Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Bubule, faine rau pozele! Despre croaziera as vrea si eu detalii, dar peste vreo 2 ani asa, sa fie si Matei mai independent. :)
Stela, va fi bine, poate nu este chiar grav si asa va fi si mai bine! Sa ne tii la curent!
Tonic, trebuie sa ma mai pot avea si eu doar pentru mine macar cateva ore pe luna, ca am ramas pe ultimul loc... incep sa iasa la lumina dezavantajele :(. Va fi bine daca imi sunt copiii bine, si sotul la fel.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
clauclau spune:
Raluca, off, rezista mami 
, asa este cu fetitele, nu? Sunt mai fitoase asa...Eu deja ma "lupt" cu dorintele Rebeccai legate de vestimentatie.
Vrea sa iasa in maieut afara zilele astea. Apoi dupa ce vede ca nu o pot lasa imi cere cate-o rochita anume. Le-a dat denumiri: lochita cu soale, lochita loz, lochita cu bubuluze, etc.
Imi pare rau ca n-a mers la Sabin gradinita, mai lasa-l o perioada acasa.

bubu05 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele, va dau si detalii, tot ce vreti, cand vreti
Poate ne cuplam, o escapada de randunici ![]()
Tonicutzule, eu am noroc cu socrii, cu mama, acum mai nou si bona, chiar am stat linistiti. Si inca un lucru super de tot, la compania asta MSC, copiii pana in 18 ani au gratis, absolut tot! Camerele au niste paturi in perete, unul sau doua si pot sta cu parintii in camera. Platesti pt. ei doar avionul.
tonic spune:
Raluca in clubul cu fitze e si Antuca!![]()
Ti-am zis eu ca tb sa ne vedem in grup, mie mi-ar placea si numai noi mamici+fetitze intr-o zi,toate sase, sa facem ceva dragutz, dar abia in vara vom mai ajunge cu totii la BC. Acum in toamna vine numai ea cu taxu, ca Luki nu prea reactioneaza bine la drum. Daca totusi ne urnim cu totii, dau strigare, poate se aliniaza astrele cum trebuie.
Nicoleta te inteleg f bine, sa faci ceva pt tine, sa inveti, sa cresti ca persoana te ajuta f mult psihic, apoi psihicul te ajuta sa ai o forma fizica buna pt ca gasesti mai usor motivatiile, "aripile" care sa te ridice.
Va doresc un w-end placut si distractie "maxima" la munte grupului.
bubu05 spune:
Pe unde sunteti??
Vine cineva in Tineretului-Vacaresti, maine pe la 12? Noi o sa fim acolo dupa karate.
bitza037 spune:
eu sunt pe aici......ma duc sa culc buburuza...a mai vrut inc ao portie de lapte ca nu prea a mancat azi....este mucoasa
ramo_cata spune:
salut
m-a indurerat filmarea cu Siluan...
simo si sa va intareasca D-zeu si sa va ajute sa invingeti aceasta boala...geamantanul ala m-a rupt in doua
...off doamne!!! constat inca o data ca cel mai important din viata unui om este sa fie sanatos..nu ai sanatate,nu ai nimic...
multi pentru David si Sam...nu mai am cuvinte....
bubu
sunteti niste frumosi..superbe toate pozele
zoze Cata e cu treaba lui personala ,cu Andrei o sa ma ajute sa-l ia de la gradi mai devreme ,ora 15-16..in rest nu poate sa stea acasa..el este baza
...sper sa se acomodeze,azi a mai mancat ,la pranz,a dormit o ora si vreo 20 minute...dar este intr-o continua agitatie..nu-i place nimic,nu vrea nimic..sper sa fie o perioada care o sa treaca repede....
in rest nu stiu ce sa va mai zic..am fost la munca,am stat de la ora 11 la 14,sper sa ma familiarizez repede cu acest domeniu...maine merg iar,se lucreaza si sambata,din pacate...de la 9-13...asta este...am net ,asa ca nu scapati de mine..si pe langa net o sa am si destul timp liber![]()
va
si va doresc o noapte linistita
bubu05 spune:
Ramo, acomodare rapida! in ce domeniu lucrezi?
Au adormit si baietii mei, in fiecare seara discuta inainte de somn, de nu mai pot de dragul lor. Apoi Stef ii zice lui Vlad:
- Imi 'pui si mie o poveste, te log fumos?
-Ce poveste?
-Cu Al ca Zapada.
-Alba ca Zapada, repeta dupa mine!
-Alba ca Za-pa-da! 'tiu eu cum se zice ![]()
Si apoi Vlad incepe si povesteste asa de frumoooos, stau si-l ascult 
Apoi Stef:
- Ma invelesti si pe mine?
- Offff, pai tocmai ce te invelisem!
Hai, taci si culca-te!
- Pai tac...nu vezi ca tac...uite ca tac...mamiiiii, uite, tac!!
...si mai zice 10 minute asa, Vlad nu-l mai baga in seama si adorm amandoi 
Nicoleta spune:
Bubu, ce frumos! 
Bitza, sanatate frumoasei!
Azi Matei s-a trezit din somnul de amiaza si... ne dragaleam noi... cand il aud: "A gadi!". O spunea fericit, vroia copilul la gradi. Inainte de somn se tot conversa in germana. Komm hier! imi spunea. Sau Guten Appetit! (am crezut ca nu aud bine!) Masinile nu mai sunt brum-brum, ci Auto. Pfiuu, trebuie sa ma apuc de germana. Ca parca vad ca nu le mai pot descifra "tainele" baietilor!
Ma duc la culcare.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
Nico
multumim....bagam tare cu influcid, oscilo, colargol...
hahahahah, ce ti-am spus eu cu putin timp in urma????eram sigura ca o sa prinda din zbor germana...stai putin ca asta este inceputul.....ti-am zis ca o sa ajunga sa te corecteze amandoi....si nu asta ar fi problema, ci ca or sa se prapadeasca de ras cand faceti greseli...asa li s-a intamplat alor nostrii in Canada....Oana(mama copiilor) a zis un cuvant intr-un anume context crezand ca-i potrivit, si cand au auzit copii s-au tavalit pe jos de ras, ca insemna cu totul altceva.....am uitat ca altfel iti redam ....![]()
Bubule, am vazut si eu pozele din croaziera...sa va fie d ebine plimbareala...si eu ma gandeam aca ar fi faina o croaziera randuniceasca

...sa stii ca si eu am intrebat de tine, ca nu mai apareai![]()
Butucico
...am vazut si eu in sfarsit pozele de pe mail cu frumosul tau de baiat
si pe aseta noi si pe cele vechi, ca nu apucasem....dupa ce ca este frumos, il mai lauda lumea ca-i si cuminte....