Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Am ajuns si eu de la medic...Vesti bune normal ca nu am doar ar fi fost ceva iesit din comun,ovarele sunt pline de foliculi mici(polichisturi),insa nu mi-a zis daca as avea vreunul dominant
Initial a vrut sa-mi mai dea cateva luni de AC insa am refuzat.Oricum am mai luat si 6 luni si 3 luni fara nici un rezultat.Din z15 pana in z25 o sa iau Duphastone,continui cu euthyroxul si mai iau o pastila de Metformin.Pe langa astea o sa contini si cu Vitexul.Luna viitoare o sa facem stimulare cu ceva injectabil pt ca la mine pastilele nu au fost de folos.Am intrebat de Menopur la farmacie si costa 835 ron 10 fiole
Inainte de menstruatie o sa mai merg la un control si vedem atunci ce imi prescrie.Mai are rost sa zic ca am fost foarte aproape de butoi din nou
...noroc cu soztul si mama care nu m-au lasat sa ma adancesc in el...Asta e daca asa mi-e scris,o sa fac orice sa-mi tin minunea in brate,nici nu mai am pretentii la 2 si unul singur mi-ar fi de ajuns.
Va
pe toate fara exceptii!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
da???? bella sa dea d-zeu...ca de-abia astept sa ma vad si eu cu o burticuta ca a lui bebelu..

cos_minutza spune:
Bebelu superbe pozele,ai fost o nasica tare frumoasa

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
offff...cosmi...continua cu vitexul pt ca se zice ca este foarte bun si ia-ti temp in continuare sa vezi daca-ti creste...poate totusi o sa fie vreun folicul dominant...si fara butoi..n-ai ce sa cauti acolo...

draguta spune:
bebelu frumoase pozele, ai fost o nasica foarte frumoasa

cred ca o sa ai o printesa de fetita

Kitty am intrat la o sueta cu voi toate, ma bucur ca te simti mai bine, ai fost la doctor ? am vazut ca faci polidin si iei si augmentin, poate se prinde bebe dupa
eu numai iau nimic luna asta, decat vitamina E recomandata de doctor, miere si in rest mananc natural, daca e sa nu se prinda putem sa stam si in cap si sa ne indopam cu tot felul de naturiste
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 da???? bella sa dea d-zeu...ca de-abia astept sa ma vad si eu cu o burticuta ca a lui bebelu.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
si eu vreau burtica....toate burticile pe care le vad ma pun pe ganduri...si imaginatia imi fuge la momentul in care o sa am si eu o burticuta.
sper ca o sa fie repejor :D da acum cum vrea doamne doamne
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
bebelu ai fost o nasica super...si ai o burtica perfecta :D
p.s: si eu tot la sect 4 m-am casatorit :)
aspiranta la bebik
kitty-27 spune:
draguta nu e prima data cand fac polidin si iau si antibiotic...acum chiar sunt nevoita pt ca am anexita...

ai dreptate cand e sa nu fie...pai nu e..

bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 draguta nu e prima data cand fac polidin si iau si antibiotic...acum chiar sunt nevoita pt ca am anexita... ![]() ![]() ![]() ![]() ai dreptate cand e sa nu fie...pai nu e.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
la mine e prima oara cu polidin....si trag sperante ca mama a ramas cu soramea dupa 10 zile de polidin(avea trompele infundate se pare)ca sa trateze o infectie.
fetele voi luati vitex-ul simplu? doar cand sunteti la menstruatie? eu il iau tot timpul :D
aspiranta la bebik