Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 7
natynic spune:
Pup randunimena, cu Zoze in frunte ca a fost mai scumpa la vedere. Ma bucur ca te-ai mai linistit si ma bucur ca s-a conturat solutia nasterii in orice eventualitate.
Ramo, l-am vazut si eu pe Andru la munte (f frumos si acolo!) si la fel, mi s-a parut finut, finut, finut!
Si acum,

vestea: "S-a nascut Alexandru, 3130 g, 53 cm, nota 10. Suntem bine amandoi. Liviana"
Bun venit pe lume micule Alexandru!
clauclau spune:
Oauuuuu, bun venit Alexandru, sa ai o viata frumoasa alaturi de familie. Bravo Lyvy!

tonic spune:
Ce bine am picat!
Am venit de la un contract unde am fost pt prima oara singura la negocieri
, eram cam ca Stela acum inainte de a ajunge la dr, aflu maine daca am luat contractul.
Si acum asa veste frumoasa, inca un pui de randunica a venit pe lume!
Felicitari Liviana, sa va traiasca, sa fie toate asa cum vrei. Vad ca inceputul a fost bun, n-ai mai stat 42 de saptamani!
Naty, multumim pt veste! 
N-am mai avut azi timp de scrisoare, mai am trei contracte de verificat si nu ma pot concentra deloc. 
Sper ca maine sa fie mai lejer.
Felicitari Ramo pt job, pt Andru cel frumusel care se adapteaza incet-incet la programul de gradi, ma bucur ca incepe sa iasa soarele pt tine.
Nico, sanatate multa ambilor baieti si tie spor la invata lb germana.
Sper ca Giani nu s-a bagat in butoi si voiam sa confirm ca Andrei e tare cumintel si intelegator(cel putin asa mi s-a parut cand l-am vazut) si sa o cert ca zice de ea ca e grasa.
Va zic eu ca arata ca o pustoaica, nici nu am recunoscut-o prima oara cand am vazut-o, am crezut ca e vreo prietena de-a Teodorei ca era cu Mimo.
Gudinde nu stiu cum e Facultatea de psihologie de la Bucuresti, poate o voi incerca vreodata, dar acum fac un master in lb franceza la o fac. din Belgia. A fost cam greu cu taxe, acreditari, obtinerea acordului pt softul de examene si restul, stilul e putin diferit, multe lucrari si mult studiu individual, dar e frumos. De fapt asa mi-a si venit ideea, tot traducand pt diversi cunoscuti/prieteni pt lucrari de master/doctorat pe teme de psihologie unde literatura e majoritar in franceza.
Clau si gashca poate ajungem si noi la oite spre seara, mai ales pe voi nu v-am mai vazut de tare mult timp.
Fuuug ca mi-a mai venit un contract 

PSNaty vb pt w-end.
Vineri sunt la BE, mai vine cineva dupa 17.30?
natynic spune:
Tonic, eu ma infiintez maine la prima ora si prima strigare la Baby Expo, asta odata pt ca treaba cu luat lucruri e super-urgenta si al doilea ca profit sa merg fara Iulia, nu o iau niciodata la targuri ca e prea turbare, ies eu ametita daramite ea...
Succes cu contractul tie ca si Stelei la dr
Ei bine, azi cu bona a fost inger...
Am intrebat-o sincer daca crede ca oi fi mama proasta si femeia s-a repezit razand sa ma pupe. Dar, na, cum sa nu ma intreb de ce tocmai pe mine isi descarca nervii asa rau (dsi stiu ca ma adora)? Bona zice ca...tocmai de-aia, ca ma adora si stie ca si eu lesin dupa ea. Offf, e clar, mie imi trebe psihologul, nu copilului!
sovietica spune:
Iuhuuuu ce surpriza!
Felicitari, Lyvy!!!! 

