Aspirante optimiste!Felicitari Ramo,April! (576)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

alina si sa vezi acu vise ca iti vine sa nasti si nu e medicu, sau se intampla nu stiu ce,,,de te trezesti dim plangand,,,,

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

doamne fereste bebelu, dar am vise mai urate ca astea ... mai urat de ce visez eu nu se poate

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Alina draguto, incearca sa te linistesti putin te rog, esti prea agitata
Ralu, nu ne mai zi sa fie surpriza
Fetele va las si eu, ma bag la un si la culcare, poate gasesc vreun film ceva. Va si va urez somn usor si linistit!

in devenire

Mergi la inceput

nb didi.
Fetelor ce mai stiti de sora mea andr@ ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

noapte buna didi!!!si eu ma bag in patut...ca mi se inchid ochii... si sa aveti noapte buna!!!
alina nu mai fii supi..poate e chiar in burtica.

Mergi la inceput

eee sepoate..stai linistita..
incearca sa te linistesti ca dc e bb, nu ii face bine deloc.
dc nu e bb iar nu e bine,k stresu e principalu motiv ca nu vine bb.
asa k incearca sa te linistesti, stai relaxata si nu te axa numai pe asta k nu rez nimic.
pana la urma tine si de DD dc vrea sa ne dea bb acu sau mai tarziu sau poate niciodata.
hai capu sus k esti tanara si ai timp sa vina si bb
si nu te maigandi la inseminari, fivuri sialte nebunii k nu ai nevoie de asa ceva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

o sa incerc bebelu . Nb somnic usor si dai un pup bebicai din partea mea. 2 pup pentru voi 2.

pentru restu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Ma duc si eu ca trebuie sa fac curat in bucatarie ca musafirii astia ai mei n-or vrut sa spele vasele inainte sa o intinda catre casele lor, or si or si or plecat la somnic

Noapte buna la toata lumea si vise frumoase!

Mergi la inceput

eee ce frumoas ar fi dc as putea sa imi pup burta
abia ma aplec saiau ceva de jos..dar sa pup

acu am vazut..pai tu ai 20 ani
zici k ai 40...asa te stresezi..
calmeaza-te...ai timp cacalau sa ramai gravida..
la 20 ani....inca mai copilaream, nu ma gandeam la bb..adica aveam in plan..dar mult mai tarziu...abia dupa ce am facut nunta am zis hai sa facem si bb.
peste 2 sapt fac 24 si la 1 an de la nunta, avenit si bb.
am pierdut si o sarcina...am avut si dereglari urate..dar am mers mai departe si nu am stat stresata numai p chestia asta..

noapte buna fetelor
ma bag si eu in pat..k nu ma mai lasa mandra sa stau p scaun...vrea sa se intinda si sa se joace cu ta-su...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

adica mie numai 1 imi dai? vreau si eu mai multi. si te rog ceva: departe de butoi. eu am 27 de ani, la anul cand vine voia avea 28. la 20 cred ca nici nu stiam bine cum se fac copii ce sa ma gandesc sa fac unul? sa stii ceva: DD le aranjeaza el pe toate cum e cel mai bine. asa ca: capul sus si fii vesela. toate se intampla cum vrea DD. poate inca nu e momentul sau poate e deja in burtica. daca esti suparata nu rezolvi nimic.
te -icesc
nb fetelor. va las si eu. merg la nani. la toate.

Mergi la inceput