Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

FELICITARI RAMO!!!!!!!!!!!!!!!!
sa ai o srcina usoara si la termen...sa ne tragi si pe noi dupa tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

angie, Doamne ajuta!

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."

Mergi la inceput

se vede ca n-am mai intrat de 2 zile...avem o graviduta si eu nu stiam...ne-a mai redat si noua putin optimism...

Mergi la inceput

acum ma apuc sa citesc din urma...sa vad ce noutati mai sunt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Alina de ce nu schimbi totusi dr?am vazut ca esti din buc...ti-l recomand cu foarteee multa caldura pe dr.puia de la giulesti
inainte sa ajung la el am mers la o tipa mai tinerica 30 si ceva(ma rog nu e imp varsta) si ma diagnosticat cu ovare micropolichistice,mi-a dat siofor(sa mor de rau de la el) luna de luna monitorizare, niciodata nu vedea foliculi...am zic ca e apocalipsa ca nu o sa vad bebe in veci...imi zicea ca o sa ramn foarte greu cu oavrele mele etc...
intr-o zi ma convins o prietena sa merg la dr ei, la dr.puia( primul ginecolog barbat la care am fost) ce pot sa iti zic este ca omu vb putin da la obiect. mi-a zis clar ca ovarele micropolichistice nu au nici o treaba cu infertilitatea(in cazul meu vb)
2. pana nu imi hac hsg nu discuta- nu am ajuns inca la hsg ca luna trecuta mi-a venit pe 30 aug(si ultima menstra fusese pe 13 iulie)-motivul intarzierii roceala la ovare...tratament polidin,augumentin,voltaren supozitoare si un zambet care mi-a dat increderea ca e posibil dupa acest tratament sa ma trezesc cu un bebik:D ...a si sa nu uit mi-a zis ca am ovarele pline de foliculi( eu ma gandesc sa nu fie o urmare a tratamentului naturist pe care il iau :vitex,fertility blend si hormonal blend...tratament de care i-am spus dr si mi-a zis ca atata timp cat e natural pot sa iau ce imi trece mie prin cap:D)
hai ca lungesc povestea.
concluzia: d-nul dr. nu e genu de sa te panicheze,iti explica,nu jigneste,nu te face sa te simti prost...un adev profesionist. mai nasol e ca e foarte aglomerat si trb sa astepti ceva la rand...da sincer chiar nu mai conteaza asta.
hai ca am scrisss :))))

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

acum vad ca mai avem o graviduta...
FELICITARI ANGI...sarcina usoara!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

fetelor, noi plecam la socrii sa mancam placinta

va citesc maine dupa-amiaza

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."

Mergi la inceput

scuze....APRIL...m-am emotionat...

Mergi la inceput

cosmi cum te simti de la vitex?am inceput si eu din seara asta sa iau.mai iau pe langa si happy lady...am mai inceput tratament cu polidin si augmentin pt ca am racit si am avut niste dureri...

Mergi la inceput

draguta tu ce mai faci?...chiar mi-era dor sa vb cu voi,dar mi-a fost atat de rau ca aseara cum am venit de la munca...m-am pus in pat si nu m-am mai sculat de acolo...
katy,gaby,bebelu,lorena,paula,alina.andra si toate fetele

Mergi la inceput