Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

cred ca ma paste si pe mine o raceala , m-am culcat pe la 4 si abia m-am trezit , plus ca ma dor toti muschii...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

gaby asa am patit si eu...si mi-a mai venit si cm cu niste dureri cumplite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

pare uimitor, dar eu m-as bucura sa imi vina cm-ul , eu inca astept primul dupa pastile, desi dr spune ca pot prinde si prima ov pt sarcina si sa nu il mai vad

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

...mai stii?poate incepe sa ploua cu gravidute...vreeeeaaaaauuuuuuuu si eu!!!!!nu ma ia si pe mine de cineva de manuta?????

Mergi la inceput

poate o urmezi pe ramo...ca asa a fost si ea prima luna dupa pastile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

hello fetele

ce faceti?

Mergi la inceput

draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am pus poze noi aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

in seara asta ma simt mai bine si am intrat sa vad ce faceti...si am vazut vestile bune...au mai venit berzele si pe la noi...ceea ce e un lucru bun...tu ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

cosmi cum te simti de la vitex?am inceput si eu din seara asta sa iau.mai iau pe langa si happy lady...am mai inceput tratament cu polidin si augmentin pt ca am racit si am avut niste dureri...

si eu iau vitex si fac si polidin + augumentin...poate vom fi si noi in curand 2 gravidute :D

aspiranta la bebik

Mergi la inceput