Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
Bubule, multumim de invitatie, dar nu avem cum sa venim in parc...astept sa-i treaca mucii....de fapt, problema ar fi ca o sa alerge ca nu sta locului,si in loc sa-i treaca mai rau prelungim raceala.....
....mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat
gata, mi-am amintit....am facut curat in mail ca aveam o groaza de mesaje, si am gasit pozele de cand am fost in tineretului anul trecut cu luny, naty,vali...si nu mais tiu cine a mai venit......parca aparuse si mimo(dar ne mutassem deja la tobogane),tuchi....ce mici si scumpi erau 
hai ca trec de la una la alta...pana acum nu am resuit sa postez pe bucataras nimic, dar azi ma gandeam ca as posta reteta de ardei copti pentru iarna pusi la borcan ,nu la conge...care este bestiala.....si in timp ce scotoceam eu pe la conserve,citesc o rugaminte in mod expres pentru aceasta reteta, am scris un comentariu dar nu s-a trimis ca nu eram logata
ramo_cata spune:
'neata!!!
bubu o sa fiu broker de asigurari
baietii cuminti..

sanatate tuturor,we placut tuturor si intalnire randuniceasca bestiala..astept poze

Nicoleta spune:
Neata!
Mai am juma de casa de aspirat, de facut mancare, de facut curatenie mai in profunzime... Am vazut deja un apt, dis-de-morning, fain! Daca nu ar fi cel de marti de vazut si inca vreo 3 promise... Mai ca l-am lua! Uf, greu mai e! Parca am cumpara, nu inchiria!! Avem si soare (si la propriu, si la figurat...), Matei a vorbit iar de gadi... incepe sa rupa in germana cand si cand, repeta dupa Stefan una-alta, si in romana parca i se mai dezleaga limbuta... Va fi bine! (Sovi, receptionat ochelarii!)
Va pup. Sper sa avem o zi reusita!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=WJpQJWpVJds
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Amina_Marina spune:
Bubule! M-ai dat gata cu pozele si anul trecut la fel, oricum, abia asteptam sa vii cu poze. In rochita aceea alba si cu palariuta arati super, o adevarata Lady, asa te vreau si la anul.Sa va dea Dumnezu sanatate, putere si multi bani.Se vede ca ti-a priit vacanta!
Urmatoarea pe lista e ClauClau care vreau neaparat sa se duca intr-o astfel de vacanta, pentru ca imi place cum povestete, imi plac pozele ei si stie sa se bucure de fiecare clipa petrecuta alaturi de copii sau de sot.
Sa va ajute Dumnezu sa stringeti bani pentru o astfel de vacanta, chiar daca va fi al anul.
bubu05 spune:
Amina, multumesc pentru cuvintele frumoase
Si vorba ta, acum gata, inapoi la munca, la facut bani
Sanatosi sa fim cu totii, asta imi doresc, apoi vacante sa tot fie.
Eu m-am apucat sa fac un tort pentru nepotica mea, e maine ziua ei, implineste un anisor si rupe si turta.
Dimineata ne-am plimbat prin parcurile de pe Vacaresti, n-am vazut nici o randunica...Maine nu mai ajung ca plecam la petrecere.
Cred ca se distreaza de minune randunicile la munte
Mi-e dor de Luny ![]()
ramo_cata spune:
'neata!!!! 
ce-i cu linistea asta
helloooo !!!!!!!!!!where are you??????????
pentru toata lumea,ceai de sunatoare pentru cine doreste
...
si va doresc o zi minunata
bubu La multi ani,nepotelei!!!sa creasca mare si sanatoasa