Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

pauza de o cafea reala,vorba lui naty.. si pentru cafeau virtuala...mga ,f tare gecko ce spirit de observatie ai

am pus sa fac o ciorbita de pui si apoi vreau sa fac curatenie generala in camera lui Andrei...am covorul spalat de vreo 2 saptamani si trebuie sa-l pun ca deja s-a racorit in camera,parchetul este rece...
Am sunat la gradi si Andru e bine,fuge din clasa la bucatarie..a mancat biscuitel si putin lapte cu cereale...dupa ce am plecat s-a mai smiorcait putin si s-a linistit...i-am dus bibele cu laptic pentru somn...acum sa vedem ce o mai face..am zis ca mai sun pe la ora 13.30 sa vad daca s-a culcat...de dimi a plans dar mai putin ca ieri..pe langa doamna educatoare mai este o alta educatoare logoped(este o fetita bolnavioara ,are 3 ani si ceva si nu vorbeste..mi s-a rupt sufletul de ea,cat am stat saptamana trecuta cu ei venea la mine si ma lua de mana,unde ma duceam venea si ea)...asa si Andru s-a apropiat f mult de aceasta educatoare..ea l-a primit,l-a luat in brate,cu ea a mancat...ea este dimineata de luni pana joi,deci este bine..doamne ajuta sa fie bine!!!!
acum i-am promis ca dupa ce face nani o sa merg cu tataie Nitu sa-l iau de la gradi..a venit socra miu pe acasa si a zis ca merge ca doar nu pacalim baiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza!
am vorbit cu zozelica, a mai iesit di butoi, sa-mi faca mie loc, a avut in 13 noaptea contractii la 8 minute , este speriata si acu sta cuminte.
nu are net , nu din cauza de maimutzoi, din diverse alte motive, va pupa si eu va rog sa ne gandim la ea , pt ca MAria trebe sa stea sa mai creasca, dupa ce naste i-am promis o bataie uterului ei pt ca o necajeste, m-am gandit ca vreti sa stiti si de ea.
a zis ca ne anunta cind va veni spre "nascare"

Daca avem sarbatoriti le spun si eu LA multi ani!, nu am timp sa citescacum , iar sa scriu ma adun greu greu.

voi pune si eu poze din parc cu cei mai (ne)buni prieteni , dar nu stiu cind.
pupici si "decstractie" placuta la munte unde nu pot ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu la o cafeluta si reala si virtuala!

Giani, mi-a placut intalnirea de aseara, Andreiu este atat de dulce si de cumintel, imi place de mor de el! Sper sa ne mai intalnim la oite. Cred ca ne infiintam si diseara, alerg de la servici spre casa, imbrac puradeii si fuga la parc. Siiii, nu te apropia de butoi!

Ramo, te inteleg perfect, chiar aveai nevoie de o schimbare din ce povestesti. O sa-ti placa sa pleci dimineata aranjata de acasa si sa ai si alte trebi.

Naty, chiar ca trai pe vatrai cu o carte buna si o cafeluta. Eu imi acord in fiecare dimineata o jumatate de ora asa. Dupa ce pleaca Razvi la scoala si husbandul la treburi , adica la ora 8 imi fac cafeluta si citesc pana la 8.30 , apoi se scoala mandra. Dar este atat de bineeee, face asa de bine la sufletel o jumatate de ora numai pentru mine in liniste deplina. Apoi incepe nebunia si nu se mai termina decat dupa orele 22.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Elp! call 911! caut sot care sa nu mai plece in deplasare...
aseara sasa a reusit sa scoata toate lucrusoarele lor din sifonier, puse frumos pe caprarii, sortate frumos de cateva zile, si le-au amestecat/ghemotocit impreuna perfect. si eu care stateam in sufra si imi ziceam ca in sfarsit copiii mei se joaca frumos in camera lor :D
apoi azi noapte iar s-au vorbit sa nu ma lase sa dorm, aseara brusc au inceput sa le curga muci multi la amandoi, de unde nu mai fusesera raciti din luna mai! asta pe langa eruptia dentara. cand sa bag BB, s-a luat curentul. la baita am zis pas de data asta... si sa car oalele fierbinti pana la cada, si cu pana de curent e prea mult.
azi ana a spart o farfurie frumoasa din set, apoi s-a dus la raftul cu inoxuri si le-a zburatacit pe gresie. cand m-am asezat si eu in sfarsit pe canapea, remarc ca e uda. se scapase sasa pe ea!

