Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Am vazut ca nu e miscare... nu am vrut sa deranjez linistea .

Sa aveti o duminica frumoasa!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neat!
Pai fetele alea sunt toate la pensiune...
Insa problema e ca Zoze e in drum spre Buc sau a si intrat deja, i s-au fisurat membranele, a sunat-o pe dra noastra numai ca din pacate nu o primeste nici la CMU nici la Medlife pt ca nu e sarcina la termen (iar la Giulesti, cum bine stiti, nu poate naste). Asa ca dra a vorbit cu seful ginecologiei din Municipal si va fi primita acolo si daca e cazul i se va face urgent cezariana. E f speriata asa ca sa ne rugam pt ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

zoze

Mergi la inceput

Zoze, va fi bine, ca nu aveti voie altfel!

Mergi la inceput

Cine are nr lui Zoze? Poate ca niste mesaje ar incuraja-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ohhh ..doamne!!!zoze sa fie bine..doamne ajuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello, gagici!
pumnii stransi si fara majorete inca ptr Zozelici, e speriata, desi sunt sigura ca va fi bine totul!!deocamdata nu se stie incotro o apuca medicii, asteptam mesaj de la ea dupa consult!
a fost BES-TI-AL la munte, dar am cam facut frigul noptile astea p-acolo ... dar una peste alta, a fost f fain si probabil mai mergem in gasca asa acolo:)
nici mamica si taticu' planificarilor nu ar fi aranjat asa misto lucrurile, au venit randunicile cu sotii si copiii din dotare, m-am bucurat tare mult de musafirii la care nu ma asteptam (Zoze, care a strabatut atata drum ptr asa putin timp cu noi, ceea ce ptr mine a insemnat enorm de mult, ma bucur muuult ca am cunoscut-o!! si Tuchi cu gasca ei), copii s-au jucat, au chiuit, au alergat, s-au mai si caftit lejer asa, noi cu gratarele, palinca a curs, vinul la fel, Liviu a tras ieri o ciorbica si o placinta cu mere de zile mari (in 5 min a disparut complet de pe fata pamantului ) iar eu ma simt ff fericita ptr cele 2 zile jumate petrecute cu kya, olgutza, valen, tuchi, mimo,zoze si familiile lor frumoase. In mod normal, noi trebuia sa venim aseara, ca avea treaba husbandul, dar nu am mai putut pleca de acolo, era prea misto, Mufa era prea fericit cu copiii si atata lume in jur
revin cu poze si cateva povestiri mai pe seara, dau o fuga la ai mei putin.
ah, am citit putin in urma, felicitari, draga Lyvy!! sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos!! hai cu poze sa-l cunoastem si noi!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am ajuns si noi acasa!
Foarte foarte foarte frumos a fost.
Desi tantica aia mai are de invatat cate ceva la capitolul turism si servicii oferite... Nu era normal sa inghetam in camera pentru ca nu are chef sa dea drumul la centrala, nu era normal sa nu aiba nici macar robinet de apa calda la bucatarie (daca tot se lauda ca-ti pune la dispozitie o bucatarie cica "utilata"). Catalin e cam rupt de spate de la paturile ei "ultra comode si maaari" (), dar what the hell, trecem peste pentru ca am avut o companie minunata si ne-am distrat frumos.

Luny dupa ce ai plecat a fost jale cu Sanziana... M-a intrebat de vreo suta de ori Unde-i Aca?. Ii explicat, apoi dupa ce uita iar incepea Unde-i Aca? Apoi a inceput sa-l imite pe Dudu si tipa prin curte Monaaaaa

In rest, despre randunci ce sa mai spun - intr-un cuvant, parca ne cunosteam de o viata!

Acu' ma duc sa fac placinta lui Liviu ca prea a fost dementiala si sa o sun pe draga Zoze

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am vorbit acum cu Dan si e totul bine. Sunt la Municipal, o interneaza si o tin sub supraveghere, dar deocamdata e totul in regula!

Mai am de vazut si pozele din croaziera

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bravo randunici pentru un weekend asa frumos, ma bucur mult! Abia astept sa vad poze.

Si Doamne ajuta pentru Zoze, sa fie totul bine.

Mergi la inceput