Aspirante optimiste!Felicitari Ramo,April! (576)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

asa didi fii rea... noi avem doua gravidute si ne dam pe langa butoi...e posibil??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Pai daca 1 imi zice ca pare gravid dar nu se stie, apoi vine pata aia, apoi ma duc la eco imi zice uter infantil, sa iau ultrogestan voi spuneti ca sunt , unele imi zic ca nu . eu ma dau batuta nu mai pot e prea mult stres . ABEA ASTEPT SA IMI VINA URATII sa scap de stresul asta ca inebunesc

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ralu, Anda, noroc c-ati venit la timp, ca nu stiu ce ma fac cu Alinuta. Cu Kitty mai e cum mai e, s-a mai cumintit, dar cu Alinutaaaa...
Auzi, ia fa tu un beta maine ca sa nu-si mai dea cu presupusu' care mai de care. Si asa stii, ori, ori

in devenire

Mergi la inceput

feteleeeeee!!!!!....alarma!!!! alina e in butoi...!!!!
hai mai alina ca toate suntem asa...daca ar fii dupa mine as vrea ca sa-l am de ieri...dar d-zeu e sus si ne va auzii si noua rugile...va venii si vremea noastra...ai sa vezi si ai sa-mi dai dreptate!!!

Mergi la inceput

abea vineri am banuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Alina stai sa vezi stres dupa ce ramai...
ce e acu e nimica toata...

cand imi ziceau si mie inainate asa, nu credeam..iar acu...nu e chiar asa frumos si usor cum pare...
sa vezi stres cand faci analize, cand doare ceva, cand simti nu stiu ce, cand parca bb nu mai misca k ieri, cand tre sa mergi laeco, etc etc etc...

asa k incarca-te cu rabdare..k asta e nimic pe lnaga ce urmeaza

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

didi eu ma calmez repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Alina beta e doar 38 de lei, n-are cine sa-ti dea?
Aoleoo Ralu, cand mi-amintesc cum ti-au gresit tie aia analiza aia si cum ai stat cateva zile s-o repeti mi se zbarleste paru' pe mine

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Daaaa, are dreptate Bebelu, atunci incepe stresu adevarat.
Cred ca e aiurea cu incertitudinea asta de acum, dar tu esti atat de tanara Alina....chiar daca nu e sa fie acum tot va fi bine

Mergi la inceput

e o placere, o minune sa fi , as trece mai usor peste decat acum, cel putin asa cred.

Mergi la inceput