Sa va traiasca Alexandrul, sa fie sanatos, fericit si norocos! 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
ramo_cata spune:
FELICITARI LYVY!!! BINE AI VENIT ALEXANDRU!!!SA FII SANATOS SI PAPACIOS!!!
eu sunt ingandurata...Andru nu vrea sa manance la gradi si de azi am dus munca de lamurire si acasa..nu a mancat sub nicio forma...a vomat de 3 ori,parca nu poate inghiti...la gradi a facut si un pic de diaree.a facut pe el,in somn
dupa ce am venit de la gradi a mancat o juma'de banana,apoi i-am facut un ceai si a baut o canuta...pe la ora 20 l-am rugat,din nou cu ciorbitza,a luat de cateva ori ,s-a opintit de cateva ori si a vomitat..l-am lasat in pace..mi-a cerut ceai..i-am facut ceai si i-am dat 4 biscuiti..a baut tot ceaiul si a mancat aproape 3 biscuiti...sper sa fie bine..off...schimbarea asta ii face rau...e tot timpul smiorcait,ii este frica ca plec..am fost cu el pe la mami si nu a vrut in ruptul capului sa se dezlipeasca de mine..el care era innebunit sa se intalneasca cu mami si cu fratele meu,nici cu el nu a vrut sa se joace..imi zicea ca mami nu peata
..i-am explicat ca mami nu pleaca,acum o sa stea cu mami pana maine dimineata,o sa manance cu mami,se joaca cu mami,doarme cu mami...dar maine dimineata mami merge la serviciu iar Andrei merge la gradi..doar atunci Andrei se desparte de mami,apoi seara iar stam impreuna...inainte de culcare l-am imbracat in pijamale ,imi tot zicea sa-mi iau si eu pijamaua...i-am zis sa stea cu tati pana ma duc sa ma schimb..nu a vrut ..a mers cu mine ,l-am pus in pat si am inceput sa ma schimb la care imi zice...mami sa nu peci..off doamne..i-am explicat din nou ca nu trebuie sa-i fie frica ca o sa plec..mami o sa fie mereu langa el,ca mami il iubeste si chiar daca il lasa la gradi asta nu inseamna ca mami pleaca si nu se mai intoarce..etc...a adormit cu gandul la mine..
natynic spune:
Ramo
. Ce sa zic...habar n-am ce sa faci in afara de a-i spune de 100 de ori pe zi ca tu esti si vei fi langa el, ca si daca te duci la serviciu te intorci (Iulia asa stie!), ca il iubesti nespus si sa nu se indoiasca de asta...
Cat despre vomat si diaree, nu zic ca nu poate fi reactie de stres dar ia vezi tu sa nu fi "imprumutat" vreun enterovirus de la gradi...Si te iau iar si te pisez, ca una patita de mai multe ori: NU-L FORTA SA MANANCE! NU i se intampla nimic daca nu mananca la masa asta, la urmatoarea sau chiar o zi intreaga! Pai ziceai ca ieri a mancat 3 ardei umpluti-asta la varsta lui ar trebui sa=i ajunga si pt 2 zile
. Oricum, urmareste-l daca mai face diaree si mai ales daca mai varsa si lasa-l sa manance cat si cand vrea si poate.
Iar mancat la gradi...pacat ca nu-i mama aici sa-ti povesteasca cum mancam eu la gradi...Eram disperarea parintilor si a educatoarelor. Tot din spirit de fronda (cum spuneam, am urat gradinita). Si nici n0am murit si am ajuns la scoala unde m-am dovedit a fi f desteapta 

ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Ramo . Ce sa zic...habar n-am ce sa faci in afara de a-i spune de 100 de ori pe zi ca tu esti si vei fi langa el, ca si daca te duci la serviciu te intorci (Iulia asa stie!), ca il iubesti nespus si sa nu se indoiasca de asta...Cat despre vomat si diaree, nu zic ca nu poate fi reactie de stres dar ia vezi tu sa nu fi "imprumutat" vreun enterovirus de la gradi...Si te iau iar si te pisez, ca una patita de mai multe ori: NU-L FORTA SA MANANCE! NU i se intampla nimic daca nu mananca la masa asta, la urmatoarea sau chiar o zi intreaga! Pai ziceai ca ieri a mancat 3 ardei umpluti-asta la varsta lui ar trebui sa=i ajunga si pt 2 zile Iar mancat la gradi...pacat ca nu-i mama aici sa-ti povesteasca cum mancam eu la gradi...Eram disperarea parintilor si a educatoarelor. Tot din spirit de fronda (cum spuneam, am urat gradinita). Si nici n0am murit si am ajuns la scoala unde m-am dovedit a fi f desteapta ![]() ![]() Naty[red] mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() |
...sper sa fie bine...acum spre seara parca s-a mai inveselit...o sa le rog la gradi sa nu-l forteze ,sa nu-l certe daca nu mananca ca n-as vrea sa pirnda ciuda pe mancare
Nicoleta spune:
Salut.
Felicitari, Lyvy! Bine ai venit, Alexandru!
Tonic, super, felicitari pentru facultatea inceputa! Trebuie ca te simti grozav sa faci asta!
Ramo, sunt copii care din cauza emotiilor isi provoaca voma sau vomita doar amintindu-si de "probleme". Nu cred ca este cazul lui Andru, daca are si burtica deranjata... Nu insista cu mancarea. Si nici la gradi sa nu insiste. Se va adapta, incetisor...
La gradi mi s-a spus ca este bine sa planga! Ca asa nu tine in el, isi tipa problemele (catharsis). Cei care nu o fac sau se abtin au de obicei cosmaruri sau rabufnesc altfel la ei temerile... Azi a fost mai bine, parca nu era nici asa de suparat cand l-am luat, desi plangea... Uf! Maine merg la dentist dimineata, va sta Adrian cu el si apoi va pleca si el, conform programului; am incercat sa-i povestesc despre asta lui Matei azi, dar a inceput sa spuna suparat "Mami, nuuuu!". Ii voi spune maine dimineata, sa poata dormi linistit.
Va pup, ma duc sa caut apartamentul visurilor...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
hello
bine ai venit pe lume Alexandru!!!
Zoze
Ramo descarca-te,nu mai zice ca ne stresezi cu problemele tale....si eu zic sa le zici la gradi sa nu-l forteze cu mancarea si sa-l lase exact asa cum ai zis tu"in boii lui" pana se acomodeaza
Nico
bafta si tie.....
ma ia cu groaza cand ma gandesc ca ma pandeste si pe mine mersul la gradi.....si la cum o stiu eu pe Antonia, cred ca o sa stie toata gradinita cand vine ea, daca o sa planga...
Stela mi-am amintit ca este un magazin vis-a vis de palatul telefoanelor, pe Calea Victoriei,chair lanaga Teatrul Tandarica care are incaltaminte de piele, si stiu ca aveau si Carmens...

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica