America (211)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu sunt curioasa ce se face la a doua in Ro, zi Sanzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu stiu exact programa...dar din ce lucrez dupa culegeri de clasa a 2-a (primele pagini) sunt probleme de genul:
"la serbarea scolii participa 58 de elevi, 12 sunt la dansuri, cu 20 mai multi la cor, iar restul la teatru. cati elevi sunt la teatru?"
"in magazin sunt 23kg de zahar, cu 32 mai multe kg de orez, iar faina sunt cu 13kg mai putine ca zahar, cate kg de alimente sunt in total?"
"afla cu cat este mai mare suma nr 38 si 41 fata de diferenta nr 45 si 23"
"cofetarul a pregatit 34 de tarte, cu 7 mai multe prajituri cu frisca decat tarte, iar pajituri cu ciocolata cu 15 mai putine decat tarte" cate praji a pregatit cofetarul in total?"
"scade nr cu 7 mai mic decat 928 din cel mai mare nr natural de trei cifre diferite ."
"la un magazin s-au vandut dimineata 114 sticle de suc iar dupa amiaza 103 sticle de suc. cate sticle au ramas nevandute daca in magazin au fost in total 449 de sticle de suc?"

mai pe la mijloc sunt asa:
Dan are 70 de cuburi. el imparte cate 9 cuburi la 4 baieti si cate 8 la 3 fete si restul le opreste el, cate cuburi opreste el??"

cam asa:D....asta ca pb...
ca operatii sunt de tot felul...si inmultiri usoare dar si pb de genul: "345+a=728 ; 854-a=372"

si multe altele

Mergi la inceput

am vrut sa spun ca eu sunt "fan" pb astea...mi se pare ca il fac sa gandeasca mai mult si sunt mai "realistice" decat 38+23 =?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanzi nu l mai pune sa scrie de mana dupa abc darul nostru! sunt unele diferente si apoi iti va fi greu sa l corectezi. Te sfatuiesc, daca vrei sa practicati scrisul de mana, sa i cumperi ceva de aici.
Concluzia mea: americanii se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga...si de aici multe diferente.

De ex la 2 fractii care sunt egale in loc sa le zica, ca diagonalele inmultite sunt egale ii ia si i invarte si i dezvarte si tot acolo ajung unde se pputea mai repede. Eu pe Ralu am invatat o reg de 3 simple de prin a 4a si o foloseste cu succes, vad ca nimeni nu i a zis nimic pana acum...La scoala inca nu au facut o (cl. 6????).

La LCM ii pune sa inmulteasca ale numere pana dau in el. Eu am invatat o sa le afle GCF care i mult mai repede apoi inmulteste cele doua numere si imparte la GCF si gata. Dar nu nene, tr sa facem inmultiri pana ne vine rau :(

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

S-ar putea sa ma insel dar eu cred ca atunci cind ajung la middle school se level up cei de aici cu cei din RO. Caci in principiu fac cam aceleasi lucruri doar ca in ritm diferit. Ah, sa nu mai zic ca in ro geometrie fac doar din middle school

Sinzi sunteti haiosi rau !
Eu sunt un freak in ale ordinii&co spre disperarea jumatatii mele care ar trai intr-un haos total
Si btw ce-ai facut cu Mirela ???

Corina eu n-am inteles nimic din ce-ai explicat tu Stiu, stiu ca nu-i de ris dar la mate cred ca am si eu nevoie acus, acus de meditatii [:)))]

Mergi la inceput

Eu ori va trebui sa imi iau singura manuale si sa invat inaintea lui ....sau sa il inghesui pe Radu...care "uita" si prefera sa iasa cu bici sau sa joace tenis cu David decat sa faca teme!!!
Caci...nu am inteles nimic din ce a scris Corina aici!!!!! Ca sa nu spun de Alintaroma...cu diagonalele !!!!
Sper ca nasa lui sa aiba timp sau sa il meditez cu prieteni romani profi de mate i....

Mergi la inceput

Corina, imi vine mie cu lesin ce ai scris acolo...GFC????....
Aoleu.....ce ma asteapta...giiiizzzzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, sa stii ca cc cam probleme din astea facea si fi-miu anul trecut si face si acum, chiar exact din astea. Plus acum fac ceva cu combinari. Dc. x, y run for president si z and w for vicepresident, cate combinatii sunt. Si unele cu mai multi "participanti", de m-am incurcat naiba si io.
Sunt de acord ca se scarpina cu mana dreapta la urechea stanga

Buflea, ca sa faci rost de manuale, te uiti pe websiteul scolii la "books and supplies list" si acolo gasesti lista de carti. Mie mi-a luat 3 ani sa ma prind ca le pot afla, duuuh Dc. oti avea asa la voi. Apoi, mi se pare ca ai vostri fac ceva la K al meu nu face NI-MIC. Colorau si lipeau si taiau si mai faceau cate o litera si mi s-a zis ca Kindergarten is not for Academics, is for social skills.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Greatest Common Factor - factorizarea numerelor adica impartirea lor in numere prime.

Least Common Multiple - cel mai mic factor comun; asta folosesti cand aduci fractiile la cel mai mic numitor comun.

Lasa ca va intrati in ritm, vrand nevrand...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

David nu facea decat in clasa avansata de mate...si nu la nivelul asta...
Iar anul asta...pana acu...nimic!!!!
Chestii simple...adica adunari curate, si scaderi....si vad ca incepura si inmultiri....
Dar nu pb....nu pana acum cel putin....

Mergi la inceput