Pacifismul doar omoara
Raspunsuri - Pagina 9
Ingrid S spune:
Citat: |
Adica e mai bine pt un crestin sa vina la biserica nu doar cind e obosit(ca s-ar putea ca si Domnul sa zica draga Ingrid,o sa-mi aduc aminte de tine cind o sa fiu obosit,dar acuma sint fresh,mai asteapta)si sa devina cu adevarat crestin,si prin fapta nu numai prin cuvint decit sa ne certam cu alte religii... |
Katya, am crezut ca explicatiile mele au fost de ajuns, dar se pare ca nu. Nicidecum nu merg la biserica doar cand sunt obosita. Am spus, merg la slujbe nu foarte des, dar merg. Nu pot merge in biserica atunci cand sunt suparata, nu pot intra cu sentimente necrestinesti. Ma feresc de asa ceva. Dar ma duc cand vreau sa simt linistea.
Ma intrebai mai demult de rugaciuni. Sunt multe care-mi plac, dar pe una singura o simt cu adevarat, si anume Tatal Nostru. Nicio alta rugaciune nu se compara cu ea.
Inca nu mi-am gasit pacea. Mereu e furtuna in sufletul meu, mereu m-am indoit de toti si toate. Sa ajungi la cunoastere...cel mai greu drum.
Te rog sa ma crezi ca nu vreau cearta cu alte religii. Citesc articole care ma umplu de indignare...la celalalt subiect imi sangera inima pentru crestini, mi l-au inchis dar deja obosisem sa vad acele orori.
Isus n-a spus: daca vezi o nedreptate, treci pe langa ea.
Ingrid S si Diana
Edit: confundat aria de religie cu literatura.
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ladyJ spune:
citat din mesajul lui michelle-usa Ca va deveni musulman sau mormon etc...si eu sa-i accept religia???...Doamne fereste, mai bine mor sa nu vad.Nu , niciodata nu o sa accept asta si voi lupta toata viata ca sa-i arat adevarul. Doar e copilul meu, nu am cum sa accept sa fie pierdut. |
ufffff, Michelle...
Inteleg ca nu iti doresti ca, copilul tau sa iasa de sub crestinism. Dar de la a nu-ti dori pana la afirmatii de genul celor de mai sus, e cale lunga si calea se numeste fanatism.
Numai Dumnezeu decide cine e pierdut si cine nu. Sustii contraruiul?Nu cred.
Asadar, Dumnezeu decide. Tu n-ai puterea asta.
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
ufffff, Michelle... Inteleg ca nu iti doresti ca, copilul tau sa iasa de sub crestinism. Dar de la a nu-ti dori pana la afirmatii de genul celor de mai sus, e cale lunga si calea se numeste fanatism. Numai Dumnezeu decide cine e pierdut si cine nu. Sustii contraruiul?Nu cred. Asadar, Dumnezeu decide. Tu n-ai puterea asta. |
Nu e fanatism...e doar datoria de crestin si parinte.
michelle
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle-usa
Nu e fanatism...e doar datoria de crestin si parinte. michelle |
Nu mi-ai raspuns la intrebare, Michelle. Sustii contrariul la ceea ce am afirmat? Crezi ca TU poti decide cine e pierdut sau nu? Dumnezeu decide si mai mult ca sigur nu iti da tie socoteala.
michelle-usa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ladyJ
Nu mi-ai raspuns la intrebare, Michelle. Sustii contrariul la ceea ce am afirmat? Crezi ca TU poti decide cine e pierdut sau nu? Dumnezeu decide si mai mult ca sigur nu iti da tie socoteala. |
Dumnezeu STIE cine e pierdut si cine nu, dar a dat oamenilor posibilitatea decide daca vrem sa-l urmam sau nu.
Iar ca parinte crestin trebuie sa ne crestem copiii in aceasta perspectiva.
Cand am spus ca nu accept ideea ca copilul meu este pierdut, am spus in sensul ca imi voi face datoria de parinte crestin. De noi depinde ca sa vada calea buna, daca nu i-o aratam e foarte greu sa o gaseasca singur si poate apuca pe cai gresite garantat.
Avem puterea de a ne ruga zilnic pentru copiii nostrii si asta fiind arma care o voi imbratisa in lupta mea.
Imi iubesc prea mult copilul si sa stau sa nu fac nimmic cand il vad pe un drum care duce spre Iad.
Tu vrei sa spui ca pe unii Dumnezeu i-a creat si a decis ca vor fi pierduti si ca nu au nici o sansa?
Atunci pentru ce l-a mai trimis pe Domnul Isus? Nu pentru toti cei pacatosi, ca sa nu fie pierduti pentru totdeauna?
Cu totii avem sansa de a fi cu Dumnezeu pentru eternitate. Eu cred ca noi decidem daca vrem sa fim pierduti sau nu. Nu pot decide pentru altcineva-daca la asta te-ai referit, dar pot decide pentru mine.
michelle
patou spune:
ce parere aveti de pozele astea? http://www.michelledastier.org/index.php/2010/09/20/1936-quelques-photos
casatorie in palestina.. cu fetite de 9 ani, ca doar si profetul s-a casatorit cu o fetita....
ca sa nu mai zic de ce scrie pe pancardele lor
Katya spune:
Draga Ingrid S,iarta-ma ca n-am vazut mai bine unde-ai scris de mers la biserica!Imi pare rau,astept miine sa vad ca m-ai iertat,bine?
edit-si n-am vazut nici subiectul de care zici ca ti l-au inchis cu crestini de ti-a fost mila de ei.
columbiana spune:
Patou, din cite stiu fetitele acelea sunt domnisoare de onoare si nu mirese(am mai vazut pozele astea pe net); am citit o carte cindva despre sotia-copil a profetului, s-a casatorit cu ea la noua ani dar a lasat-o in casa parintilor pina la 12 (din cite retin), si a devenit femeie pe la vreo 15 ani;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui patou ce parere aveti de pozele astea? http://www.michelledastier.org/index.php/2010/09/20/1936-quelques-photos casatorie in palestina.. cu fetite de 9 ani, ca doar si profetul s-a casatorit cu o fetita.... ca sa nu mai zic de ce scrie pe pancardele lor www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu |
Draga Patou, fetitele sunt domnisoare de onoare. E o mostra de rautate din partea autorului blogului sa dezinformeze asa.
Insa, casatorii intre barbati in varsta si fetite (cum altfel le poti numi la 8-9-10 ani) sunt si azi consumate. Ba chiar exista clerici musulmani care apara aceasta practica, argumentand cazul Aishei sotia profetului, cu care la 9 ani a avut contact fizic.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues