Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

bebelu ce poze frumoase...ca si burticuta de altfel..ptiu sa nu te deochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara!!!

Am ajuns si eu de la medic...Vesti bune normal ca nu am doar ar fi fost ceva iesit din comun,ovarele sunt pline de foliculi mici(polichisturi),insa nu mi-a zis daca as avea vreunul dominantInitial a vrut sa-mi mai dea cateva luni de AC insa am refuzat.Oricum am mai luat si 6 luni si 3 luni fara nici un rezultat.Din z15 pana in z25 o sa iau Duphastone,continui cu euthyroxul si mai iau o pastila de Metformin.Pe langa astea o sa contini si cu Vitexul.Luna viitoare o sa facem stimulare cu ceva injectabil pt ca la mine pastilele nu au fost de folos.Am intrebat de Menopur la farmacie si costa 835 ron 10 fioleInainte de menstruatie o sa mai merg la un control si vedem atunci ce imi prescrie.Mai are rost sa zic ca am fost foarte aproape de butoi din nou...noroc cu soztul si mama care nu m-au lasat sa ma adancesc in el...Asta e daca asa mi-e scris,o sa fac orice sa-mi tin minunea in brate,nici nu mai am pretentii la 2 si unul singur mi-ar fi de ajuns.

Va pe toate fara exceptii!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

da???? bella sa dea d-zeu...ca de-abia astept sa ma vad si eu cu o burticuta ca a lui bebelu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu superbe pozele,ai fost o nasica tare frumoasa

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

offff...cosmi...continua cu vitexul pt ca se zice ca este foarte bun si ia-ti temp in continuare sa vezi daca-ti creste...poate totusi o sa fie vreun folicul dominant...si fara butoi..n-ai ce sa cauti acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bebelu frumoase pozele, ai fost o nasica foarte frumoasa cred ca o sa ai o printesa de fetita

Kitty am intrat la o sueta cu voi toate, ma bucur ca te simti mai bine, ai fost la doctor ? am vazut ca faci polidin si iei si augmentin, poate se prinde bebe dupa

eu numai iau nimic luna asta, decat vitamina E recomandata de doctor, miere si in rest mananc natural, daca e sa nu se prinda putem sa stam si in cap si sa ne indopam cu tot felul de naturiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

da???? bella sa dea d-zeu...ca de-abia astept sa ma vad si eu cu o burticuta ca a lui bebelu..

si eu vreau burtica....toate burticile pe care le vad ma pun pe ganduri...si imaginatia imi fuge la momentul in care o sa am si eu o burticuta.
sper ca o sa fie repejor :D da acum cum vrea doamne doamne

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

bebelu ai fost o nasica super...si ai o burtica perfecta :D
p.s: si eu tot la sect 4 m-am casatorit :)

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

draguta nu e prima data cand fac polidin si iau si antibiotic...acum chiar sunt nevoita pt ca am anexita...
ai dreptate cand e sa nu fie...pai nu e..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

draguta nu e prima data cand fac polidin si iau si antibiotic...acum chiar sunt nevoita pt ca am anexita...
ai dreptate cand e sa nu fie...pai nu e..

la mine e prima oara cu polidin....si trag sperante ca mama a ramas cu soramea dupa 10 zile de polidin(avea trompele infundate se pare)ca sa trateze o infectie.
fetele voi luati vitex-ul simplu? doar cand sunteti la menstruatie? eu il iau tot timpul :D

aspiranta la bebik

Mergi la inceput