Tuchi, sper ca ai inteles de ce nu dorm noaptea . Ai zis-o bine pe aia cu echilibrul si partul progeniturilor

Naty, cu jucariile neinteresante: le-am propus verisoarelor care au copii de o varsta cu ai mei, sa facem schimb de jucarii din cand in cand. astfel, avem avantajul ca picii sa vada chestii noi si sa nu apuce sa se plictiseasca de ele. Poate gasesti si tu un tovaras de troc temporar.
Cu hainutele, te inteleg, si cu Ana m-am pomenit ca am ramas pe uscat, si am realizat ca nici nu prea stiam unde se gasesc hainute ok calitate/pret! Pana acum, de cand ii am, au imbracat aproape integral din ce am primit . Dar a-ntarcat balaia.

Gudinde sanaatte nepoticii! am trimis niste cari la butoiul ala al tau zdravan, ca mi s-a pus pata pe el.

Nico, sanatate si voua! de ce e musai sa il repari in 2 luni?
Ramo, bafta la noul job! felicitari!
Tonicuscra
Gecko, cata precizie si spirit de observatie, maica! clar, esti o cinstita reprezentanta a zodiei tale :)

tiii mi-a picat messul si vroiam sa va pun un copy-paste haios rau de la ceva primit acolo.
Atunci ma duc sa ma culc. sa nu uit sa sting focul la ciolanul ala care fierbe.
Muah!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

aaa, si-a revenit messul.
deci sa va scriu una de la sor'mea de pe forum (deh, fiecare cu forumul ei):

Socrii mei au toaleta in curte. Acu' vreo 3-4 ani, intr-o vara, ies si eu noaptea la buda. Somnoroasa, nu-mi venea sa ma trezesc de-a binelea, sa nu-mi sara somnul, asa ca nu am aprins lumina in curte. Am mers ca in transa, spre toaleta, deschid usa, ma asez...si ma ridic arsa de spaima...
ma asezasem pe socrul meu , si el somnoros si cu mici probleme de auz. Norocul meu (dar mai ales al lui) a fost ca m-am putut abtine. Am fugit in casa si am trecut totul sub tacere, iar dimineata nici eu, nici socrul meu, nu am scos nici un cuvintel.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Socrii mei au toaleta in curte. Acu' vreo 3-4 ani, intr-o vara, ies si eu noaptea la buda. Somnoroasa, nu-mi venea sa ma trezesc de-a binelea, sa nu-mi sara somnul, asa ca nu am aprins lumina in curte. Am mers ca in transa, spre toaleta, deschid usa, ma asez...si ma ridic arsa de spaima...
ma asezasem pe socrul meu , si el somnoros si cu mici probleme de auz. Norocul meu (dar mai ales al lui) a fost ca m-am putut abtine. Am fugit in casa si am trecut totul sub tacere, iar dimineata nici eu, nici socrul meu, nu am scos nici un cuvintel.

Am murit de ras pe aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutaaaree!!

Dupa ce m-am conversat ieri cu Butucica si Andreea,am zis ca-i musai sa fac cumva si sa va vizitez si eu! Cum in zona nu am gasit nicio retea la care sa ma leg si eu,am plecat cu scula la sub'soara,copilul in pas alergator,spre caminele medicinistilor-eram sigura ca gasesc ceva net de furat pe-aci!! Si m-am legat si m-a pus naiba sa ma apuc sa citesc din urma! Si tot citind,si citind,ma trezesc acum ca nu prea mai am energie sa va si scriu Sper sa ma tina cat sa sa va scriu 2,3 vorbe.

In primul rand,vreau sa o strans pe Simo si sa-i trimit pupici muulti lui bb Siluan.

Apoi,sa o felicit pe Alina,cu intarziere:
La multi ani,ursulica draga!! Sa fii sanatoasa si fericita,alaturi de barbateii tai!

Mimo,tu insati esti un eveniment,iar eu ma bucur tare ca te-am cunoscut!

Ramo,felicitari pentru noul job! E in Craiova?

Alice,cum sunteti?

Nati,luny,Ralu,Nico,Ariel, nu am vazut pozicile,dar am salvat linkurile.Sper sa le pot vedea curand,caci am de gand sa mai evadez zilele astea din turnul meu!

