Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 6
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Salutaaaree!! Ramo,felicitari pentru noul job! E in Craiova? |
multi si sa stai cumintica pentru Maria..sigur o sa fie brunetica..facem pariu??? hai ca la anul vreau sa ma ingras,ce crezi ca am uitat ca imi esti datoare cu un gratarelasa ,am facut ordine in mobila de bucatarie..acum trag de mine sa ma apuc de camera puiutului mic...v-am pupat..
olgu da ,si eu zic ca-i bine..eu sper sa ma descurc..este acasa,salariu bunicel,program bunicel..acu nu stiu daca se lucreaza si sambata
eu sper ca nu
...doamne ajuta!!!important e ca am gasit ca tare mult am mai cautat..dar doamne -doamne stie el ce stie si le aranjeaza cum vrea el...
Nicoleta spune:
Ramo, ai mare dreptate, Cineva le aranjeaza dupa o ordine care se dovedeste "dupa aceea" ca a fost ordinea perfecta. Noi insa suntem grabiti, vrem sa detinem controlul si nu facem astfel decat sa incurcam itele. Ma bucur ca ai primit ce iti doreai.
Mi-a adormit copilul, ma duc si eu langa el, iar am zi lunga azi...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mstela spune:
Zoze,ai grija de Mariutza
Naty,eu voi merge cu randunoiul la concert si am rezervat cele mai ieftine bilete,deci probabil vom auzi doar
..dar nu-i nik,atmosfera va conta si sansa pentru noi
.So,daca te incanta,vorbim.
Am recuperat niste pozici...am vazut-o pe Iuliutza ce a crescut
,pe brunetzik Rebbe stilata si scolarelul emotionat
(pare draguta si eficace noua invatatoare), pe Mufa&Co plini de energie (chiar numai cu cracii in aer am vazut-o pe Luny
..si fosforescenta
);ce faina gradina din Balcik...am pus pe lista de "must see".![]()
Mai am de vazut.![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Am vazut si "micutza in multime"
..chiar aglomeratie mare la scoala...e asa frumoasa Alexutza,Ariel!
Daca pana acum credeam ca-i a tatalui,acum observ ceva intre voi 2.
Ce emotionant moment.Arielo,tu intineresti,vad...ce par super ti-a crescut

..
Vazut si Andreiutz la munte
..ma,Ramo,ce-ti seamana Andreiutul
..mi-e dor deja de munte
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Vazut si Andreiutz la munte ![]() ..ma,Ramo,ce-ti seamana Andreiutul ..mi-e dor deja de munte ..mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
ce bine ma simt..f rar aud cuvintele astea..toata lumea zice ca e baiatul lui tati...
mstela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo_cata
ce bine ma simt..f rar aud cuvintele astea..toata lumea zice ca e baiatul lui tati... |
Mie,din "restul lumii", nu mi se pare ca-i baiatul tatalui

mami de TEA

mstela spune:
Ati putea sa-mi tineti pumnii azi: am programare la ginecolog pe seara si vom testa oportunitatea de a scapa cat mai rapid de granulom
...deja am inceput sa fac pe mine
...![]()
Pupici tuturor si antrenare digitala, cel putin,ca se usuca ramurik
.
mami de TEA
mstela spune:
Hai,si ceva de inveselire asa, ca, cel putin,e o zi superba afara, cum nu gasesti multe intr-un an..SA FITI IUBITI!muahhh
:
mami de TEA

clauclau spune:
Stela, tin pumnii inclestati pentru tine.
Asteptam vesti bune diseara.
Ramonel, am vazut si eu pozicile de la munte, dar nu mai stiu daca am zis. Mi-au placut mult, Andru mi se pare tare, tare finut.

mstela spune:
Clau
Nu cred ca v-am spus ce mi-am rupt picioarele ieri in cautare de pantofi carmens in zona lipscani
..am ajuns si la bizon (Cata
),erau tot felul de chestii frumusele,dar nu pantofii "mei"
..so,m-am lasat pagubasa,ca tot nu duc lipsa de pantofi acum,iar cu banii sunt pe 0,desi mi-e ciuda ca RAAAR imi pica mie niste pantofi la inima
..
In drum,mi-am gasit totusi 2 camasute la paramegaoferta
..so,a meritat efortul de a-mi obosi picioarele..![]()
Pleeeec.Paaaaaaaa.
mami de TEA