Aspirante optimiste!Felicitari Ramo,April! (576)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

DIDI nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu in sapt aia..
de am zis k mor..
aveam in cap numai chiuretaje, amniocenteze, analize, malformatii si toate prostiile

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

didi toti bani s-au dus azi pe 2 ecografi 3 milioane. Vineri ia bani pisi si abea atunci o sa imi dea. , deci probabil o sa ajung abea luni. Daca intre timp nu imi vin uratii

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Stim Alina draga ca toate suntem aici pt ca ne dorim asta mai mult decat orice si-am face orice pt asta! Tu gandestete-te ca si daca e acum bebe in burtica il stresezi prea tare si nu e bine. Stiu ca e usor de zis, eu una de 2 ani si ceva m-am cam obisnuit sa nu mai cad in depresie la fiecare 28 de zile. Am acceptat ffff greu ideea ca nu am sanse natural si asta e, strangem bani de FIV

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Didi, unde ziceai tu ca-i odiseea asta noua ca tot rascolesc pagina si nu-i. E doar Doula care intreaba si ea unde-s gravidutele si au facut fetele noastre prezenta acolo, da odiseea-odisee tot n-o aparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu are cine sa te imprumute pana vineri? k nu e o suma imensa
dc nu, vezi k la medlife sa recolteaza si sambata pana in 1 parca

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Anda, pai d-aia zic si eu, nu de odiseea odisee. Dar putem sa ne bagam in seama si noi pe-acolo
Ralu imi amintesc, gata, hai sa nu ne mai gandim la chestii rele!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Anda, pai d-aia zic si eu, nu de odiseea odisee. Dar putem sa ne bagam in seama si noi pe-acolo
Ralu imi amintesc, gata, hai sa nu ne mai gandim la chestii rele!

in devenire

Evident ca ne putem baga in seama ca doar avem pile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

cred ca odiseea de mai-iunie nu vrea sa inceapa fara noi...

Mergi la inceput

gata didi probabil sunt unele fete care incerca mai demult sa ramana insarcinate , dar eu deaja ma chinui de la ultima sarcina pierduta adica de 1 an fara 3 luni in care am luat AC. Nu vreau sa ajung doamne fereste la fiv, IA si restul .

Mergi la inceput

o sa incerc bebelu sa vad. Dar la ce prieteni am eu... mai bine lipsa, iar familia ?! nu vreau sa apelez la ei

Mergi la inceput