As scrie si eu ceva despre conduita adoptata de noi in privinta crizelor/testarii limitelor/exprimarii frustrarilor,lui Mihai,dar nu cred ca ma mai tine bateria atat.Revin eu asupra subiectului..

De mine..nici nu stiu ce v-as putea spune..Sunt intr-o ceata ciudata,dar macar am scapat de stresul nasterii(unde/cu cine/cum)-daca nu se intampla nimic pana la 1 Oct.,nasc la Giulesti,pt.ca dr. e mai mult ca sigura ca se deschide pana la inceputul lunii.Daca o sa avem parte de surprize,nasc la CMU sau Medlife-tot cu ea,dar,in principiu,chiar nu prea are ce sa se mai intample..Daca TA sta cumintica,analizele pt.culturile din col/pt.strept.B au iesit bune si uterul sta potolit(ca doar e dopat si-l putem dopa si mai tare),practic nu as avea de ce sa nasc mai devreme.Iar don'soara s-a intors cu capul in sus(cred ca nu-i sedea bine coroana,invers) si asta-i un plus pt.colul si activitatea uterina. Cel mai neplacut e ca ma doare tare zona taiata,nu pot sa stau prea mult in picioare si nici sezand,oasele bazinului au inceput sa scartaie si ele,ceea ce face somnul greu,vezica e si ea stresata de curutul jucaus,eu mi-am depasit limita kilogramelor castigate(8.7) si sunt ofticata,mi-a pierit de tot pofta de mancare.Am dat-o pe morcovi,ardei gras,iaurt degresat,gratar si mere Maria are 2200gr. si din ce am vazut eu la eco,seamana cu Dan.Cel putin piciorusele,ii seamana perfect-zvelte si lungi,curutul grasanel,talpita subtirica si lungaMacar sa fie si bruneta-asta n-am vazut,ca nu era eco color
M-am intins cat o zi de post,m-am vaicarit ca o baba scorojita,dar ma revansez eu,cand v-oi povesti despre cat de mult am slabit si ce grozav e sa fii mama a doi copii mititei,fara niciun ajutor in bataturaHac!
Gecko,trebuie sa ma meditezi!Platesc bine!
Va pupez si va imbratisez cu drag si dor!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata! Ieri am vorbit prea mult, azi imi vine sa tac la fel de mult Este incredibil cat de tare ma doare cocoasa cand stau pe scaun. Cum ma intind, cum trece...dar eu ma incapatanez sa vin la serviciu, sa imi demonstrez valoarea

Ramo, felicitari inca o data! Nu e deloc usor ce faci, nu minimiza jobul pe care il ai. Si eu tot in asigurari lucrez si am tot respectul pentru colegii mei care vand, gratie carora pana una alta imi iau salariul . La broker ai ceva in plus de facut, trebuie sa gasesti solutia cea mai potrivita clientului tau, de la multitudinea de asiguratori cu care colaborezi. O sa vezi ca nu e usor sa ceri oferte pentru clientii tau, sa negociezi, e un job foarte fain, mult diferit de vandutul cartofilor in piata. Asa ca...mult succes!

Nico, tot alergia lui Stefan va chinuie? Sanatate multa si putere tie!

Sovi, Tare rau!!!

Giani, imi pare rau ca nu ne vedem la munte

Gata, astea mi-au fost cuvintele pana acum, ma intorc la buchiselile mele...AMR 7 zile de serviciu. Si maine duc Skufa la coafor

PS Gudinde, ai PM!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma bucur sa o citesc pe Zoze, mai ales.

Sovi, trebuie reparat. TREBUIE . De 3 ani nu a mai avut wheezing. Ce se intampla acum?? Of! Cred ca trecem la vaccin subcutanat, asta vreau sa-i propun medicului peste 2 luni, cand ne-om intalni cu el. Si vreau musai in 2 luni fiindca a zis ca, daca e bine, vom opri medicatia (care este cum este... medicatia, zic!). El s-o face poate bine mai devreme, dar medicamentele la va primi 2 luni. Mai mult de 2 sa nu trebuiasca, zic. Uf! Ce sa fac?! Mostenire genetica rea, plus factori agravanti... Ma tot intreb DE CE??, dar nu gasesc raspuns... O fi vreun motiv, dar...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Mergi la inceput