Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 9
cora79 spune:
April,Ramo.....felicitari mamicilor

sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi

Pupicei pentru toate fetele

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
didi32 spune:
Alina si Angie imi pare rau de Z1, dar trebuie sa aveti incredere ca va veni si vremea noastra. As vrea sa va pot ajuta si eu cu sfaturi, dar habar n-am de stimulari si alte alea, asa ca mai bine tac. Dar sunt multe fete experimentate in domeniu, asa ca aveti cu cine schimba impresii.
Alina, multa bafta la interviu!
April, te-asteptam cu vesti bune, bune, la fel si pe Cosmi
Paula, vreun semn ceva?
La mine tot asa: nici, nici
in devenire
Angie844 spune:
Merci, fetele.
Eu nu prea sunt surprinsa ca mi-a venit. Imi pare rau pt Alina, totusi. La ea pareau ca sunt sanse luna asta.
Ingeras & Didi, o sa vedeti ca luna asta vor fi mai multe fete cu doua liniute. Am asa o presimtire
ca vor fi multi bobocei.
Mamica de Sarah-Aimée
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Cora tu ce ne mai spui? Ce vesti mai ai? in devenire |
,astept rusii peste o saptamana
la mine trebuie sa faca Dzeu minuni cu ovule si spermatozoizi varza
didi32 spune:
Angi
Cora la mine tb sa faca minuni cu ovule si spermatozoizi care-au iesit fff bine la toate analizele
in devenire
cora79 spune:
| citat din mesajul lui didi32 Angi ![]() Cora la mine tb sa faca minuni cu ovule si spermatozoizi care-au iesit fff bine la toate analizele ![]() in devenire |
Eu nu am reusit nici cu fertilizare,asa ca.....prin octombrie imi misc fundul cu celulita inapoi la dr si ma voi pregati de o inseminare cu donator
didi32 spune:
Cora, asa ne zice toata lumea ca avem sanse. Noi sincer speram sa nu ajungem la FIV, desi e ultima solutie
. Asta e...Multa bafta pt cand te hotarasti sa faci cu donator! Unde-ai facut FIV pana acum?
in devenire
cora79 spune:
| citat din mesajul lui didi32 Cora, asa ne zice toata lumea ca avem sanse. Noi sincer speram sa nu ajungem la FIV, desi e ultima solutie . Asta e...Multa bafta pt cand te hotarasti sa faci cu donator! Unde-ai facut FIV pana acum? in devenire |