Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

bella de cand incerci sa ai ?eu am mai urmat tratamentul asta 3 luni la rand...este foarte bun in caz de infectii,raceli...dar la mine cum este alta problema...nu s-a prins nimic.

Mergi la inceput

da...tocmai de-asta mi-a dat si mie tratamentul asta pt ca printre altele am si o trompa infundata...bine acum nu mai stiu cum este...pt ca luna trecuta trebuia sa ma apuc de instilatii si mi-a zis sa mai astept sa vedem poate se prinde ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

sa zic ca am 6 luni de cand incerc....la mine sunt ovarele micropolichistice si cica si asta ar fi un motiv,da nu cred ca foliculi am. mai mult ca sigur am trompele infundate...peste 1 luna,max 2 ma duc sa fac histero sa vedem ce si cum.
trb sa o fac in august da din cauza racelii mi-a intarziat foarte mult si cand mi-a venit nu am stiut ca e menstra ca au fost doar niste pete maro inchis foarte reduse cantitativ.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

da daca ai trompele infundate nu poti sa faci direct laparo? sau nu vrei tu?e parca as alege varianta sa le desfunde dr manual :D

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

la mine din cauza racelii...mi-a venit si la 25 de zile si mult...si sa vedem si cat ma va tine...pana nu faci hsg n-ai de unde sa stii cu trompele...poate nu sunt...

Mergi la inceput

ba da..sunt medici care recomanda direct laparo pt ca ti le repara..si mai ales daca ai si chisturi...e mai bine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

la mine din cauza racelii...mi-a venit si la 25 de zile si mult...si sa vedem si cat ma va tine...pana nu faci hsg n-ai de unde sa stii cu trompele...poate nu sunt...

doamne ajuta da ma indoiesc ca la cate raceli netratate am avut si ani de zile mers cu picoarele goale prin casa, cu pantofi decupati iarna si spate gol incat mai mult ca sigur e ceva infundat pe acolo :D
sper doar sa fie ceva care se poate rez rpd. ca la noi in cuplu eu sunt problema...sotul meu are o spermograma de invidiat

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

sa dea doamne-doamne sa fie bine si sa vina dorit cat mai curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

cosmi nu ai voie la butoi, hai nu fi supi, am invinge noi infertilitatea asta odata

Kitty si bella sper ca dupa tratament sa aveti imediat cele II liniute

Mergi la inceput

draguta acelasi lucru iti doresc si tie...hormonalele tu ti le-ai facut?

Mergi la inceput