in casa si Alice ii spune "sit down here!"; el se aseaza si Alice striga iar "mami, coffee for tati imediat" "hurry ca are treaba"

Ghici ce-i AICI?
Ta-taaam: c'est moi

Si cam ASTA ii fac lui tati cand il prind seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Va multumesc tuturor pentru toate urarile la implinirea a doi anisori a printesei mele Alissa!
Doresc si eu la randul meu sa urez la toti sarbatoritii si sarbatoritele din odiseea noastra!
Din pacate aceasta frumoasa zi a fost umbrita de faptul ca sotul meu doreste sa divortam si implicit, nu a dorit sa sarbatorim in nici un fel aceasta zi. Am incercat sa fac eu tot ce mi-a stat in putinta ca, sa o fac pe printesa mea sa simta ca este o zi mai deosebita pentru ea si sper ca am reusit. Nu o sa ne fie usor dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu bine si peste asta!
Va pup si imbratisez pe toate

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!!
Da' unde sunteti, bre!???
Haideti la o

Anna ieri noapte s-a fatzait prin casa de m-a omorat cu somnul. De la ora 2 n-a mai dormit o ora legat si tot a supt.Si ieri am avut un cap mare rau si plin cu lapte batut.Azi noapte cam tot asa, doar ca mi s-a parut ca are si febra. I-am luat temp cu un termometru in ureche si avea 37.1 dar cred ca pe dinauntru era mai mult ca ii frigeau tare manutele si capul. N-am avut vointa sa o dezbrac sa verific si i-am tras niste Calpol. Cand s-a trezit avea si diaree.Acum eu nu inteleg : face asa ca iese vreo masea (zic asta ca pare sa suga mereu si nu doarme) sau are enterocolita (pt ca scaunele sunt destul de subtiri si miros f urat, nu doar acide).Sau or fi amandoua.
Deci am o zi proasta iar si vreau sa ploua ca sa pot dormi.

Vdrag, imi pare rau sa citesc asa vesti.Trebuie sa-ti fie f greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la proaspata

Vdrag imi pare tare rau de vestile rele. Multa putere

Lala multa sanatate

noi am terminat ziua ieri in doua lovituri, prima lovitura a fost a Crinei la pomet, are o vanataie iar a doua a lui Alexandra tot la ochi dar la ploapa...

merem pe arnica

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!!

LA MULTI ANI FERICITI BOBOCEI!!!

Eva, Alessandra, hunisori Edi si Robi!!!!

SA VA DEA DD SANATATE, NOROC SI ZILE SENINE ALATURI DE PARINTII VOSTRI!!!!

Acuma descrac filmuletul cu Daria pe bici, sa vedem daca ma descurc sa-l incarc pe net....

Mergi la inceput

buna ziua, fetele

LA MUUUUULTI, MUUUULTI ANI!! HUNISORI DRAGI EDI SI ROBI SA RAMANETI LA FEL DE FRUMOSI TOATA VIATA LUMIIII...SA-TI TRAIASCA BAIETII SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURATI UNII DE CELALATI F,F,F MUULTI ANI,MUUULTI

EVA SI ALESNDRA SA FITI SANATOASE, FRUMOASE SI SA VA BUCURATI DE TOT CE ESTE FRUMOS PE LUMEA ASTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

EDI & ROBI SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!Vaam.

Eva,Alessandra[s]

Sanatate tuturor boboceilor bolnaviori

Noi pe acasa,la noi ..vine vremea urata,pe mine ma incearca o raceala,sper sa nu fiu darnica cu kupiii.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Mai, lala am murit de ras cand v-am vazut cum va jucati si de faza cu tractorul, dar cand am vazut ca a-ti facut febra nu mia mai placut, imi pare rau... sanatate multa

angy -am loviturile sa tre3aca repede

vdrag ooofff ...sper sa trecti repede peste aceste incidente si sa va bucurati de copil impreuna, in continuare

Mergi la inceput