America (211)
Raspunsuri - Pagina 22
ruxij spune:
Ce sa va zic, de uitat, ca si eu sunt uituca de numa'. Nu pot face fatza eu la scoala A adus fi-miu sa isi termine "creative writing" acasa. A muncit acolo si a terminat. Apoi, nu isi copiase "challenge words" la spelling si a "furat" carnetelul de la scoala. A invatat cuvintele de spelling, dar nu le-a trecut pe lista din dosarul pe care il ia zilnic la scoala. Si a doua zi eu am uitat sa ii pun in ghiozdan atat creative writing cat si carnetelul de spelling. Pt ca fiecare are alte cuvinte, el nu a putut sa dea testul complet la spelling, l-a dat fara challenge words pt .ca nu le avea notate si ncii carnetelul nu il avea. A tipat cotorontzi la el si i-a luat toti "banii" falsi pe care ii primesc dc. sunt cuminti etc. Si creative writing acum e late. WTF? Dupa ce a muncit atat. Fi-miu nu e independent, eu ii fac ghiozdanul si se pare ca il fac prost Aia de anul trecut nu i-ar fi scazut nimic, cotorontzi il altoieste, o sa ia 77% la spelling din start. Sunt sigura ca nu greseste nimic, da' de ce sa ia 77% din cauza prostiei mele? DA, stiu ca tb sa isi faca singur ghiozdanul da nu face inca.
sinzi_ana spune:
Ruxij, noi suntem norocosi....invatatoare ne trimite e-mail cu tot ce fac pe sapt...cu tot cu cuvinte, challange si vocab
Dar te inteleg cu ghiozdanul...si eu il fac pt David...de fapt eu cotrobai in el sa vad ce teme are de pe o zi pe alta ca sa ii aduc aminte!!!!
Si ei au bani falsi pt cumintenii si following the rules!!! Si dupa cum am spus...nici David nu primeste ca uita sa isi aduca acasa foderu cu "reading log"....bine macar nu ii ia din aia din care are deja!!!!
Eu ma intreb daca toti parintii/copiii sunt la fel...sau doar noi?????
Da....de ce sa ii ia 33% din nota la spelling?????
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Eu ma intreb daca toti parintii/copiii sunt la fel...sau doar noi????? Da....de ce sa ii ia 33% din nota la spelling????? Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Doar noi, Sanzi
Ii va lua pt. ca nu a putut scrie trei sau patru dintre cele 18 de cuvinte de speliing,pt ca nu le-a avut notate (challenge words) si nu a avut nici carnetelul la el, asa ca nimeni nu a mai stiut care ii sunt lui challenge words. Pt. ca fiecare dintre cei 24 de copii are lista personalizata. I-a spus clar, poti sa dai testul, dar cuvintele pe care nu le ai ti se vor considera zero puncte.
Mi-a scris fi-miu o scrisoare: "Dear mom, you forgot to give me the creative writing and the stenopad. Therefore, you'll have to stay in time out this weekend. No computer for you, only for homework"
sinzi_ana spune:
aaaa!!!!! au cuvinte personalizate??? ufff.....
Si el nu isi mai aducea aminte care sunt????? (trebuia sa inventeze unele)...hihi....
Eu nu prea pricep sensul la spelling test....de ce oare nu le da dictari intregi...asa.......sa fie mai in context....
ps...super scrisoarea!!!!!!!!!!! hahaha!!!!!
pps: am pus ceva poze...cu camera remodelata de mine si Radu in vacanta...printre altele
http://family.webshots.com/album/578575510JDouML
alintaroma spune:
Ha, ha Lia
Asa Bianca anul trecut ma suna revoltata de la scoala "mom, you forgot to give me the tennis shoes today and we are having the running bla, bla, bla"
Ea era cu flipflops M-am dus cu papucii la scoala si i-am spus ca eu as fi inceput cu milogeala ca doar nu eu o incalt dimineata ... de foarte multi ani nu o mai incalt eu Ridea si teachera de cit de draguta fu
Sinzi nu te fa ca nu ma vezi Ce-ai facut cu Mirela ???
sinzi_ana spune:
Am pus-o la facut prajituri!!!!!!! hihihi!!!!
S-a mutat si nu are net!! Si cand vine la mine...are asa multe mail-uri ca nu mai are timp sa posteze pe DC!!!
Dar e bine sanatoasa...frumoasa si devreme acasa...hihi!!!
Azi poate da pe aici...ca astepta the cable guy!!!!! (sper sa fie handsome!!!)
iulianm spune:
Miere si ruxij, ma inscriu si eu in clubul vostru. Anul trecut m-am dus sa-mi reiinoiesc carnetul de conducere. Am mers la MVD express, sa nu stau la coada. Cind imi vine rindul, li se strica aparatul foto. Eu foarte insistenta, ca ce fac acuma, eu a doua zi plecind in vacanta, am nevoie de carnet. Se uita functionarul la carnet, se uita la mine, ma intreaba daca arde intr-adevar. Eu, da, da, nu vezi ca expira azi. La care el, calm si zimbaret, "expira cu data de azi, zi si luna adica, dar in anul 2011!". Am iesit repejor de acolo ((:
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Am pus-o la facut prajituri!!!!!!! hihihi!!!! S-a mutat si nu are net!! Si cand vine la mine...are asa multe mail-uri ca nu mai are timp sa posteze pe DC!!! Dar e bine sanatoasa...frumoasa si devreme acasa...hihi!!! Azi poate da pe aici...ca astepta the cable guy!!!!! (sper sa fie handsome!!!) Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Foarte frumoasa camera lui David El e stingaci? ca asa pare la tenis.
Aha deci intra si Mirela de azi in rindul lumii cu internet.
Sa-i transmiti hugs&
Fug la treaba ca numa am ars gazu azi pe net si eu cica impachetez de iesirea din weekend
sinzi_ana spune:
I-am transmis...chiar acum...si tipul era tare handsome!!! hahaha....!!!
Da, David e stangaci
Iuliam, haha....si mie mi se intampla sa intru in panica din motive de expirat chestii care de fapt expira la anul
Gata...am fugit si eu....destul am invatat azi
ruxij spune:
Iulia, hahaha, le avem cu ADDul
Sporuri la treaba fetelor, ca nici eu n-am prea muncit. Ziceam ca fac si dreg