Pacifismul doar omoara
Raspunsuri - Pagina 10
Ingrid S spune:
Ana Stroe, Mahomed s-a casatorit cu Aisha cand ea avea 6 ani. Iar la 9 ani si-a consumat casatoria.
Sahih Muslim Book oo8, number 3310:
'A'isha (Allah be pleased with her) reported: Allah's Apostle (may peace be upon him) married me when I was six years old, and I was admitted to his house when I was nine years old.
Sahih Bukhari, volume 7, book 62, nr. 65:
Narrated 'Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: I have been informed that 'Aisha remained with the Prophet for nine years (i.e. till his death)." what you know of the Quran (by heart)'
Sahih Bukhari, Volume 7, Book 62, number 64:
Narrated 'Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).
Sahih Bukhari, Volme 7, Book 62, number 88
Narrated 'Ursa:
The Prophet wrote the (marriage contract) with 'Aisha while she was six years old and consummated his marriage with her while she was nine years old and she remained with him for nine years (i.e. till his death).
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Draga Ingrid S,iarta-ma ca n-am vazut mai bine unde-ai scris de mers la biserica!Imi pare rau,astept miine sa vad ca m-ai iertat,bine? edit-si n-am vazut nici subiectul de care zici ca ti l-au inchis cu crestini de ti-a fost mila de ei. |
Nu am ce sa-ti iert, Katya.
Subiectul era la ZZ. Am uitat cum se numea, daca doresti il caut.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153231&whichpage=1
Aici e, sunt 3 parti.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
patou spune:
Aveti dreptate, se pare ca fetitele sunt domnisoare de onoare, dar cu toate astea nu pot sa nu fac o afirmatie care probabil o sa-mi aduca cartonasul rosu dar din pacate este adevarata: Mahomed a fost un pedofil!
Ingrid S spune:
Ia uite cat sunt de draguti. Adorabili.
Am citit pe pancarte texte ca: Isus nu e Dumnezeu, Sharia la Vatican ...
Io acum nu pricep: n-are politia londoneza tunuri cu apa? Cred ca au nevoie stringenta de ea, s-au infierbantat peste masura. Si apoi, azi ii uzi, maine ii uzi si dupa un timp (nu, nu cresc) renunta si ei.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
crinuta spune:
Imaginile vorbesc de la sine. Comentariile sunt de prisos.
M-am enervat de dimineata....
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
marius spune:
Eu m-am tot gandit de ce apar aceste manifestari? NU ele manifestarile in sine cat de ce ajung sa existe? De ce in Romania (cel putin cu stiinta mea) NU exista astfel de manifestari? De ce in Bulgaria NU exista astfel de manifestari? De ce in Somalia Nu exista astfel de manifestari? De ce in Argentina Nu exista astfel de manifestari? Fara sa fiu sigur ca am dreptate insa opinia mea este ca la baza in fapt unele state au intervenit in viata altor state. Cred ca este o manifestare directionata in primul rand fata de anumite natii datorata interventiei guvernelor acelor natii in viata araba. Este mai degraba un raspuns din punctul meu de vedere. Daca nu ar fi astfel nu exista sau nu ar exista nici un motiv ca aceste manifestari sa apara in Sri Lanka de exemplu, sau in Noua Zeeelanda. Sau in Papua Noua Guinee. Dar nu apar. Absolut similar s-a intamplat si in Afganistan. Atata doar ca acolo erau rusii nu americanii sau englezii. Dar esenta a fost aceeasi. Absolut similar s-a intamplat in Serbia. Sunt atatea exemple. Daca vreti absolut similar s-a intamplat in VIETNAM! Sau daca vreti in Coreea. Sau daca vreti in Japonia postbelica. Asa incat sursa acestor conflicte este mult mai ... legata de interese economice nu atat de cele spirituale.
Eu pur si simplu cred ca arabii NU au fost respectati, in general musulmanii NU au fost respectati dar aceasta a fost un rezultat al interesului pentru zonele respective din partea altor state.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Ingrid S spune:
Eu cred ca toate aceste manifestari apar ca urmare a cresterii numarului lor intr-un stat anume. Nu stiu sigur care e ponderea in UK, dar presupun ca una importanta. Noi (Romania) nu am trimis trupe in Orientul Mijlociu? Ba da. Uita-te Marius si vei vedea ca, cu cat creste populatia musulmana intr-un loc, cu atat se inmultesc aceste proteste, in Franta, in tarile scandinave...la romani sunt putini, nu se compara. Plus ca, musulmanii din Dobrogea sunt o comunitate veche si respectata, nu ca acesti fanatici.
E de discutat mai amanuntit, intradevar.
Saracul papa Benedict!
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
marius spune:
Si ce parere ai despre Vietnam? Dar despre Serbia? Dar despre Afganistan? Dar despre Japonia anilor 1946-1955? Ce parerea ai despre cruciade? Ce parere ai despre Inchizitie? Care este opinia ta despre Insulele Falkland?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa